Lifestyle kupatilo
23.09.2023.

Jesen u vašem kupatilu, ideje za dekoraciju

diplon akcija

Jesen je idealno godišnje doba kada treba da ubacite malo svežine u vaše kupatilo. Ukoliko tražite inspiraciju za dekoraciju kupatila tokom jesenje sezone, u nastavku pročitajte naše ideje kako da unesete jesen u kupatilo da bi vaš prostor za opuštanje bio ugodan.

Postoji mnogo načina da dah jeseni unesete u svoje kupatlo. Jesenje detalje, kao što su bundeve, sušene latice cveća ili sušeno lišče će na prirodan način u vašem domu oslikati lepotu ovog godišnjeg doba. Ugođaj mogu upotpuniti topli sezonski mirisi poput cimeta, vanile, jabuke i bundeve, koji unose harmoniju u prostoriju.

Evo nekih predloga za savršenu jesenju dekoraciju da osvežite svoje kupatilo i učinite da izgleda savršeno.

Tajna jeseni krije se u detaljima

Ukoliko želite da istaknete zlatnu jesen, a da pritom kupatilo u vašem domu izgleda elegantno, predlažemo da ispunite prostor jesenjim aksesoarima. Udahnite svežinu u vaše kupatilo i pružite mu šta zaslužuje.

Dovoljno je da dodate samo nekoliko dekorativnih elementa koji će napraviti savršenu jesenju atmosferu. Iskoristite predmete sa tematikom jeseni i darove prirode kao što su šišarke, žir, borove iglice, orah ili brusnice da napravite lepu jesenju dekoraciju. Možete napuniti teglice i poređati na pult gde je lavabo ili postaviti na policu ispod ogledala, gde će imati efekta.

Atmosferu upotpunite mirisnim svećama koje podsećaju na sveže jesenje voće kao što su jabuka, dunja ili bundeva. Ukoliko više volite začinske mirise kao što cu cimet i vanila sigurno nećete pogrešiti.

Biljke za kupatilo unose svežinu u prostoriju

Zavesa za kupatilo u jesenjim bojama

Ako želite da unesete jesenje note u svoje kupatilo ne morate nužno krečiti. Duh jeseni možete istaći i dugačkom zavesom za tuširanje u bojama ovog zlatnog godišnjeg doba. Zavese za kupatilo možete menjati više puta u toku godine, te uklapati boje i stil u zavisnosti od meseca i doba godine.

Boje jeseni mogu biti vedre ili tamnije, odnosno zemljane. Vedrije poput narandžaste, žute, zlatne i vatreno crvene su energične i unose toplinu u vaše kupatilo. Nešto tamnije nijanse poput smeđe, bordo, braonkaste, tamno narandžaste ili oker žute stvaraju prigušenu atmosferu, ali opet u duhu vedre jeseni.

Elegantna i suptilna bordo zavesa za kadu savršen je izbor za tradicionalno kupatilo. Ukoliko volite smelije i vedrije boje onda je žuta ili narandžasta zavesa za tuširanje rešenje. Narandžasta i žuta su smele i vesele boje koje ističu detalje i unose u kupatilo radost, energiju i topinu.

kada za kupatilo

Peškiri i galanterija u bojama jeseni

Još jedan jednostavan način da unesete zlatnu jesen u vaše kupatilo jeste da koristite galanterijupeškire i prostirke u jesenjim bojama. Opredelite se za dezen peškira koji će se savršeno uklopiti u ambijent. Nećete pogrešiti bilo da izaberete narandžastu boju, žutu ili braon jer se sve uklapa u jesenji motiv.

Moderna jesenja kupatila

Moderno kupatilo je danas neizostavni deo uređenja enterijera, te se ovom aspektu posvećuje velika pažnja. Jesen u vašem kupatilu možete uneti i u vidu bež ili braon koje donose keramičke pločice ili u plocice imitacije drveta, koje savršeno ističu ovo zlatno godišnje doba.

Predlažemo da oplemenite enterijer kupatila sanitarijom kao što je nadgradni lavabo, moderna ili retro baterija za lavabo, kao i atraktivnim kupatilski nameštaj. Odaberite neutralne boje i one koje će se slagati sa vašim jesenjim aksesoarima.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Tuš vrata i stene BP8012GL-90
Diplon Gold tuš stenaŠirina: 90cmVisina: 195cmKaljeno providno staklo debljine 8mmBruše...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
14.940,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon baterija za lavabo ST2512GLJednoručna stojeća slavinaInstalacija na jedan otvorK...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.330,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ormarići sa umivaonikom ISV-21IFS748122I-RR
Isvea Ruby ormarić sa lavaboomDimenzije: 119x49.5x48.2cmMontaža: Konzolna, zidnaBoja: B...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
115.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Keramika Kanjiža Breccia GardenZidna keramička pločicaDimenzije: 25x75cmOtporne na nisk...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.480,00 RSD

Slični članci

18.
Apr.
2019.
Uređenje kupatila
Paravan za kadu kao praktično i estetsko rešenje za vaše kupatilo - uživajte luksuz kade i funkcionalnost tuša uz vrhunski dizajn. ...
24.
Dec.
2018.
Lifestyle kupatilo
Kupatilo je prostorija kao i svaka druga u kući, ali ponekad joj fali malo duše, vazduha, svežine, jer su to neretko prostorije koje nemaju uvek velik...
11.
Aug.
2015.
Lifestyle kupatilo
Važno je da dobra energija stalno pritiče u vaš dom, ali i da se u njemu zadrži! Ovo su lekovi koje feng šui majstori preporučuju u slučaju nep...
Trenutno nema komentara