Brendovi kupatilske opreme
08.07.2022.

Isvea oprema za kupatilo

Isvea oprema za kupatilo inspirisana bojom

Davne 1962.godine porodica Angeluči, u jednom malom italijanskom gradu, na 200 kilometara od Rima započela je proizvodnju staklene keramike. Za kratko vreme Isvea je postala po veličini sedma fabrika staklene keramike u Italiji. Posebno je bila poznata na jugu Italije i brzo se uvrstila među prvih deset proizvođača opreme za kupatilo. Pored keramike, Isvea je svoju proizvodnju obogatila keramičkom sanitarijom, nameštajem za kupatilo i slavinama.

kupatilski namestaj Isvea 1962 Italia

Godine 2013. postala je deo turske kompanije Ece Holding. Tako da pored Italije, Isvea danas predstavlja internacionalni brend sa više od 1200 zaposlenih, sa preko dva miliona proizvedenih kupatilskih elemenata godišnje, distribuirajući svoje proizvode u pedeset različitih zemalja na svim kontinentima, a zahvaljujući Diplonu, ekskluzivne Isvea komade možete pronaći i u Srbiji.

Vodilja ovog brenda je filozofija transformisanja kupatila u životni prostor, pomoću kvalitetnih, inovativnih, funkcionalnih i stilskih proizvoda. Da bi se došlo do takvih rezultata, Isvea veliku pažnju posvećuje integraciji najnovijih tehnologija u svim fazama proizvodnje, strogoj kontroli kvaliteta i poštovanju evropskih normi. Takođe, Isvea je brend kome je drugo ime dizajn. Nije ni čudo, budući da dolaze iz zemlje poznate po estetici lepog, ali i kvalitetnog. Isvea proizvodi su dizajnirani od strane velikih dizajnerskih imena, pojedinaca, ali i agencija.

Rezultat takvog predanog rada do sad jeste 19 zapaženih nagrada za dizajn, na koje su posebno ponosni. Ne samo da vode računa o lepoti svojih proizvoda, Isvea je poznata i kao zaštitnik prirodne sredine, što se manifestuje kroz odgovornu poslovnu politiku, održiv razvoj i reciklažu.

Sanitarije za kupatilo Isvea 1962 Italia

Isvea sanitarije poznate su kao deo inovativnog programa ovog brenda. Veliki broj inovacija uveden je sa ciljem povećanja kvaliteta i udobnosti svakodnevnog života. U zavisnosti od toga da li je dodatni akcenat na boji, dizajnu, funkcionalnosti, postoje različite serije: Colorisvea, Isveaart, Sistema Y, Sistema Z, Infinity, Sentimenti, Sott’Aqua, Allegro i mnoge druge. Odabrani proizvodi, na osnovu želja i potreba naših kupaca, nalaze se u redovnom asortimanu Diplon Kupatila ponude.

turska sanitarija za kupatilo Isvea

Posebna značaj imaju nadgradni lavaboi, koji pored toga što se proizvode u raznim bojama, imaju visoke rubove, odnosno duboke kadice, čime se efikasno sprečava prskanje vode prilikom korišćenja, a pored različitih serija i boja, možete izabrati model sa ili bez rupe za slavinu.

Konzolne Isvea wc šolje prava su atrakcija u svakom kupatilu. Pored odlične funkcionalnosti i lakoće održavanja, budući da se ne postavljaju na pod, konzolne wc šolje javljaju se u prepoznatljivim Isvea bojama i kao takve izuzetno su značajne za lepotu vašeg kupatila. Ukoliko ste planirali da razbijete klasiku, tu su bordo crvena, petrol zelena mat ili roze porcelan konzolna wc šolja.

Poseban deo ponude Isvea sanitarija jesu samostojeći lavaboi. U pitanju su lavaboi koji svojim izgledom predstavljaju jedinstveno rešenje na našim prostorima, a sa druge strane prate svetske trendove. Drugim rečima, ukoliko se odlučite za jedan takav lavabo, uvešćete svet u svoj dom i to kroz kupatilska vrata. I budite sigurni da će vam prijatelji, rodbina i komšije prilično pozavideti na tome.

Isvea ormarići za kupatilo i kupatilski nameštaj

Ako ste ikada poželeli da od kupatila napravite još jednu "životnu postoriju", to ćete uspeti uz Isvea kupatilski nameštaj. Savršen dizajn konzolnih ormarića, na prvi pogled, ostavlja utisak ormarića za spavaću ili dnevnu sobe. A kada tome dodate mogućnost biranja boje, veličine i oblika, ostaje nam da zaključimo da je kupatilo, uz ovakav kupatilski nameštaj, avanzovalo u luksuznu i udobnu prostoriju.

kupatilski ormaric Isvea

Pored konzolnih ormarića za kupatilo, tu su kupatilske vertikale za velika kupatila, koja možete upariti sa ogledalom iz seta, pa sve do specijalno dizajniranog Rosa Taupe ormarića za šminku, uz koji naravno možete poručiti i stilizovani tabure. Bez obzira da li ih birate pojedinačno ili u setu, jedno je sigurno, birate veoma kvalitetan, luksuzan, unikatan i eksluzivan kupatilski nameštaj, koji će vam pružiti dugotrajno i kvalitetno uživanje. Kako sve to izgleda u stvarnosti možete lako saznati, jer su svi modeli izloženi na novootvorenom Premium spratu u u maloprodajnom salonu Diplon Kupatila Zemun.

Isvea Infinity serija

Infinity serija svojim dizajnom naglašava eleganciju sanitarija i kupatilskog nameštaj, u širokoj paleti boja. Inovativnim tehnologijama nastupila je nova era finog i funkcionalnog keramičkog dizajna. Pa tako, ukoliko se odlučite za ovu seriju, imaćete priliku da birate između bordo crvene, zelene, mat crne i bele, roze boje nadgradnih lavaboa sa ultra tankim zidovima, koji, pored funkcionalnosti, unose gracioznost i eleganciju u kupatilo.

Isvea oprema ya kupatilo serije Infinity

Infinity WC šolje u Diplon Kupatila asortimanu donose boje u vaše kupatilo i kreiraju jedinstveni ambijent u kombinaciji sa adekvatnim dizajnom pločica. Modeli Infinity WC šolja su konzolni, savremenog načina izrade, bez unutrašnjeg ruba, što čini održavanje znatno lakšim i efikasnijim.

Infinity kupatilskom nameštaju ne možete odoleti. Pažljivo odabran materijal za njegovu izradu koji garantuje sigurno i dugotrajno korišćenje, savršen dizajn koji daje luksuzan izgled i boje koje opuštaju i daju potpuni ugođaj, čine ono po  čemu je ovaj kupatilski nameštaj jedinstven. Izborom ove serije Isvea kupatilskog nameštaja doživećete kupatilo na jedan potpuno novi način. Biće to još jedna prostorija u domu, koja će vam pružiti udobnost svakodnevnog življenja. Zamislite samo nežnu krem varijantu, luksuznu rubin ili romantičnu morsku zelenu boju konzolnog ormarića, pa tome dodate sivu mat ili rozu vertikalu, sve su šanse da ćete kupatilo pretvoriti u jednu od najomiljenijih prostorija u domu.

Ukoliko vam se Isvea učinio kao jedan od drugačijih brendova kada su sanitarije i kupatilski nameštaj u pitanju, niste pogrešili. A ukoliko biste želeli da baš takav jedan brend nađe svoje mesto u vašem kupatilu, pogledajte Diplon prodajni asortiman i sve Isvea proizvode na jednom mestu.

Na zvaničnoj prezentaciji imate priliku da pogledate celokupan asortiman proizvoda poznatog turskog brenda Isvea kao i šansu da saznate nešto više o poslovanju i istorijatu same kompanije.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Ormarići sa umivaonikom ISV-21RAS1080080I-AN
Isvea Rosa ormarić sa lavaboomDimenzije: 79x49x80cmMontaža: zidnaBoja: AntracitMaterija...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
74.800,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ormarići i police za lavabo ISV-29PN1007060I
Isvea Puno Art metalna policaDimenzija: 78x44cmTip montaže: Stojeći, na nogicamaPozlaće...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
58.300,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ormarići i police za lavabo ISV-21IA1749100I-OC
Isvea Infinity Art Ocean konzolni ormarićDimenzija: 98x50x49.5cmMaterijal: Farbani medi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
110.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
WC šolje ISV-10NF02001-SL
Isvea Infinity konzolna WC šolja Clearrim salmonZidna montažaŠirina: 36.5cmDužina: 53cm...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
23.300,00 RSD

Slični članci

07.
Feb.
2023.
Renoviranje kupatila
Ideje za opremanje, renoviranje i osvežavanje izgleda vašeg kupatila – kako doći do idealnog odnosa praktičnog i estetike, savršenog...
27.
Aug.
2022.
Brendovi kupatilske opreme
Ono što Paffoni čini drugačijim od drugih je kvalitet materijala, posvećenost, funkcionalnost i savršen odnos cene i kvaliteta, a sve to kako b...
29.
Mar.
2022.
Brendovi kupatilske opreme
Metalac sudopere granitne i inox. Nezaobilazni deo svakog doma i jednostavno neophodne. Upoznajte se bliže sa najboljim srpskim proizvođačem sudopera i izabe...
Trenutno nema komentara