Brendovi kupatilske opreme
11.10.2019.

Ideal Standard sanitarije, za idealno savremeno kupatilo

Ideal Standard sanitarije su proizvodi jednog od najpoznatijih proizvođača opreme za kupatila. Pored sanitarije vrhunskog kvaliteta, Ideal Standard je i idejni tvorac rešenja za projektovanje i uređenje kupatilskog enterijera.

Ideal standard kupatilo

Ovaj prepoznatljivi brend se proizvodnjom sanitarije bavi više od 100 godina. Pored pomenutog, pomažu svojim kupcima u pronalaženju personalizovanih rešenja za opremanje privatnih kupatila, ali i za uređenje javnih toaleta.

U ponudi je veliki izbor Ideal Standard sanitarija, počevši od najosnovnije opreme za umivanje i za tuširanje, pa sve do sistema rasvete. Zatim tu su neizostavne sanitarije sa AquaBlade tehnologijom, vrste slavina za kupatilo i baterija, kao i savremen kupatilski nameštaj zajedno sa kupatilskom galanterijom. Tu spadaju umivaonici, kupatilski nameštaj, zatim ugradni instalacioni sistemi, tuš kabine i tuš paravani, kade, WC šolje, pisoari za javne toalete i mnoga druga oprema specijalno dizajnirana za uređenje privatnih kupatila i javnih toaleta.

IDEAL STANDARD ASORTIMAN

Sa tradicijom dužom od jednog veka Ideal Standard sanitarija se može pohvaliti velikim uspehom i istrajnošću. Usvojenim trendom u dizajnu i inovativnim pristupom zadobili su poverenje kupaca i učvrstili svoje pozicije na tržištu.

Ideal Standard kolekcije

Svojim pre svega modernim inovativnim kupatilskim rešenjima u vidu kolekcija Ideal Standard sanitarije podižu kvalitet svakodnevnog života na visok nivo. U fokus stavljaju kvalitetno, personalizovano i funkcionalno kupatilo, zarad poboljšanja kvaliteta života svojih kupaca.

Za razliku od mnogih brendova, Ideal Standard svojim korisnicima nudi dizajnerska i projektovana rešenja za kupatila u vidu inovativnih kolekcija. Izdvajamo neke od serija koje se nalaze u Diplon Kupatila asortimanu:

Strada II je jednostavna ali originalna kolekcija koju čine umivaonik, WC šolja i bide. Pored modernog dizajna koji u najvećoj meri utiče na stil kupatila, zajedničko za ovu inovativnu i fleksibilnu kolekciju je sofisticiran izgled. Ona svojim mekim uglovima, finim linijama i nežnim ivicama pruža i više nego prijatan boravak u kupatilu. U ponudi su različiti modeli i veličine asortimana opreme ove kolekcije.

Ideal Standard Strada II

Tonic II je prijatna i senzacionalna kolekcija prilagođena savremenom načinu života, te ima za cilj da maksimalno olakša boravak u kupatilu. Asortiman se sastoji od modernog umivaonika, (klasičan, zaobljen ili četvrtast), tuš baterije modernog dizajna, kao i samostojeća kada. Zatim u sastav ulaze WC šolja i bide, kupatilski nameštaj - ormarići, ogledala sa rasvetom i baterije (za umivaonik, za kadu).

Ideal Standard Tonic II

Tesi je moderna i prijatna kolekcija visokog kvaliteta, koja svojim istaknutim geometrijskim oblicima ulepšava kupatilo i pretvara ga u prijatan prostor. Sadrži inovativnu tehnologiju AquaBlade te dodatno poboljšava funkcionalnost. Sastoji se od nekoliko modela lavaboa, zatim od baterija (za umivaonike, tuš baterije, baterije za kadu, baterije za bide), a takođe serija sadrži monoblok, WC šolju i bide, konzolne i stojeće back to wall.

Ideal Standard Tesi

Tempo je elegantna, praktična i sveobuhvatna kolekcija koja se lako uklapa u kupatilski prostor i daje mu savršen izgled. Tempo kolekcija je dizajnirana da pametno iskoristi prostor, te nudi idealna rešenja za mala kupatila u vidu opreme i nameštaja koji štede prostor. Čine je umivaonici, monoblok, WC šolje i bide, kupatilski nameštaj (ormarić za umivaonik i ormar za odlaganje), ogledala i rasveta.

Ideal Standard Tempo

Ideal Standard Connect Air kolekcija

Connect Air je jedna od istaknutih kolekcija Ideal Standard sanitarije koja od kupatila kreira moderan životni prostor. Radi se o klasičnom i praktičnom, ali elegantnom dizajnerskom rešenju koje otvara prostor i daje mu svežinu i otmenost. Dizajn ove serije radio je Robin Levien, jedan od najuspešnijih dizajnera proizvoda, koji za Ideal Standard radi preko trideset godina.

Ideal Standard Connect Air

Tanke ivice daju kupatilu elegantan i luksuzan izgled, što je i sama ideja Levienovog dizajnerskog rešenja. Cilj ovog koncepta je da obezbedi maksimalni luksuz u kupatilu, pa je idealna za ljubitelje lepog, udobnog i prefinjenog stila. Sve sanitarije Connect Air kolekcije poseduju AquaBlade tehnologiju.

Tehnologija AquaBlade

Tehnologija AquaBlade je najsavremenija tehnologija ispiranja površina koja povećava nivo higijene u WC šoljama. Za razliku od drugih metoda nova AquaBlade tehnologija je tiša, čistija i inteligentnija tehnologija ispiranja. Smatra se najrevolucionarnjom metodom ispiranja toaleta.

Ideal Standard AquaBlade

Šolju bez oboda voda ispira od samog vrha, praveći jednak ispirajući mlaz od 360° i pruža maksimalnu higijenu.

WC šolje i bide sa inovativnom AquaBlade tehnologiom obezbeđuju optimalno ispiranje, a to znači da nakon povlačenja vode 95% površine ostaje čisto. U poređenju sa ostalim, ova tehnologija je znatno tiša, te se prilikom ispiranja vode ne stvara buka. Tehnologija AquaBlade je i ekonomična pri čemu se obezbeđuje efikasnije i efektivnije korišćenje vode.

U ponudi salona Diplon Kupatila imamo širok spektar Ideal Standard sanitarije i to po veoma pristupačnim cenama.

Na zvaničnoj prezentaciji možete pogledati celokupnu ponudu poznatog belgijskog brenda Ideal Standard, a takođe i upoznati sa proizvodnjom i istorijatom ove kompanije.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Monoblokovi TEMPO S MB
Ideal Standard Tempo simplon monoblokStojeća montažaSa direktnim ispiranjemDvostruko is...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
26.080,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Bidei IS E026601
Ideal Standard Connect Air konzolni bideJedan otvor za baterijuSa prelivnim sistemomKer...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
11.420,00 RSD
Ušteda 51%
23.420,00 RSD
Sačuvano u omiljne
WC šolje IS T007901
Ideal Standard Tesi konzolna WC šolja bez daskeAquaBlade tehnologija omogućava izuzetn...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
21.280,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lavaboi IS K077701
Ideal Standard Strada lavaboDimenzije: 50x42cmVisina: 14.5cmKonzolni/nadgradni pravouga...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
11.990,00 RSD

Slični članci

19.
Jan.
2023.
Uređenje kupatila
Osnove uređenja kupatila, sve što je potrebno da znate prilikom renoviranja ili planiranja kupatila. Kako odabrati prave sanitarije i stvoriti ku...
15.
Jun.
2020.
Brendovi kupatilske opreme
Geberit još jednom potvrđuje svoju reputaciju vodećeg proizvođača sanitarnih tehnologija. Predzidni vodokotlići Geberit imaju mnoge prednosti, a jedna...
17.
Dec.
2018.
Renoviranje kupatila
Renoviranje kupatila je zaista veliki projekat. Potrebno je mnogo toga uzeti u obzir i pre nego što radovi počnu, zato se ovde možete informisati o to...
Trenutno nema komentara