Brendovi kupatilske opreme
01.09.2019.

Ekskluzivan uvozni kupatilski nameštaj, Badella nameštaj

Ukoliko želite da vaše kupatilo bude funkcionalno i skladno uređeno nije dovoljno da ga samo opremite osnovnom sanitarijom. Pored toga što mora imati lavabo, tuš kabinu, kadu, bojler, WC šolju i slično, savremeno kupatilo mora da ima i kupatilski nameštaj.

Badella turski nameštaj

Kupatilo je zapravo naš intimni kutak u koji se, između ostalog, povlačimo kako bi uživali u potpunoj privatnosti. Koliko ćemo zaista uživati i koliko vremena tamo provesti najviše zavisi od dve stvari i to od:

1. Vizuelnog izgleda enterijera

2. Funkcionalnosti kupatilskog enterijera

Svako kupatilo da bi bilo funkcionalno mora biti opremljeno i adekvatnim kupatilskim nameštajem. Bez obzira da li je malo i nedovoljno prostrano, ili pak sa druge strane veliko i komforno, nema razlike u potrebama. Složićete se da kupatilski nameštaj (komode, ormarići, viseći elementi) dosta olakšava korišćenje kupatila.

Najvažnija funkcija ormarića u kupatilu je čuvanje kozmetičkih preparata i sredstava za ličnu negu. Konzolni ormarići se koriste i kao postolja za peškire, za odlaganje sredstva za higijenu i slično. Takođe mogu biti i kao postolja za umivaonike, što se u potpunosti uklapa u moderan enterijer jer dodano ulepšava izgled vašeg kupatila.

Pročitajte u nastavku zašto je važno da kupatilo ima kvalitetan i prikladan kupatilski nameštaj.

Badella kupatilski nameštaj

Badella je renomiran turski proizvođač i sinonim za ekskluzivni kupatilski nameštaj vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna. Kao lider u svojoj oblasti ovaj turski brend istakao se po kvalitetnom i prepoznatljivom savremenom nameštaju za kupatila. Zbog svog inovativnog i modernog dizajna, prilagođenog posebnim zahtevima kupaca, turski nameštaj Badella oduševljava korisnike širom sveta.

Badella u svojoj ponudi ima širok spektar stilova nameštaja za kupatila, počevši od klasičnog, pa sve do modernog i retro dizajna. Ekološka posvećenost, besprekoran kvalitet materijala Badella kupatilskog nameštaja i sposobnost recikliranja istog ističe ovog proizvođača luksuznog nameštaja kao vodećeg u opremanju kupatila.

Ekskluzivni uvozni kupatilski nameštaj Badella

U prodajnim salonima Diplon Kupatila u ponudi je ekskluzivan uvozni kupatilski nameštaj vrhunskog kvaliteta. Iz bogate ponude istakli smo Badella nameštaj za kupatila, ekskluzivnog uvoznika ovog savremenog trenda.

Diplon u svom prodajnom asortimanu nudi veliki izbor Badella nameštaja. To su ormari i kupatilski nameštaj za lavabo, viseći elementi i setovi:

  • ormari sa umivaonikom,
  • ormarići sa umivaonikom,
  • ormarići sa umivaonikom i ogledalom,
  • ormarići i police za lavabo,
  • viseći elementi ili vertikale za kupatilo,
  • setovi - ormari i verikale za kupatilo.

Badella Flex ormarići i police za lavabo

Jedan od novijih modela u ponudi Diplon Kupatila jeste set - Badella Flex polica sa konzolnim ormarićima za kupatilo. Set Flex ormarići sa policom za lavabo sadrži policu za lavabo i dva konzolna ormarića. Dimenzije za ovaj kupatilski nameštaj su: polica 100 cm, a za ormariće su širina i visina 40x30cm.

Polica za lavabo je izuzetno praktična zbog mogućnosti da se direktno na ploču postavi nadgradni lavabo. Idealno je rešenje za vaše kupatilo jer se može kombinovati sa različitim modelima nadgradnih lavaboa. Kompletnu ponudu nadgradnih lavaboa pogledajte na ovom linku.

Badella Slim ormarić sa umivaonikom

Badella nameštaj prikladan je kako za velika, tako i za mala kupatila. Zbog toga nije kabast niti glomazan, pokazao se kao odličan kupatilski nameštaj za mala kupatila.

Izdvajamo ekonomični model za mala kupatila Slim ormarić sa umivaonikom. Ovaj elegantni slim set sadrži umivaonik (keramički lavabo) i konzolni ormarić. Dimenzije su 51x25x63 cm.

Na matičnom sajtu možete pogledati aktuelne proizvode turskog brenda Badella, a takođe možete naći informacije o njegovom istorijatu i proizvodnji.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Badella Piedra set kupatilskog nameštajaSet se sastoji od:Ploča sa nadgradnim lavaboom ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
85.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Badella Rigo Lisabon kupatilski setSet sadrži lavabo sa ormarićem i zidno ogledalo sa o...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
29.760,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Badella Time LED ogledaloZidno kupatilsko ogledaloDimenzije: 60x69cmMontaža: ZidnaPovez...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
10.190,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Badella Tuna Kalemsi ormarić sa umivaonikomKeramički lavaboOrmarić sa fiokomMaterijal v...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
27.480,00 RSD

Slični članci

07.
Jun.
2022.
Uređenje kupatila
Odabir visećih elemenata u kupatilu omogućiće da vam sve sitnice koje želite budu na dohvat ruke. Uz vertikalno razmišljanje o prostoru, organizovaćet...
15.
Apr.
2020.
Uređenje kupatila
Ogledalo je centralna figura svakog kupatilo. Ispred njega se započinje i završava svaki vaš dan. Uz vas je i u dobru i u zlu. Zato je važno da...
24.
Dec.
2019.
Lifestyle kupatilo
Elegantna crno-bela kupatila su stil uređenja kupatila koji je danas atraktivan. Ukoliko volite eleganciju, oštre linije i dominantne tonove, onda je ...
Trenutno nema komentara