Brendovi
11.10.2019.

Ideal Standard sanitarije, za idealno savremeno kupatilo

Ideal Standard sanitarije su proizvodi jednog od najpoznatijih proizvođača opreme za kupatila. Pored sanitarije vrhunskog kvaliteta, Ideal Standard je i idejni tvorac rešenja za projektovanje i uređenje kupatilskog enterijera.

Ideal standard kupatilo

Ovaj prepoznatljivi brend se proizvodnjom sanitarije bavi više od 100 godina. Pored pomenutog, pomažu svojim kupcima u pronalaženju personalizovanih rešenja za opremanje privatnih kupatila, ali i za uređenje javnih toaleta.

U ponudi je veliki izbor Ideal Standard sanitarija, počevši od najosnovnije opreme za umivanje i za tuširanje, pa sve do sistema rasvete. Zatim tu su neizostavne sanitarije sa AquaBlade tehnologijom, vrste slavina za kupatilo i baterija, kao i savremen kupatilski nameštaj zajedno sa kupatilskom galanterijom. Tu spadaju umivaonici, kupatilski nameštaj, zatim ugradni instalacioni sistemi, tuš kabine i tuš paravani, kade, WC šolje, pisoari za javne toalete i mnoga druga oprema specijalno dizajnirana za uređenje privatnih kupatila i javnih toaleta.

CELOKUPAN IDEAL STANDARD ASORTIMAN

Sa tradicijom dužom od jednog veka Ideal Standard sanitarija se može pohvaliti velikim uspehom i istrajnošću. Usvojenim trendom u dizajnu i inovativnim pristupom zadobili su poverenje kupaca i učvrstili svoje pozicije na tržištu.

 

Ideal Standard kolekcije

Svojim pre svega modernim inovativnim kupatilskim rešenjima u vidu kolekcija Ideal Standard sanitarije podižu kvalitet svakodnevnog života na visok nivo. U fokus stavljaju kvalitetno, personalizovano i funkcionalno kupatilo, zarad poboljšanja kvaliteta života svojih kupaca.

Za razliku od mnogih brendova, Ideal Standard svojim korisnicima nudi dizajnerska i projektovana rešenja za kupatila u vidu inovativnih kolekcija. Izdvajamo neke od serija koje se nalaze u Diplon Kupatila asortimanu:

Strada II je jednostavna ali originalna kolekcija koju čine umivaonik, WC šolja i bide. Pored modernog dizajna koji u najvećoj meri utiče na stil kupatila, zajedničko za ovu inovativnu i fleksibilnu kolekciju je sofisticiran izgled. Ona svojim mekim uglovima, finim linijama i nežnim ivicama pruža i više nego prijatan boravak u kupatilu. U ponudi su različiti modeli i veličine asortimana opreme ove kolekcije.

Ideal Standard Strada II

Tonic II je prijatna i senzacionalna kolekcija prilagođena savremenom načinu života, te ima za cilj da maksimalno olakša boravak u kupatilu. Asortiman se sastoji od modernog umivaonika, (klasičan, zaobljen ili četvrtast), tuš baterije modernog dizajna, kao i samostojeća kada. Zatim u sastav ulaze WC šolja i bide, kupatilski nameštaj - ormarići, ogledala sa rasvetom i baterije (za umivaonik, za kadu).

Ideal Standard Tonic II

Tesi je moderna i prijatna kolekcija visokog kvaliteta, koja svojim istaknutim geometrijskim oblicima ulepšava kupatilo i pretvara ga u prijatan prostor. Sadrži inovativnu tehnologiju AquaBlade te dodatno poboljšava funkcionalnost. Sastoji se od nekoliko modela lavaboa, zatim od baterija (za umivaonike, tuš baterije, baterije za kadu, baterije za bide), a takođe serija sadrži monoblok, WC šolju i bide, konzolne i stojeće back to wall.

Ideal Standard Tesi

Tempo je elegantna, praktična i sveobuhvatna kolekcija koja se lako uklapa u kupatilski prostor i daje mu savršen izgled. Tempo kolekcija je dizajnirana da pametno iskoristi prostor, te nudi idealna rešenja za mala kupatila u vidu opreme i nameštaja koji štede prostor. Čine je umivaonici, monoblok, WC šolje i bide, kupatilski nameštaj (ormarić za umivaonik i ormar za odlaganje), ogledala i rasveta.

Ideal Standard Tempo

 

Ideal Standard Connect Air kolekcija

Connect Air je jedna od istaknutih kolekcija Ideal Standard sanitarije koja od kupatila kreira moderan životni prostor. Radi se o klasičnom i praktičnom, ali elegantnom dizajnerskom rešenju koje otvara prostor i daje mu svežinu i otmenost. Dizajn ove serije radio je Robin Levien, jedan od najuspešnijih dizajnera proizvoda, koji za Ideal Standard radi preko trideset godina.

Ideal Standard Connect Air

Tanke ivice daju kupatilu elegantan i luksuzan izgled, što je i sama ideja Levienovog dizajnerskog rešenja. Cilj ovog koncepta je da obezbedi maksimalni luksuz u kupatilu, pa je idealna za ljubitelje lepog, udobnog i prefinjenog stila. Sve sanitarije Connect Air kolekcije poseduju AquaBlade tehnologiju.

Tehnologija AquaBlade

Tehnologija AquaBlade je najsavremenija tehnologija ispiranja površina koja povećava nivo higijene u WC šoljama. Za razliku od drugih metoda nova AquaBlade tehnologija je tiša, čistija i inteligentnija tehnologija ispiranja. Smatra se najrevolucionarnjom metodom ispiranja toaleta.

Ideal Standard AquaBlade

Šolju bez oboda voda ispira od samog vrha, praveći jednak ispirajući mlaz od 360° i pruža maksimalnu higijenu.

WC šolje i bide sa inovativnom AquaBlade tehnologiom obezbeđuju optimalno ispiranje, a to znači da nakon povlačenja vode 95% površine ostaje čisto. U poređenju sa ostalim, ova tehnologija je znatno tiša, te se prilikom ispiranja vode ne stvara buka. Tehnologija AquaBlade je i ekonomična pri čemu se obezbeđuje efikasnije i efektivnije korišćenje vode.

U ponudi salona Diplon Kupatila imamo širok spektar Ideal Standard sanitarije i to po veoma pristupačnim cenama.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Monoblokovi TEMPO S MB
9 termina 150 sati početni nivo
Tempo simplon monoblokVodokotlić zapremine 2.5/4.5l, dovod vode sa straneWC daska slim ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
26.080,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Bidei IS E026601
9 termina 150 sati početni nivo
Connect Air konzolni bideJedan otvor za baterijuSa prelivnim sistemomKeramički bide bel...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
23.420,00 RSD
Sačuvano u omiljne
WC šolje IS T007901
9 termina 150 sati početni nivo
Konzolna WC šolja bez daskeAquaBlade tehnologija omogućava izuzetno ispiranje svaki pu...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
21.280,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lavaboi IS K077701
9 termina 150 sati početni nivo
Ideal Standard Strada lavabo 50x42cmTip: NadgradniFiksiranje sa 2 vijka M10, 140mmBoja:...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.850,00 RSD

Slični članci

31.
Mar.
2019.
Brendovi
Otkako se pojavio na tržištu, brend Ideal Standard je svojim imenom zadao težak zadatak da ga opravda, ali i težak zadatak konkurentskim brendovima u ...
21.
Apr.
2017.
Uređenje kupatila
Connect air | kad lepršavost dizajnira prostor Nova Ideal Standard Connect Air kolekcija je elegantna i praktična, moderna i efikasna.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""