Servisne informacije
03.01.2024.

Sezonsko sniženje

diplon kupatila sezonsko sniženje

Nova godina, nove odluke i promene! Svake godine sebi zacrtamo pred novi početak listu stvari na koje se obavezujemo u narednih 365 dana. Nekih se pridržavamo i ispunimo, ali moramo se složiti da masu ne realizujemo. Jedna od tih obaveza je sigurno neka popravka u kući ili renoviranje, nešto što odlažete od vajkada.

Kako biste došli do efikasnog i ekonomičnog rešenja, pripremili smo posebnu ponudu koja će vam pomoći da brzo i povoljno opremite svoje kupatilo, a uz pomoć naših dizajnera možete kreirati kupatilo o kom ste oduvek maštali.

Sezonsko sniženje u Diplon Kupatila salonu i webshopu donosi popuste od 10 do 40% na preko 100 proizvoda u periodu 3. januar – 3. mart 2024.

Proizvodi na sezonskom sniženju

Kada? Odmah!

Bilo da vam je potrebna mala crna kada, udobna bela sa zaobljenim ivicama, antički rebrasta mat crne površine ili kada sa vratima, na sezonskom sniženju možete pronaći idealan glavni element svog kupatila koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a vama će pružati vrhunski užitak.

Svaki dan je spa dan

Uz Diplon hidromasažni program spa tretmani pružiće novu dimenziju udobnosti vašem domu. Kvalitetno vreme za opuštanje postaće vaša rutina, a ne izuzetak. Učinak hidromasažne tuš kabine višestruk je, pored toga što pruža vrhunski užitak i relaksaciju, ona doprinosi i mentalnom zdravlju pojedinca. Diplon hidromasažna tuš kabina ima terapeutsko dejstvo – ublažava stres, smanjuje bolove i poboljšava cirkulaciju. Podesive mlaznice omogućavaju prilagođavanje intenziteta masaže prema vašim željama i potrebama. Isto važi i za hidromasažnu kadu, s tim što ona pruža dodatnu dozu hedonizma svojom komocijom i gabaritima, a to ograničava ugradnju samo na velika kupatila.  

Kupatilski nameštaj za sve

Elegantna serija nameštaja Rayas brenda Creavit unosi sofisticiranost i nežne note svojim jedinstvenim dizajnom, a praktičnost elemenata daje priliku da skladištite sve što vam je neophodno u kupatilu. Pored toga, onaj stilizovani nameštaj nije puka funkcionalnost, već umetnički doživljaj nameštaja za kupatilo. Ukoliko se odlučite za svedeniji dizajn nameštaja, idealno rešenje je Rimini ormarić sa lavaboom koji svojim prirodnim nijansama unosi zemljane note. Kao i Rayas, ni ovaj ormarić ne manjka prostorom za odlaganje.   

Preuzmi katalog

Pločice za kupatilo i kuhinju

Izbor pločice danas je stvar ličnog afiniteta, veliki izbor pruža mogućnost da uredite dom baš po svojoj meri. Kada su zidne pločice u pitanju, akcijska ponuda prošarana je egzotičkim pločicama brenda Gemma, serija Mia, koje odaju istočnjačku notu, dok nam od domaćeg proizvođača Keramika Kanjiža stiže nežna serija Mercury čije blage nijase unose smirenost i harmoniju u svaku prostoriju. Podne pločice imitacije drveta uvek su aktuelno i atraktivno rešenje, bilo da je u pitanju oblaganje podova kupatila, kuhinje, dnevne sobe ili hodnika, zato smo obezbedili 15% popusta na podne pločice domaćeg brenda Zorka Keramika.

Za sve dodatne informacije naš tim vam stoji na raspolaganju. Pišite nam, zovite, dođite, čekamo vas na adresi Grmeč 1 Nova 15, Belmax Centar u Zemunu. Ukoliko niste u prilici da nas posetite uživo, vršimo brzu dostavu na teritoriji cele Srbije.

Kako biste prvi dobili informacije o našim najnovijim akcijama i novitetima, prijavite se na newsletter.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Diplon kada sa vratima DianaAkrilna kada za kupatiloDimenzije: 139.5x74cmVisina: 93cmDu...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
145.600,00 RSD
Ušteda 20%
182.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Zorka Keramika Legno BeigePodna keramička pločicaDimenzije: 60x60cmDebljina: 0.9cmProti...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.100,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lavaboi WB7233
Diplon Salamanka nadgradni umivaonikŠirina: 48cmDužina: 31cmVisina: 14.5cmBoja: BronzaB...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
15.180,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon paravan BR6631CA-90Dimenzije: 90x90cmParavan se sastoji iz:Dva fiksna stakla i d...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
27.600,00 RSD

Slični članci

25.
Oct.
2023.
Uređenje kupatila
Kada sa vratima u kupatilu na prvi pogled zvuči neobično. Ako mislite kako je to samo jedna obična kada sa ulaznim vratima, verujte da je zapravo mnogo vi&sc...
17.
Dec.
2018.
Renoviranje kupatila
Renoviranje kupatila je zaista veliki projekat. Potrebno je mnogo toga uzeti u obzir i pre nego što radovi počnu, zato se ovde možete informisati o to...
30.
Sep.
2017.
Brendovi kupatilske opreme
Od prvog dana proizvodnje plan je bio da se napravi najbolje rešenje za uređenje prostora - savršen balans između modernog dizajna, kvalitetne ...
Trenutno nema komentara

Servisne informacije

Radovi u Ulici Milana Rešetara
Servisne informacije
22.04.2024.
Mesečna akcija | April 2024
Servisne informacije
01.04.2024.
Slavimo Međunarodni dan žena
Servisne informacije
08.03.2024.
Kada (da) se zaljubiš
Servisne informacije
14.02.2024.