Brendovi kupatilske opreme
12.11.2019.

Grohe Sensia Arena pametna WC šolja

Prateći nasavremenije trendove i svakodnevne potrebe za ličnom higijenom, Grohe nam predstavlja svoju revolucionarnu samoispirajuću wc šolju, Grohe Sensia Arena Smart WC šolja, kao novi koncept lične nege. Ova inovativna i moćna toalet šolja garantuje 100% prirodno i nežno održavanje lične higijene samo uz pomoć vode, bez upotrebe toalet papira.

Grohe Sensia Arena WC Solja

Zbog prirodne potrebe za ličnom higijenom i intimnom negom nakon upotrebe toaleta, wc šolje sa bide funkcijom postaju sve popularniji izbor za opremanje toaleta. Veoma su cenjene zbog toga što pružaju savršeno čist, osvežen i prijatan osećaj nakon upotrebe toaleta.

Međutim, sa razvojem tehnologije nastaju i nove sanitarije, te rastu i naše lične potrebe, pa tako danas imamo inteligentu santariju, poput wc šolja sa tušem. One su dizajnirane da maksimalno olakšaju boravak u toaletu i učine intimne trenutke savršenim.

Po pitanju sanitarije i opreme za kupatila, nemački brend Grohe napravio je korak dalje u pogledu tehnologije i inovacija. Najnovija i slobodno možemo reći revolucionarna tehnologija nemačkog brenda dizajnirana je tako da najintimnije momente učini najprijatnijim. Sa idejom da svakodnevnu rutinu intimne nege podignu na viši i inteligentniji nivo, Grohe je osmislio inteligentnu wc šolju sa neverovatnim naprednim funkcijama.

Grohe Sensia Arena osnovne karakteristike

Pametna i napredna tehnologija koja je sve više prisutna i u proizvodnji sanitarija, menja naše navike iz korena. Ništa manje nije bitan ni dizajn, a sve zajedno dovodi naše svakodnevne rituale do savršenstva.

Grohe Sensia Arena je čista i pametna toalet šolja koja pruža osećaj diskretne elegancije, suptilan osećaj ugodnosti i lakoću korišćenja bez mnogo truda. Dizajnirana je tako da bude jednostavna i funkcionalna za upotrebu, i da pritom garantuje čist i prijatan osećaj tokom boravka u kupatilu. Najjedostavnije objašnjeno – savršena je!

Ono što inovativni koncept Sensia Arena Smart WC šolja nudi je:

●    Savšena i besprekorna nega kože

Nega kože, savršena higijena intimne regije i besprekoran čist osećaj nakon upotrebe toaleta je prva karakteristika. Podesive tuš prskalice, dve antibakterijske tuš ručice i neograničena količina tople vode samo su  neke od funkcija koje ima Grohe Sensia Arena šolja.

●    Higijenska sigurnost

Novi model šolje dizaniran je tako da ne dozvoljava sakupljanje nećistoća na unutrašnjim ivicama šolje, što predstavlja još jednu prednost. Antibakterijske tuš ručice su otporne na bakterije zbog toga što sadrže zaštitne i otporne antibakterijske premaze. Takođe, šolja ima funkciju samočišćenja koja garantuje 100% higijensku sigurnost.

●    Prijatan osećaj i komfor tokom korišćenja toaleta

Višestruka funkcionalnost pruža potpuni personalni komfor. Samo neke su od njih su noćno svetlo, apsorbovanje mirisa, sušač vazduha, zatim automatsko otvaranje i zatvaranje, daljinsko upravljanje putem kontrolne table ili još bolje, upravljanje pomoću aplikacije.

Grohe Sensia Arena Smart WC Šolja

Grohe Sensia Arena Smart WC šolja je novi model sanitarije u ponudi Diplon Kupatila. U nastavku pogledajte njene detaljnije karakteristike.

Napredna tehnologija koja obezbeđuje savršenu ličnu negu

Nova tehnologija ispiranja fenomenalne Sensia Arena Smart šolje omogućava nežno i precizno ispiranje nakon upotrebe, slobodno možemo reći na jedan inovativan i personalizovan način. Možete odabrati tip prskalice, jačinu mlaza vode kao i prilagoditi im položaj.

Detaljnije napredne karakteristike su:

●    dve odvojene tuš ručice za aktiviranje funkcije ispiranja – jedna ručica za higijenu prednje a zasebna ručica za negu zadnje regije

●    prskalica za nežniji osećaj pranja vodom – za nežniji i umirujući osećaj

●    odvojena prskalica prilagođena higijeni ženske intimne regije

●    mogućnost pulsirajućih mlaznica za osećaj sporije ili brže masaže tokom pranja delikatnih područja

●    mogućnost podešavanja željene temperature vode - sami određujete temperature (bilo da želite topliji ili hladniji mlaz)

●    neograničena količina tople vode - zahvaljujući naprednom grejnom sistemu možete uživati u neograničenim količinama tople vode

●    prilagođavanje pritiska i jačine mlaznica prema željenim potrebama - sami možete podesiti jači ili slabiji pritisak vode iz mlaznica

●    podesive tuš ručice za aktiviranje funkcije ispiranja (otvor za prskanje pomera se napred-nazad) – možete uvek podesiti tačan položaj prskalice koji odgovara vašim potrebama

●    masaža vibracijama, odnosno oscilacijama, koja zahvata veće područje prilikom čišćenja i pruža dodatnu svežinu

Na bočnoj strani šolje nalazi se kontrolna tabla za ručno podešavanje položaja ručica i otvora za prskanje. Spomenuli smo prethodno aplikaciju, koja omogućava da sve iste funkcije podesite sa svog mobilnog telefona.

Grohe Smart WC Solja

Higijenska sigurnost

Sensia Arena Smart WC šolja garantuje savršenu čistoću bez ostataka i obezbeđuje trostruku zaštitu od bakterija, prljavštine i kamenca. Automatsko ispiranje šolje pre i posle svake upotrebe garantuje da će školjka wc šolje uvek biti čista.

Kombinacija AQUACERAMIC antibakterijskog premaza i HYPERCLEAN čvrste zaštitne glazure kojom je keramika zaštićena, obezbeđuju besprekornu čistoću wc šolje. Zaštita sprečava pojavu klica, rast i razvoj bakterija, a takođe i sprečava stvaranje kamenca. Takođe, Grohe Smart wc šolja izrađena je od sertifikovanog antibakterijskog materijala koji sprečava stvaranje bakterija i kamenca.

Glatki hidrofilni sloj štiti površinu keramike i ne dozvoljava taloženje i lepljenje kamenca, kao ni širenje bakterija. Na ovaj način garantuje se čista površina narednih 100 godina. Ručice za puštanje vode takođe su zaštićene i izrađene od izdržljivog i bezbednog antibakterijskog materijala.

Grohe Sensia Arena je WC šolja bez ivica. Ovo je izuzetna prednost, jer se tako onemogućava širenje bakterija na obodu i delovima koji nisu vidljivi. Prilikom puštanja mlaza voda brzo izlazi iz tri otvora, Triple Vortex, stvarajući tako snažan vrtlog i usisnu silu koja prelazi svaki ugao školjke, temeljno je čisti i ispira kompletnu površinu.

Smart WC Solja

Komfor tokom korišćenja toaleta

Kada smo kod komfora, pored elegantnog stila, besprekorne funkcionalnosti Sensia Arena Smart šolja je neprikosnovena i u pogledu komfora koji pruža tokom boravka u toaletu.

Ovaj pametni sanitarni model nije obična toaletna šolja, već mnogo više. Korišćenje je pored osnovne udobnosti maksimalno pojednostavljeno. Evo o čemu se radi i koje karakteristike poseduje:

●    čuva sve parametre i podatke koje podesite

●    aktiviranje putem aplikacije

●    može sačuvati parametre više različitih korisnika i svaki put ih prilagođavati prema potrebi

●    senzorsko puštanje vode – u momentu podizanja aktiviraju se senzori i automatski puštaju vodu

●    daljinsko upravljanje - putem daljinskog upravljača

●    kontrolna tabla postoji još sa bočne strane, koja omogućava izvršavanje zadatih funkcija i tokom boravka u toaletu

●    sušač vazduha – nakon ispiranja aktivira se sušač vazduha koji omogućava brzo i nežno sušenje

●    noćno svetlo – u mraku se automatski aktivira noćno svetlo u šolji

●    neutralizator mirisa – šolja poseduje ugrađen odstranjivač mirisa koji se automatski aktivira prilikom njene upotrebe

●    sistem automatskog otvaranja i zatvaranje sedišta za wc šolju – putem senzora sedište detektuje prisustvo, a zatim se automatski otvara

●    mehanizam za tiho i kontrolisano spuštanje i zatvaranje daske i sedišta

Grohe Sensia Arena Smart šolja ne zauzima puno prostora u kupatilu i veoma je jedostavna za ugradnju. Svojim savršenim estetskim osobinama i praktičnošću učiniće da vaše kupatilo izgleda perfektno. Na zvaničnom sajtu Grohe možete pronaći asortiman, gde ćete pronaći i dodatne informacije o istorijatu i proizvodnji ekskluzivnih proizvoda ovog renomiranog brenda.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Baterije za lavabo GR 23758001
Grohe BauEdge baterija za lavabo 2021Instalacija na 1 otvorMetalna ručicaGROHE Longlife...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
10.680,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Grohe Eurocube ugradni tuš seti 8/1Sastoji se od:Eurocube set for final installation (2...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
80.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
WC šolje GR 39354SH1
Grohe Sensia Arena Smart WC šoljaKonzolna WC šolja za ugradni vodokotlić2 odvojene tuš ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
389.100,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Usponski tuševi GR 27960000
Grohe Vitalio Start 160 tuš sistemUsponski tuš sa tuš ručicom, tuš crevom i termostatsk...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
54.000,00 RSD

Slični članci

26.
Jan.
2023.
Brendovi kupatilske opreme
Grohe slavine za kupatilo - simbol kvaliteta, dugovečnosti i estetike. Spoj elegancije i funkcionalnosti. Veliki izbor baterija za lavabo, bide, kadu i tu&sc...
05.
Aug.
2020.
Lifestyle kupatilo
Svi znamo da je najteži deo održavanja higijene u našim kupatilima WC šolja. Razlozi su svima poznati, pa nam zbog toga njeno čišćenje o...
10.
Jul.
2019.
Brendovi kupatilske opreme
Turkuaz lavaboi su jedinstveni i elegantni modeli umivaonika koji se po kvalitetu i svojim šarmantnim, preciznim i tanko definisanim linijam...
Trenutno nema komentara