Renoviranje kupatila

Kako renovirati kupatilo

Pripremate se za renoviranje kupatila? Diplon blog vam pruža priliku da saznate informacije koje su vam potrebne pre početka radova. Instrukcije ukoliko se odlučite na samostalno obavljanje posla, odnosno saveti na osnovu kojih ćete napraviti pravi plan koji će vas na najefikasniji način dovesti do željenog rešenja.

29.
Jan
2024
Renoviranje kupatila
Koje su prednosti i mane kupatila u potkrovlju, kako ga urediti, ideje za uređenje i kako stvoriti lep i funkcionalan prostor. Prostorija sa kosim zidom ne mora biti izazov, već prilika za kreativno rešenje.
08.
Dec
2023
Renoviranje kupatila
Vitreous China je tajni sastojak blistavo sjajne sanitarije i recept za lako i jednostavno održavanje. Sanitarije vitreous china nezaobilazni su deo praktičnog i elegantnog kupatila. 
08.
Nov
2023
Renoviranje kupatila
Ventil za vodu je jedan od najvažnijih komponenti vodovodnog sistema svakog doma. On omogućava kontrolu i regulaciju protoka vode, zato je veoma važno znati kako radi i kako sanirati kvar ukoliko dođe do njega.
20.
Jun
2023
Renoviranje kupatila
Izazov suzbijanja taloženja kamenca - kako smanjiti kamenac u kupatilu na tuš ružama, ručicama i perlatorima, koja sredstva koristiti i očuvati funkcionalnost tuš sistema.
30.
Mar
2023
Renoviranje kupatila
Kada vam curi slavina nije jedino rešenje kupovina nove. U ovim situacijama najčešće je problem mešač. Kako zameniti mešačku glavu na slavini. Lako do funkcionalne slavine uz minimalni trošak.
07.
Feb
2023
Renoviranje kupatila
Ideje za opremanje, renoviranje i osvežavanje izgleda vašeg kupatila – kako doći do idealnog odnosa praktičnog i estetike, savršenog rešenja koje odgovara potrebama cele porodice.
23.
Dec
2022
Renoviranje kupatila
Malo kupatilo zahteva funkcionalnost, a mi vam predstavljamo nekoliko saveta za pametno korišćenje prostora. Uz adekvatan nameštaj, kompaktno kupatilo biće vaše.
22.
Jun
2022
Renoviranje kupatila
Sigurnosni ventil za bojler povećava bezbednost u vašem kupatilu i njegovom redovnom proverom obezbeđuje se dug i funkcionalan radni vek bojlera.
02.
Apr
2021
Renoviranje kupatila
Pored pločica, materijal koji će vam biti potreban je lepak za pločice, fugomal, silikon i lepak za pločice. U nastavku bloga ćemo vas upoznati detaljnije sa svakim od materijala.