Servisne informacije
01.07.2024.

Sezonsko sniženje

diplon sezonsko sniženje 2024

Leto je stiglo, a s njim i želja za osveženjem i promenama. Šta bolje od novog, modernog kupatila da nam pruži taj osećaj svežine i novog početka? Zato vam sezonsko sniženje donosi najnovije trendove i proizvode koji će vaše kupatilo pretvoriti u pravu oazu mira i udobnosti. Imate priliku od 1. jula do 1. septembra da uštedite od 10 do 30% popusta na preko 100 proizvoda iz našeg asortimana opreme za kupatilo – slavine za kupatilo i kuhinju, kade, tuš kabine, pločice, kupatilski nameštaj, sanitarije i galanterija. Iskoristite ovu priliku da obnovite i osvežite svoj prostor vrhunskim proizvodima po povoljnim cenama.

Crne slavine u vašem domu

Elegancija i minimalizam ulaze u vaše kupatilo kroz crne slavine na velika vrata. Ovaj smeli dizajnerski izbor dodaje dozu dramatičnosti i kontrasta vašem prostoru. Crne slavine se savršeno uklapaju u moderne, jednostavne enterijere, ali mogu biti i upečatljiv detalj u tradicionalnijim kupatilima. Naš akcijski asortiman uključuje širok izbor crnih slavina - od klasičnih do futurističkih modela, omogućavajući vam da pronađete savršen spoj stila i funkcionalnosti.

Lavabo za svačiji ukus

Lavabo je centralni element svakog kupatila, stoga, detaljno istraživanje garantuje da ćete pronaći onaj koji savršeno odgovara vašem stilu i potrebama. Od kompaktnih modela za manja kupatila do prostranih dvostrukih lavabōa za porodične kupaonice, u našoj ponudi pronaći ćete rešenje za svaki ambijent. Posebno se ističe naša kolekcija lavabōa u boji koji stoje kao prave umetničke instalacije, pretvarajući vaše kupatilo u galeriju modernog dizajna.

Samostojeće kade  - Spas u vrelim letnjim danima

Nema boljeg načina za rashlađivanje tokom vrelih letnjih dana od dugog, opuštajućeg osveženja u sopstvenom kupatilu. Samostojeće kade nisu samo funkcionalne, već su i prava remek dela koja dodaju neprocenjiv vizuelni element ambijentu. Naš akcijski izbor uključuje različite stilove - od klasičnih, vintage modela do ultra-modernih dizajna. Samostojeće kade pružaju ultimativno iskustvo opuštanja, pretvarajući vaše kupatilo u lični spa centar.

Španski ambijent - Gemma pločice

Donesite duh mediterana u svoje kupatilo uz seriju pločica Barcelona brenda Gemma. Inspirisane šarmom španske arhitekture, ove pločice kombinuju živopisne boje, intrigantne oblike i vrhunski kvalitet. Bilo da želite da stvorite živahan, šareni ambijent ili suptilnu, elegantnu atmosferu, Gemma pločice vam pružaju bezbroj mogućnosti. Od tradicionalnih azulejo dizajna do modernih interpretacija španskih motiva, ova kolekcija će vaše kupatilo pretvoriti u oazu mediteranskog šarma.

Posetite naš salon na adresi Grmeč 1 Nova 15 u Zemun ili pregledajte našu online ponudu da biste otkrili kako možete osvežiti svoj dom ovog leta. Naš stručni tim je tu da vam pomogne u odabiru savršenih proizvoda za vaše novo kupatilo. Ukoliko niste u prilici da nas posetite uživo, vršimo brzu dostavu na teritoriji cele Srbije.

Kako biste prvi dobili informacije o našim najnovijim akcijama i novitetima, prijavite se na newsletter.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Gemma zidna keramička pločica Barcelona Beige GeoDimenzija: 20x60 cmNapomena:Cena je po...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.650,00 RSD
Ušteda 15%
1.950,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon kada sa vratima DianaAkrilna kada za kupatiloDimenzije: 139.5x74cmVisina: 93cmDu...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
127.400,00 RSD
Ušteda 30%
182.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Badella Rigo Lisabon kupatilski setSet sadrži lavabo sa ormarićem i zidno ogledalo sa o...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
23.800,00 RSD
Ušteda 20%
29.760,00 RSD
Sačuvano u omiljne
WC šolje CR-TP325-51CB00E
Creavit Terra konzolna WC šoljaOdvod u zidŠirina: 35.5cmDužina: 50.2cmMaterijal: Kerami...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.540,00 RSD
Ušteda 15%
10.050,00 RSD

Slični članci

25.
Oct.
2023.
Uređenje kupatila
Kada sa vratima u kupatilu na prvi pogled zvuči neobično. Ako mislite kako je to samo jedna obična kada sa ulaznim vratima, verujte da je zapravo mnogo vi&sc...
17.
Dec.
2018.
Renoviranje kupatila
Renoviranje kupatila je zaista veliki projekat. Potrebno je mnogo toga uzeti u obzir i pre nego što radovi počnu, zato se ovde možete informisati o to...
30.
Sep.
2017.
Brendovi kupatilske opreme
Od prvog dana proizvodnje plan je bio da se napravi najbolje rešenje za uređenje prostora - savršen balans između modernog dizajna, kvalitetne ...
Trenutno nema komentara