Renoviranje kupatila

Kako renovirati kupatilo

Pripremate se za renoviranje kupatila? Diplon blog vam pruža priliku da saznate informacije koje su vam potrebne pre početka radova. Instrukcije ukoliko se odlučite na samostalno obavljanje posla, odnosno saveti na osnovu kojih ćete napraviti pravi plan koji će vas na najefikasniji način dovesti do željenog rešenja.

19.
Aug
2017
Renoviranje kupatila
WCP deking je građa od kompozita recikliranog drveta i ekokompatibilne plastične mase, te je odlično rešenje za oblaganje podova balkona, terasa, dvorišta i prostora oko bazena.
13.
Sep
2016
Renoviranje kupatila
Opremanju kupatila ljudi posvećuju dosta pažnje. Mora da bude funkcionalno i lepo dizajnirano. Balans sanitarija, boja, dimenzija i oblika mora biti u skladu kako bi se došlo do idealnog rešenja.
14.
Nov
2015
Renoviranje kupatila
Za atraktivan enterijer vašeg kupatila, nameštaj biran prema boji pločica i sanitarija može učiniti čuda. Uz kvalitetne proizvode popust asortimana Isvea, Salgar ili Badella stvorićete kupatilo iz snova.
24.
Aug
2015
Renoviranje kupatila
Kupatila bez zidova, spavaća soba i kupatilo kao celina, kupatilo sa prirodnim detaljima i prisustvo drvenih detalja samo su neki od trenutnih trendova koji su zastupljeni u svetu dizajna enterijeta.
23.
Jun
2015
Renoviranje kupatila
Ako se dvoumite da li da u kupatilo, veliko ili malo, ugradite kadu ili tuš kabinu, opredelite se za ono što vam prostor nalaže i u skladu sa potrebama vaše porodice.