Brendovi kupatilske opreme
26.01.2023.

Grohe slavine za kupatilo

Poslednjih decenija Grohe važi za svetskog lidera na polju proizvodnje inovativnih elemenata za distribuciju vode. Ovaj brend posvećen je pružanju vrhunske tehnologije, jedinstvenog dizajna, održivosti kvaliteta i izuzetnih iskustava. Pomeranjem granica očekivanja korisnika, Grohe zadaje ozbiljan zadatak i diktira tempo izdavanja noviteta globalnom tržištu. Na našim prostorima rasprostanjeno je mišljenje da je Nemačka, a i njihova proizvodnja, najkvalitetnija u svakom pogledu, što Grohe baterije potpuno opravdavaju i pružaju podršku zastupljenom gledištu.

U asortimanu baterija Diplon Kupatila, Grohe zauzima posebno mesto s preko 10 različitih serija koje su jedinstvene i priča za sebe. Samo u poslednjoj deceniji ovaj brend je nagrađen brojnim priznanjima i sertifikatima za vrhunski, kako dizajn, tako i kvalitet, što nastavlja da unapređuje plasiranjem svakog novog proizvoda.

Essence serija slavina za kupatilo

Svevremeno koncipirane kako bi zadržale prvobitni izgled decenijama, upravo onakav u koji ste se zaljubili na prvi pogled. Tajni recept serije Essence je upravo u kvalitetnom površinskom sloju. Grohe koristi najsavremeniju tehnologiju za pružanje završnih obrada izuzetnog kvaliteta. Proces fizičkog taloženja parom osigurava da je površinski sastav tri puta tvrđi, dajući blistavu zlatnu ili sofisticiranu završnu obradu od nerđajućeg čelika. Osim što je tvrđa, površina je takođe deset puta otpornija na ogrebotine, tako da se može negovati do kraja života. U Diplon Kupatila asortimanu možete pronaći baterije za lavabo iz Essence serije u tri različite boje – bronza, siva i hrom. Instalacija je za jedan otvor i imaju limitiranu temperaturu.

grohe essence baterija za lavabo

Lineare serija baterija

Senzualni minimalizam glavna je odlika ove serije slavina za kupatilo. Otmen, ali jednostavan dizajnerski koncept sveden je samo na neophodne elemente kako bi postigao tanani i nezgrapni izgled. Linija je zasnovana na kompoziciji dve proste geometrijske strukture – cilindričnog tela i tankog pravougaonog oblika drške i izliva - tako da spoj ovih elemenata stvara prelepu harmoničnu celinu. U ovoj seriji možete pronaći baterije za kadu, bide i lavabo. Takođe, asortiman Diplon salona obuhvata slavine iz ove serije u dve varijante koje se razlikuju samo u pogledu dizajna.

Eurosmart | Eurosmart Cosmopolitan serija

Elegantan i estetski primamljiv dizajn baterija iz serija Eurosmart postignut je dozom minimalizma. Blistava završna obrada od hroma doprinosti lakoći održavanja i prefinjenosti forme. Obimna kolekcija donosi slavine različitih kompozicija, te će i najzahtevniji esteta pronaći idealno rešenje za svoje kupatilo. Za veću udobnost korisnika, ručka u obliku dijamanta je pod uglom od sedam stepeni i koristi GROHE SilkMove® – superiornu tehnologiju koja omogućava nesmetano doživotno rukovanje.

BauFlow serija slavina za kupatilo

Harmonija u kupatilu savršen je početak svakog dobrog i produktivnog dana. Tako serija baterija za kupatilo BauFlow brenda Grohe doprinosti kvalitetu življenja svojih korisnika. Lepe na oko, lake na dodir, savršeno pristaju svakom modernom kupatilu i balansiraju između svojih dveju uloga – estetske i funkcionalne. Tekući prelaz od izliva preko tela do poluge donosi dinamiku i vitalnost ovoj seriji. Sigurna u svom dizajnu, BauFlow serija ponosno nosi svoju kompoziciju na osvežavajuć način. Široki ugao rada ručice sa polugom je savršeno dizajniran za optimalnu udobnost korisnika u kolekciji slavina za lavabo, kadu, bide i mešalica za tuširanje.

grohe bauflow baterija za kadu

BauEdge serija baterija za kupatilo

Romboidi su uvek u modi! Zato je BauEdge serija neprolazna i uvek tražena, upravo zbog svog uklopljivog i prijemčivog dizajna. Elegantna silueta ručke polude nagnuta je pod uglom od 7 stepeni za udobnu upotrebu bez ugrožavanja definicije svog oblika. Celokupan asortiman ove serijih serija obećava jedinstveno iskustvo koje će ispuniti sve estetske i funkcionalne zahteve. U našem asortimanu možete pronaći baterije iz ove serije za bide, lavabo, kadu i tuš u različitim dimenzijama radi lakšeg prilagođavanja ostatku kupatilske opreme i veličini prostrije.

Na zvaničnoj prezentaciji imate priliku da pogledate celokupan asortiman proizvoda poznatog nemačkog brenda Grohe kao i šansu da saznate nešto više o poslovanju i istorijatu same kompanije.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Grohe BauEdge baterija za kadu 2021Zidna montažaMetalna ručicaGROHE Longlife 35mm ceram...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
12.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Baterije za lavabo GR 32628AL1
Grohe Essence za umivaonikJednoručna baterija 1/2 L-veličina sivaInstalacija na 1 otvor...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
38.900,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Baterije za lavabo GR 23405001
Grohe Lineare New baterija za lavabo XLVisoka slavina za umivaonikGROHE SilkMove® keram...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
36.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Baterije za bide GR 23754000
Grohe BauFlow baterija za bideGROHE StarLight hrom završna obradaInstalacija na 1 otvor...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.880,00 RSD

Slični članci

10.
Jun.
2021.
Lifestyle kupatilo
Baštenske slavine su neophodne za efikasno održavanje vašeg dvorišta. U ovom tekstu možete pronaći sve neophodne informacije u vezi ba&s...
25.
Jan.
2020.
Brendovi kupatilske opreme
Grohe sanitarije s razlogom poseduju epitet visokokvalitetne i prefinjene opreme za kupatilo. Dokazanim kvalitetom, vrhunskim dizajnom i funkcionalnim kara...
20.
Jul.
2019.
Uređenje kupatila
Vaše kupatilo može izgledati nesvakidašnje i originalno ako se odlučite da umesto klasične slavine postavite nešto drugačije poput bater...

Ostali komentari

  • Mile
    Mile

    da li je grohe isto što i hansgrohe samo skraćeno?

    20.02.2023. 13:33
  • Diplon Kupatila
    Diplon Kupatila

    Poštovanje, Grohe i Hansgrohe su dva različita brenda, odnosno kompanije. Iz porodične Hansgrohe firme nastao je Grohe, kada je sin gospodina Hansa započeo svoj sopstveni biznis, davne 1936. godine. Obe kompanije su veoma uspešne i internacionalno prepoznate kao inovatori na polju baterija i tuševa za kupatilo i kuhinju.

    21.02.2023. 08:16