Brendovi kupatilske opreme
02.12.2023.

Kako je Kludi postao sinonim za nemački kvalitet i vrhunski dizajn

Od 1926. godine kada je nastao kao mala radionica u Nemačkoj, Kludi se razvio u internacionalni brend koji je prepoznatljiv kao lider u proizvodnji kuhinjskih i kupatilskih baterija i tuš sistema, kao i raznovrsne galanterije.

tuš ruže prodaja

Od prvih proizvoda napravljenih u Mendenu, ovu nemačku kompaniju vodi ideja o stvaranju inovativne i kvalitetne opreme, dizajnirane tako da u svako kupatilo i kuhinju unese i duh umetnosti. Kako bi zadovoljili postavljene standarde kvaliteta i dizajna, čelnici Kludija neprestano sarađuju sa renomiranim univerzitetima i naučnim institutima, kao i sa vrhunskim umetnicima u oblasti dizajna.

Kludi asortiman proizvoda u Diplon Kupatila ponudi 

Iako je pre svega prepoznatljiv kao nemački brend, Kludi je osamdesetih godina prerastao u multinacionalnu kompaniju. Sve je počelo 1980. godine kada je otvorena fabrika u austrijskom gradu Hornštajnu, a proizvodnja se zatim proširila i na Mađarsku, Poljsku, Ujedinjene Arapske Emirate, Kinu i Indiju. Svaka od ovih proizvodnih jedinica vođena je jasnom vizijom i precizno definisanim ciljevima:

●    Kvalitet

●    Inovacija

●    Praktičnost

●    Vrhunski dizajn

slavine za sudoperu kludi

Zbog vrhunskih rezultata u proizvodnji opreme i dodataka za kuhinju i kupatilo, Kludi je prepoznat kao jedan od 20 vodećih brendova u svetu u ovoj oblasti. Stalne inovacije, pametna rešenja kao odgovor na potrebe klijenata, ali i vrhunski dizajn, rezultirale su brojnim priznanjima. Tako je kompanija Kludi dobila i prestižnu PLUS X AWARD – nagradu za najinovativniji sanitarni brend u 2015. godini, koja se odnosi na kvalitet, dizajn, funkcionalnost, ekologiju i inovaciju.

Svi kvaliteti Kludi brenda pre svega su prepoznati od strane i više nego zadovoljnih kupaca, a naročito onih sa prefinjenim ukusom. Zato njihove tuš baterije, baterije za lavabo i sudopere, kao i sjajno dizajnirani dodaci, rado nalaze svoje mesto u kupatilima i kuhinjama širom sveta.

Stručnjaci iz Kludija gledaju na kupanje i tuširanje kao na jedinstveno i potpuno individualno iskustvo. Bilo da stajete pod tuš da se osvežite usred vrelog letnjeg dana, da se ujutru razbudite i započnete dan sveži, da se opustite posle napornog dana, tuširanje je poseban ritual za svakog od nas.

Zato je ovaj nemački brend je raznolikošću tuš baterija uspeo da odgovori na sve potrebe i afinitete kupaca, kako bi tuširanje uvek bilo prijatno i jedinstveno iskustvo. Perfektno izrađene, kvalitetne i prefinjene u dizajnerskom smislu, Fizz, Logo Neo i Suparaflex su pravi izbor za sve one kojima je ritual tuširanja više od obične higijenske navike.

Upravo iz tog razloga, u našoj ponudi imamo širok asortiman Kludi proizvoda. Zadovoljni klijenti najčešće se odlučuju za:

Kludi ugradne baterije za tuš

Ugradne baterije za kupatilo predstavljaju savršeni spoj funkcionalnosti i estetike. Priprema za instalaciju ovakve vrste sistema za tuširanje neophodno je obaviti pre postavljanja pločica. Modeli iz različitih serija Balance, Bozz, Logo Neo, Zenta, mogu se pronaći u dve varijante, sa ili bez prebacivača, u zavisnosti od toga da li postavljate samo tuš ružu ili kombinaciju sa tuš ručicom / izlivom za kadu.

kludi ugradne baterije za kupatilo

Kludi slavine za lavabo

Poseban izbor materijala, funkcionalnost, prefinjenost u smislu detalja, ali i inovativne karakteristike, razlog je zašto su Kludi baterije za lavabo omiljene među kupcima. Kao takve, one se u kupatilu odlično slažu sa tuš baterijama i tuš ružama, pa je ova kombinacija dobitna kada opremate svoje kupatilo. Bilo da se odlučite za Balance, Zenta ili Bozz, pranje ruku i umivanje će postati jedinstveno iskustvo, koje odgovara svim vašim potrebama.

kludi slavine za lavabo

Kludi kuhinjske slavine

Koliko god sudopera bila bitna za kuhinju, istu težinu vrednosti nose i kuhinjske slavine. One su jedne od onih bitnih sitnica, bez koje kuhinja teško da može funkcionisati. Kludi slavine za kuhinju poznate su po svojoj funkcionalnosti, ali i odličnom dizajnu. Napravljene su od veoma kvalitetnog materijala mesinga i bakra, sa sigurnim keramičkim mešačima vode, jednoručnom baterijom sa jednim ili dva otvora, veoma korisnim izvlačećim crevom i završnim inox, belim ili crnim premazom.

Kludi kuhinjske slavine su korisne, jednostavne i lake za korišćenje, lepe, dugoročne, sigurne i kao takve odlični saveznici koji se mogu uklopiti u svaki dizajn kuhinje.

Galanterija i aksesoar

Stručnjaci iz ove kompanije znaju da su detalji veoma važni, a kada pričamo o estetici i presudni. Angažujući vrhunske dizajnere, Kludi je uspeo da učini da kupatilska galanterija postane pravu umetnost. Dozatori za tečni sapun, etažeri, kukice i vešalice, držači za četkice, peškire, sapun, pravi su ukras svakog kupatila.

Ako ne pristajete na kompromise, Kludi je savršen izbor za vas. Vaše je da odaberete dizajn i tip koji vam najviše odgovara, a nemački kvalitet će učiniti da se dugoročno zaljubite u ovaj sjajan, inovativni brend.

Tuš ruže Kludi

Ako tokom kupanja volite ugođaj kakav nude spa centri i malo više zabave sa mlazevima, onda su Kludi tuš ruže idealan dodatak za vaše kupatilo. One su i vrlo praktična opcija za sve one koji vole da im ruke budu slobodne. Pored svih ovih prednosti, A-qa i Fizz tuš ruža sa 3 kraka će uneti u svako kupatilo posebnu dozu elegancije i modernog dizajna.

kludi tus ruze

Kludi tuš ručice

Tuš ručice su neretko, zajedno sa tuš kadama omiljeni deo kupatila. Zahvaljujući ovoj kombinaciji, vraćamo energiju i svežinu u svakodnevni život. Kludi tuš ručice ne samo da su kvalitetne, estetski su veoma dopadljive, funkcionalno savršene i dugoročne. Razmatranjem ovog brenda imate mogućnost da birate setove koji sadrže crevo, tuš ručicu i držač tuša ili pojedinačne tuš ručice koje imaju univerzalni navoj i lako se montiraju na postojeće crevo ili bateriju kade ili tuš kabine. Kludi tuš ručice možete naći u različitim oblicima, kružne, lepezaste, pravougane, ali sve sa istim nivoom zadovoljstva koji vam pružaju. Uglavnom imaju tri vrste mlaza, koji prolazi kroz silikonske mlaznice, koje se lako održavaju. Pored kupatilskih tuš ručica, Kludi u svom asortimanu ima i kupatilske i higijenske tuš ručice. Bilo koja tuš ručica da je u pitanju, Kludi će vam dati pravo rešenje.

Na zvaničnoj prezentaciji imate priliku da pogledate celokupan asortiman proizvoda poznatog nemačkog brenda Kludi kao i šansu da saznate nešto više o poslovanju i istorijatu same kompanije.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Baterije za lavabo KL 522968775
Kludi Balance srednja baterija za lavaboTip baterije: JednoručnaKlasa protoka ZMontaža ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
37.080,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Usponski tuševi KL 6809505-00
Kludi Logo usponski tuš sa termostatskom baterijomDvostruk sistem termostata 1S DN15Tuš...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
49.620,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kludi Pure&Easy jednoručna baterija za kaduTip baterije: JednoručnaMontaža na 2 otvoraK...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
14.250,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Baterije za lavabo KL 342900575
Kludi Pure&Solid baterija za lavaboJednoručna stojeća slavinaVertikalna instalacija na ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
10.990,00 RSD
Ušteda 15%
12.930,00 RSD

Slični članci

01.
Mar.
2019.
Brendovi kupatilske opreme
Proizvodi Aquaestil brenda su se istakli kvalitetom i pronašli svoje mesto na zahtevnom evropskom tržištu, što je svakako jedan od najte...
16.
Jan.
2019.
Servisne informacije
U okviru Diplon Kupatila ponude, nudimo uslugu montaže svih paravana i tuš kabina našeg brenda Diplon, kao i mogućnost demontaže postojećih par...
20.
Nov.
2018.
Brendovi kupatilske opreme
Kupatilo nije više samo funkcionalan prostor, već savršena oaza mira i mesto za opuštanje. Zahvaljujući različitim stilovima, dizajnu i ...

Ostali komentari

  • Mile
    Mile

    Kludi je Mercedes opreme za kupatilo!

    21.10.2022. 08:54