Brendovi kupatilske opreme
01.09.2019.

Ekskluzivan uvozni kupatilski nameštaj, Badella nameštaj

Ukoliko želite da vaše kupatilo bude funkcionalno i skladno uređeno nije dovoljno da ga samo opremite osnovnom sanitarijom. Pored toga što mora imati lavabo, tuš kabinu, kadu, bojler, WC šolju i slično, savremeno kupatilo mora da ima i kupatilski nameštaj.

Badella turski nameštaj

Kupatilo je zapravo naš intimni kutak u koji se, između ostalog, povlačimo kako bi uživali u potpunoj privatnosti. Koliko ćemo zaista uživati i koliko vremena tamo provesti najviše zavisi od dve stvari i to:

  • od vizuelnog izgleda enterijera,
  • od funkcionalnosti kupatilskog enterijera.

Svako kupatilo da bi bilo funkcionalno mora biti opremljeno i adekvatnim kupatilskim nameštajem. Bez obzira da li je malo i nedovoljno prostrano, ili pak sa druge strane veliko i komforno, nema razlike u potrebama. Složićete se da kupatilski nameštaj (komode, ormarići, viseći elementi) dosta olakšava korišćenje kupatila.

Najvažnija funkcija ormarića u kupatilu je čuvanje kozmetičkih preparata i sredstava za ličnu negu. Konzolni ormarići se koriste i kao postolja za peškire, za odlaganje sredstva za higijenu i slično. Takođe mogu biti i kao postolja za umivaonike, što se u potpunosti uklapa u moderan enterijer jer dodano ulepšava izgled vašeg kupatila.

Pročitajte u nastavku zašto je važno da kupatilo ima kvalitetan i prikladan kupatilski nameštaj.

Badella kupatilski nameštaj

Badella je renomiran turski proizvođač i sinonim za ekskluzivni kupatilski nameštaj vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna. Kao lider u svojoj oblasti ovaj turski brend istakao se po kvalitetnom i prepoznatljivom savremenom nameštaju za kupatila. Zbog svog inovativnog i modernog dizajna, prilagođenog posebnim zahtevima kupaca, turski nameštaj Badella oduševljava korisnike širom sveta.

Badella u svojoj ponudi ima širok spektar stilova nameštaja za kupatila, počevši od klasičnog, pa sve do modernog i retro dizajna. Ekološka posvećenost, besprekoran kvalitet materijala Badella kupatilskog nameštaja i sposobnost recikliranja istog ističe ovog proizvođača luksuznog nameštaja kao vodećeg u opremanju kupatila.

Ekskluzivni uvozni kupatilski nameštaj Badella

U prodajnim salonima Diplon Kupatila u ponudi je ekskluzivan uvozni kupatilski nameštaj vrhunskog kvaliteta. Iz bogate ponude istakli smo Badella nameštaj za kupatila, ekskluzivnog uvoznika ovog savremenog trenda.

Diplon u svom prodajnom asortimanu nudi veliki izbor Badella nameštaja. To su ormari i kupatilski nameštaj za lavabo, viseći elementi i setovi:

  • ormari sa umivaonikom,
  • ormarići sa umivaonikom,
  • ormarići sa umivaonikom i ogledalom,
  • ormarići i police za lavabo,
  • viseći elementi ili vertikale za kupatilo,
  • setovi - ormari i verikale za kupatilo.

Badella Flex ormarići i police za lavabo

Jedan od novijih modela u ponudi Diplon Kupatila jeste set - Badella Flex polica sa konzolnim ormarićima za kupatilo. Set Flex ormarići sa policom za lavabo sadrži policu za lavabo i dva konzolna ormarića. Dimenzije za ovaj kupatilski nameštaj su: polica 100 cm, a za ormariće su širina i visina 40x30cm.

Polica za lavabo je izuzetno praktična zbog mogućnosti da se direktno na ploču postavi nadgradni lavabo. Idealno je rešenje za vaše kupatilo jer se može kombinovati sa različitim modelima nadgradnih lavaboa. Kompletnu ponudu nadgradnih lavaboa pogledajte na ovom linku.

Badella Slim ormarić sa umivaonikom

Badella nameštaj prikladan je kako za velika, tako i za mala kupatila. Zbog toga nije kabast niti glomazan, pokazao se kao odličan kupatilski nameštaj za mala kupatila.

Izdvajamo ekonomični model za mala kupatila Slim ormarić sa umivaonikom. Ovaj elegantni slim set sadrži umivaonik (keramički lavabo) i konzolni ormarić. Dimenzije su 51x25x63 cm.

Preporučujemo da ponudu upotpunite jednoručnom Diplon baterijom za lavabo po veoma aktuelnoj i sniženoj akcijskoj ceni. Ponuda za Diplon bateriju za lavabo je na ovom linku. Na matičnom sajtu možete pogledati aktuelne proizvode turskog brenda Badella, a takodje možete naći informacije o njegovom istorijatu i proizvodnji.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Badella Rigo Lisabon kupatilski setSet sadrži lavabo sa ormarićem i zidno ogledalo sa o...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
22.740,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Badella Time LED ogledaloZidno kupatilsko ogledaloDimenzije: 60x69cmMontaža: ZidnaPovez...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
10.190,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Badella Tuna Kalemsi ormarić sa umivaonikomKeramički lavaboOrmarić sa vratimaMaterijal ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
25.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Badella Efes kupatilski nameštajSet sadrži:Ormarić sa keramičkim umivaonikomOgledaloMat...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
44.300,00 RSD

Slični članci

07.
Feb.
2023.
Renoviranje kupatila
Ideje za opremanje, renoviranje i osvežavanje izgleda vašeg kupatila – kako doći do idealnog odnosa praktičnog i estetike, savršenog...
24.
Dec.
2019.
Lifestyle kupatilo
Elegantna crno-bela kupatila su stil uređenja kupatila koji je danas atraktivan. Ukoliko volite eleganciju, oštre linije i dominantne tonove, onda je ...
20.
Nov.
2018.
Brendovi kupatilske opreme
Kupatilo nije više samo funkcionalan prostor, već savršena oaza mira i mesto za opuštanje. Zahvaljujući različitim stilovima, dizajnu i ...
Trenutno nema komentara

Brendovi kupatilske opreme

Grohe slavine za kupatilo
Brendovi kupatilske opreme
26.01.2023.
Paffoni - dodir italijanskog stila u vašem kupatilu!
Brendovi kupatilske opreme
27.08.2022.
Isvea oprema za kupatilo
Brendovi kupatilske opreme
08.07.2022.