Renoviranje kupatila

Kako renovirati kupatilo

Pripremate se za renoviranje kupatila? Diplon blog vam pruža priliku da saznate informacije koje su vam potrebne pre početka radova. Instrukcije ukoliko se odlučite na samostalno obavljanje posla, odnosno saveti na osnovu kojih ćete napraviti pravi plan koji će vas na najefikasniji način dovesti do željenog rešenja.

15.
Feb
2021
Renoviranje kupatila
Kaljeno staklo ima posebnu primenu u proizvodnji kupatilske opreme. Prilikom odabira u obzir se uzimaju prozračnost, lako održavanje, vizuelno proširen prostor i uklapanje u sve stilove.
25.
Sep
2020
Renoviranje kupatila
Na prvi pogled opremanje kupatila deluje jednostavno - izaberemo pločice, elemente i radnu površinu, bateriju i uređaje, ali... Kako uklopiti svaki deo tako da čini jednu celinu, bez odstupanja? 
15.
Jul
2020
Renoviranje kupatila
Keramiku u svom domu ne radite često, zato je važno da se dobro informišete pre početka radova. Veliki izbor brendova, materijala, boja i oblika pruža puno prilika, ali i konfuzije prilikom odabira.
12.
Dec
2019
Renoviranje kupatila
Ukoliko nemate centralno grejanje, postoje drugi praktični načini da pretvorite svoje kupatilo u topli kutak, u zavisnosti od grejnog tela - podno, radijatorsko ili grejna tela na struju.
23.
Aug
2019
Renoviranje kupatila
Ukoliko ste se odlučili da u toku gradnje ili renoviranja sami postavite pločice, važno je ispoštovati procese, pa smo vam pripremili listu od nekoliko koraka do savršenog poda.
17.
Dec
2018
Renoviranje kupatila
Renoviranje kupatila je zaista veliki projekat. Potrebno je mnogo toga uzeti u obzir i pre nego što radovi počnu, zato se ovde možete informisati o tome odakle i kako početi.
14.
Dec
2018
Renoviranje kupatila
Lavabo je najčešće i prva stvar koju primetimo kada uđemo u kupatilo, pa osim funkcionalnosti treba da bude i lep na oko. Danas je izbor veliki, vaše je samo da ga uskladite sa ambijentom.
26.
Nov
2018
Renoviranje kupatila
Praktična, estetski prihvatljiva i svojstvena vašem stilu, kupatilska komoda ispunjava sve uslove za titulu neophodnog elementa koji rešava sve probleme prilikom organizacije i održavanja.
08.
Oct
2018
Renoviranje kupatila
Dalje u tekstu saznajte šta su to EK ventili, čemu služe i, što je najvažnije, kako da ih privremeno zamenite kada vam se majstor ne javlja, a šteta se mora istog trena sanirati.