Servisne informacije
03.06.2024.

Mesečna akcija | Jun 2024

kupatilski namestaj

Dočekujemo najtoplije i omiljeno godišnje doba u visokom stilu uz popuste od 10 do 30% na preko 100 popularnih proizvoda. Pre nego što uđete u pripremu za more i godišnje odmore završite sve radove koje ste nameravali. Zasluženo ćete se odmoriti uz mirnu savest i renoviran dom.

Na junskoj mesečnoj akciji možete pronaći preko 100 proizvoda uz nove snižene cene do kraja juna. Bilo da su vam potrebne zidne I podne pločice, novi kupatilski nameštaj, sanitarije ili samo želite da unesete nove detalje u ambijent, ovo je idealna prilika za to uz veliku uštedu.

Keramičke pločice

Biranje izgleda zidova često je veliki izazov zbog velikog izbora, boja, dezena, oblika i dimenzija pločica. Kako bismo malo suzili izbor, izdvojili smo serije najprodavanijih zidnih keramičkih pločica na novoj mesečnoj akciji uz 15% popusta. Ukoliko ste ljubitelj prirode i floralnih motiva, serija Blossom će se savršeno ukopiti u vaš ambijent i estetski doživljaj. S druge strane, ukoliko volite svedenu dekoraciju i estetiku uz elegantne i diskretne zlatne nagoveštaje, onda vam preporučujemo seriju Encanto egipatskog brenda Gemma.

Pogledaj proizvode na akciji

Ogledala za kupatilo

Kupatilski element na koji često ne obraćamo puno pažnje, a on nama pruža najviše, širu sliku i pogled na svet. Zato se njegovom izboru moramo posebno posvetiti, ne zato što popusti na njih idu do 20%, već zato što je stvarno zaslužio. Veliki izbor oblika, dimenzija, stilova i opcija pruža priliku da izabere ogledalo za kupatilo baš po svojoj meri.

Retro kada za kupatilo

Za sve one sa istančanim stilskim ukusom i ljubitelje vintidž estetike, retro kada za kupatilo Klara savršeno će se uklopiti i upotpuniti vaš novi omiljeni ambijent. Akrilna kada Klara, pored toga što pruža vanserijski estetski doživljaj, praktično i funkcionalno rešenje za srednja i veća kupatila. Udobnost je jedna od najvažnijih njenih karakteristika, te su hedonizam i uživanje zagarantovani.

Lavaboi za svakoga

Odabiru lavaboa se možda ne posvećujemo dovoljno, s obzirom na to da je upravo ovaj element onaj koji najčešće koristimo u kupatilu. Kada je u pitanju stilski pravac, izbor je skoro pa neogradničen. Bilo da vam je potreban okrugli, ovalni, kockasti ili asimetrični, crni, beli, zlatni, šareni, konzolni ili nadgradni lavabo, na našoj mesečnoj akciji možete pronaći sve navedene uz nove niže cene.

Za sve dodatne informacije naš tim vam stoji na raspolaganju. Pišite nam, zovite, dođite, čekamo vas na adresi Grmeč 1 Nova 15, Belmax Centar u Zemunu. Ukoliko niste u prilici da nas posetite uživo, vršimo brzu dostavu na teritoriji cele Srbije.

Kako biste prvi dobili informacije o našim najnovijim akcijama i novitetima, prijavite se na newsletter.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Lavaboi WB6304
Diplon Salta nadgradni umivaonikŠirina: 60x40cmVisina: 13.5cmBoja: CrnaBez otvora za ba...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
15.600,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tuš vrata i stene BP6611-80N
Diplon tuš stena BP6611Dimenzije:Širina fiksnog stakla: 80cmTeleskopski hrom aluminijum...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
13.700,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon ogledalo sa LED rasvetom OrientZidno kupatilsko ogledaloDimenzije: 50x90cmTri boje ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
13.600,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon baterija za lavabo ST2562Jednoručna baterijaMontaža na 1 otvorMaterijal: MesingR...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.000,00 RSD

Slični članci

20.
Mar.
2023.
Lifestyle kupatilo
U dnevnom boravku provodite najviše vremena i zato je važno da ga maksimalno prilagodite svojim potrebama. Jedna od glavnih stvari prilikom uređenja t...
07.
Feb.
2023.
Renoviranje kupatila
Ideje za opremanje, renoviranje i osvežavanje izgleda vašeg kupatila – kako doći do idealnog odnosa praktičnog i estetike, savršenog...
17.
Dec.
2018.
Renoviranje kupatila
Renoviranje kupatila je zaista veliki projekat. Potrebno je mnogo toga uzeti u obzir i pre nego što radovi počnu, zato se ovde možete informisati o to...
Trenutno nema komentara