Servisne informacije
01.04.2024.

Mesečna akcija | April 2024

popusti diplon

Prolećno renoviranje uzelo je maha! U to ime, spremili smo i ovog meseca popuste na najpopularnije artikle. Pravi je trenutak da uredite kupatilo po svojoj meni, ekonomično i u stilu.

Bilo da vam je potreban neki detalj za kupatilo ili ga komplet renovirate, na mesečnoj akciji imate priliku da pronađete svaki element po sjajnoj ceni do kraja aprila. Popusti se mogu iskoristiti u salonu Zemun i u online prodavnici.

Pogledaj proizvode na akciji

Prirodni tonovi za osvežavajuć ambijent

Kupatilski nameštaj u boji drveta doprinosi prirodnosti prostorije i opštem utisku. Čim smo okruženi nekim zemljanim bojama atmosfera je prijatnija i automatski raspoloženje je pozitivnije. Opšte je poznato da prirodne boje pozitivno utiču na mentalno zdravlje i generalno stanje uma, zato je primena višestruko dobrodošla.

Sanremo serija brenda Diplon je saršen spoj izuzetne estetike, prirodnih tonova i praktičnosti. Ormarić sa umivaonikom i držačem peškira je jedan od najfunkcionalnijih komada nameštaja jer u sebi objedinjuje 3 elementa – lavabo, ormarić, držač peškira. Jednostavnog, a upečatljivog dizajna, Sanremo ormarić sakriće sve kupatilske potrepštine koje su vam neophodne i ostaviti nezaboravan utisak na prvi pogled, a skoro sigurno i na drugi.

Pločice imitacija drveta

Pločice imitacija drveta su poslednjih godina sve popularnije rešenje za oblaganje podova. One kombinuju tonove prirode i izdržljivost granitnog materijala od kog se prave. Širok spektar mogućnosti pruža priliku da prilagodite dezen različitim stilovima enterijera. Autentična tekstura i izgled pruža toplinu svakoj prostoriji. Otporne su na habanje, vlagu i promene temperature, te su dugovečne.

kupatilski namestaj

Kada sa vratima

Kada sa vratima Diana je elegantno i praktično rešenje za moderna kupatila. Glavna karakteristika ovih kadа su staklena vrata koja se otvaraju na šarku, pružajući jednostavan pristup. Integrisana slavina sa tušem, sigurnosna pomagala i mesto za sedenje dodatno poboljšavaju funkcionalnost. Ove kade dolaze u dve varijante: klasična i hidromasažna, pružajući poseban doživljaj u svakodnevnom ritualu kupanja. Sa dimenzijama 140x74cm, savršeno se uklapaju u svaki prostor, od malih do velikih kupatila. Kada sa vratima Diana sjedinjuje tradiciju kupanja sa modernim trendovima tuširanja.

Za sve dodatne informacije naš tim vam stoji na raspolaganju. Pišite nam, zovite, dođite, čekamo vas na adresi Grmeč 1 Nova 15, Belmax Centar u Zemunu. Ukoliko niste u prilici da nas posetite uživo, vršimo brzu dostavu na teritoriji cele Srbije.

Kako biste prvi dobili informacije o našim najnovijim akcijama i novitetima, prijavite se na newsletter.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Baterije za lavabo CR-BT.FL1500
Creavit Flow slavina za lavaboStojeća jednoručna baterijaZavršna оbrada: HromKeramički ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
10.370,00 RSD
Ušteda 15%
12.200,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon Stone hidromasažni stub BW4901Boja: Crna i sivaDezen: Imitacija mermeraŠirina: 2...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
32.630,00 RSD
Ušteda 20%
40.790,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lavaboi 500.774.01.2
Geberit Variform elipsasti nadgradni umivaonikMaterijal: Sanitarni porcelanŠirina: 55cm...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
18.720,00 RSD
Ušteda 10%
20.800,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon Nora samostojeća kadaAkrilna kada za kupatiloDimenzije: 170x75cmVisina: 60cmDubi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
79.100,00 RSD
Ušteda 20%
98.880,00 RSD

Slični članci

20.
Mar.
2023.
Lifestyle kupatilo
U dnevnom boravku provodite najviše vremena i zato je važno da ga maksimalno prilagodite svojim potrebama. Jedna od glavnih stvari prilikom uređenja t...
07.
Feb.
2023.
Renoviranje kupatila
Ideje za opremanje, renoviranje i osvežavanje izgleda vašeg kupatila – kako doći do idealnog odnosa praktičnog i estetike, savršenog...
17.
Dec.
2018.
Renoviranje kupatila
Renoviranje kupatila je zaista veliki projekat. Potrebno je mnogo toga uzeti u obzir i pre nego što radovi počnu, zato se ovde možete informisati o to...
Trenutno nema komentara

Servisne informacije

Radovi u Ulici Milana Rešetara
Servisne informacije
22.04.2024.
Slavimo Međunarodni dan žena
Servisne informacije
08.03.2024.
Kada (da) se zaljubiš
Servisne informacije
14.02.2024.
Praznično radno vreme 6.1.2024
Servisne informacije
05.01.2024.