Magazin o opremanju kupatila

Diplon Kupatila blog

Pre nego se upustite u projekat opremanja kupatila, bilo da je reč o renoviranju postojećeg ili postavci potpuno novog prostora, važno je da se upoznate sa svim neophodnim informacijama o vrstama opreme za kupatilo, različitim modelima i mogućnostima, domaćim i inostranim brendovima, proizvođačima opreme za kupatilo na jednom mestu. Diplon Kupatila blog predstavlja oazu znanja, informacija i inspiracije za sve ljubitelje i buduće ljubitelje kupatila.

02.
Dec
2023
Brendovi kupatilske opreme
Svi kvaliteti Kludi brenda pre svega su prepoznati od strane i više nego zadovoljnih kupaca, a naročito onih sa prefinjenim ukusom. Kludi je priznat za lidera u proizvodnji baterija.
01.
Dec
2023
Servisne informacije
Najbolje ostavljamo za kraj! Za poslednju mesečnu akciju u 2023. spemili smo posebne artikle, one koji su vam se najviše dopali, i koji krase veliki broj domova u Srbiji i regionu. Akcija traje u periodu 1-24. decembar.
24.
Nov
2023
Servisne informacije
Uz kupljenu bateriju za lavabo i zidnu bateriju za kadu bilo koje serije brenda Grohe na jednom računu dobijate kliznu šipku gratis. Akcija traje do isteka zaliha u salonu Zemun.
16.
Nov
2023
Servisne informacije
Akcija Crni petak u Diplon Kupatila maloprodajnom salonu i online prodavnici donosi do 30% popusta na odabrane crne proizvode. Akcija traje u periodu 20 - 25. novembar 2023.
08.
Nov
2023
Renoviranje kupatila
Ventil za vodu je jedan od najvažnijih komponenti vodovodnog sistema svakog doma. On omogućava kontrolu i regulaciju protoka vode, zato je veoma važno znati kako radi i kako sanirati kvar ukoliko dođe do njega.
01.
Nov
2023
Servisne informacije
U novembru mesecu na popustu je 99 proizvoda, te uz niže cene možete opremiti svoje kupatilo od poda do plafona.
25.
Oct
2023
Uređenje kupatila
Kada sa vratima u kupatilu na prvi pogled zvuči neobično. Ako mislite kako je to samo jedna obična kada sa ulaznim vratima, verujte da je zapravo mnogo više toga.
09.
Oct
2023
Lifestyle kupatilo
Podno grejanje dnevne sobe je efiksano i ekonomično rešenje. Uz kvalitetne podne pločice, granitne ili keramičke, održavanje temperature i higijene u prostoriji je lako i jednostavno.
02.
Oct
2023
Servisne informacije
Sve što vam je potrebno za opremanje kupatila možete kupiti uz nove niže cene na mesečnoj akciji do kraja oktobra. Na popustu možete naći preko 80 proizvoda - tuš kabine, kade, pločice, slavine...