Brendovi kupatilske opreme

Brendovi u ponudi | Diplon Kupatila blog

Renomirani domaći i inostrani brendovi, ponuda iz asortimana u Diplon maloprodajama i webshopu. Od proizvođača pločica, preko sanitarija, baterija i galanterije, do ekskluzivnog kupatilskog nameštaja iz Srbije, Španije, Nemačke, Egipta, Kine...

08.
Jul
2022
Brendovi kupatilske opreme
Isvea 1962 Italia je internacionalni proizvođač opreme za kupatilo sa sedištem u Italiji. U Diplon Kupatila ponudi nalaze se ekskluzivni modeli kupatilskog nameštaja i sanitarija ovog renomiranog brenda, uz akcenat na elemente u boji.
19.
May
2022
Brendovi kupatilske opreme
Metalac bojleri su deo Metalac grupe koja se bavi proizvodnjom različitih vrsta bojlera, bojler male litraže, visokomontažni i niskomontažni, kao i bojler srednje litraže.
29.
Mar
2022
Brendovi kupatilske opreme
Metalac sudopere granitne i inox. Novo u Diplon Kupatila ponudi, jer ste Vi to tražili. Upoznajte se bliže sa najboljim srpskim proizvođačem sudopera i izaberite sudoperu po vašoj meri.
15.
Mar
2022
Brendovi kupatilske opreme
Akvafor je internacionalna kompanija koja je pre tridest godina krenula u borbu za čistu vodu koja će doći do svakog čovaeka. Već od samog starta posvetili su se ozbiljnom naučno istraživačkom radu, koji je krenuo iz raznih hemijskih i tehnoloških laboratorija, stvarajući i razvijajući različite tehnologije i patente
10.
Nov
2021
Brendovi kupatilske opreme
Davne 1998. godine jedan bračni par odlučio je da otvori firmu. Učinili su to u češkom gradu Breclavu. Firmu su nazvali Alca plast. Njihov rad zasnivao se na proizvodnji sanitarnih proizvoda. Na samom početku to su bili ulivni i ispirni ventili sifoni za sudopere, da bi se proizvodnja ubrzo proširila na tuš odvode, sifone, WC daske i sifone za kade.
01.
Dec
2021
Brendovi kupatilske opreme
Materijal koji odoleva vremenima, promenama, potrebama i željama i koji nastavi da se razvija i da dominira tržištem, sigurno je materijal od vrednosti. Takav slučaj je sa pločicama. One ne samo da su opstale, nego su uznapredovale u tolikoj meri da danas čine jednu od najzastupljenijih podnih i zidnih obloga u stambenim i javnim objektima.
20.
Apr
2021
Brendovi kupatilske opreme
Roca je brend svetskih razmera. Njihovi proizvodi se nalaze širom svetskih trgovina kupatilske opreme. Dobra vest je što je i Srbija deo tog tržišta. Kompletnu ponudu baterija, sanitarija i pločica možete pronaći kod glavnog zastupnika prodaje za Srbiju, u Diplon maloprodajnim objektima i eshop-u.
25.
Jan
2021
Brendovi kupatilske opreme
Zomar je kompanija sa sedištem u Beogradu, Surčin. Bave se proizvodnjom proizvoda od poliestera i sanitarnog livenog akrila. U Diplon Kupatila ponudi nalazi se veliki broj kada, tuš kada i hidromasažne kade prilagođene različitim potrebama, uz odličan odnos cena kvalitet.
05.
Oct
2020
Brendovi kupatilske opreme
Creavit i danas pretvara kupatila u elegantan životni prostor, sa jedinstvenim istočnjačkim dizajnom, koji je istovremeno prožet i moderanim stilovima.