Brendovi
10.02.2019.

Paffoni - dodir italijanskog stila u vašem kupatilu!

Kada određeni proizvod povezujemo sa zemljom porekla pre svega, onda potrošači znaju šta mogu da očekuju. Upoznali smo vas sa nemačkim kvalitetom, predstavili vam živopisnu estetiku egipatskih pločica, a sada je došao red i na italijanski stil i eleganciju. Ukoliko imate u planu renoviranje ili opremanje kupatila, svakako izdvojite vreme da se upoznate sa širokim izborom dizajna, kvaliteta, kao i proizvođača sanitarija, koje vam nudimo u Diplon prodajnom salonu.

 

česma za sudoperu

 

Kompanija Paffoni posluje od 1953. godine, što znači da već više od 60 godina dele sa potrošačima strast prema onome što stvaraju i održavaju kvalitet u proizvodnji baterija, kako za kupatila, tako i za kuhinje, zatim razne moderne tuševe i ostale propratne kupatilske elemente.

Od porodičnog posla izrasli su u kompaniju koja je već dugi niz godina u samom svetskom vrhu ove industrije, gde je njihov zaštitni znak strast i kvalitet. Unapređenje kvaliteta na svim nivoima je njihov strateški cilj, u koji su iz godine u godinu ulagali značajne resurse. Posvećenost inovacijama i stalan proces usavršavanja rezultirali su proizvodima koji imaju odličan odnos kvaliteta i cene, ali ih je isto tako moguće izraditi u vrlo kratkom periodu.

Ponosni su na poreklo svojih proizvoda, na činjenicu da su izrađeni u Italiji, i da su u njih uloženi italijanska kreativnost i ručna obrada.

Elegancija i jednostavnost su dva ključna faktora u njihovom dizajnu, gde oštre linije i čist profil pojačavaju osećaj elegancije i modernog stila čineći proizvode prelepim i poželjnim.

Ono što Paffoni slavine čini drugačijim od drugih je kvalitet materijala, posvećenost, funkcionalnost i savršen odnos cene i kvaliteta, a sve to kako bi se zadovoljile potrebe potrošača.

slavine za lavabo

U Diplon prodajnim salonima možete pronaći ekskluzivne modele baterija i tuš ruža italijanskog proizvođača Paffoni, iz serija Candy, Ringo, Level i Berry.

Sve proizvode iz pomenutih serija možete pronaći na ovoj stranici, a evo i naših preporuka.

Ringo - baterija za sudoperu sa tušem

Paffoni Ringo baterija sa izvlačećim tušem, izrađena od hroma, svojim oblim linijama stvara jedinstven stil ove serije, što ih čini savršenim za uklapanje u bilo koji stil enterijera. Pored veoma atraktivnog dizajna, ovu bateriju karakteriše tuš čija je dužina creva 1.5m i čija namena doprinosi održavanju što boljeg sjaja i čistoće u svakoj kuhinji, a funkcionalnost govori sama za sebe.

Level Slap - baterija za lavabo

Paffoni Level Slap baterija za lavabo predstavlja kombinaciju oštrih i zaobljenih linija za potpuno poštovanje funkcionalnosti. Zaobljeni profili slavine doprinose bezvremenskoj eleganciji koja je  ovaj proizvod učinila jednim od najprodavanijih iz kompanije Paffoni. Savršeno se može prilagoditi bilo kojoj vrsti kupatilskog nameštaja.

 
Berry – tuš ruža

Berry tuš ruža svojim jednostavnim i elegantnim dizajnom predstavlja jedan element koji diskretno može da okarakteriše celo kupatilo. Kao i ostali Paffoni proizvodi svojom harmonijom forme stvara i harmoniju sa okolinom. Savršeno rešenje za one koji ne žele da biraju između dizajna i funkcionalnosti. Dimenzije ove tuš ruže su 30x20 cm.

usponski tus

Candy – baterija za kadu

Candy baterija za kadu na kojoj prijatne i diskretne linije transformišu jednostavnu slavinu u pravi mali dizajniran objekat, sposoban da privuče pažnju kao vanvremenski element zbog svoje estetike. Ugradna baterija je izrađena od hroma i vašem kupatilu će doneti novi sjaj i savremeni izgled.
Redovno održavanje Paffoni baterije produžiće njihov sjaj i upotrebu. Površine se najjednostavnije održavaju čistim upotrebom neutralnog sapuna i suve krpe, a filtere je takođe potrebno povremeno čistiti kako bi se uklonio nakupljeni kamenac.

Kod svih Paffoni proizvoda voda se ne posmatra samo kao krajnji cilj. Voda učestvuje u kreiranju linija, spaja funkcionalnost sa dizajnom i donosi nam igru oblika koja karakteriše ovaj brend.

Posetite nas u Diplon prodajnom salonu da zajedno dođemo do idealnog rešenja za vaše kupatilo.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Tuš ruže PAFFONI ZSOF077CR
Paffoni Berry tuš ružaZavršna obrada: HromDimenzija: 300x200mmDebljina: 8mmNavoj: 1/2G
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
20.550,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Baterije za lavabo PAFFONI LES061CR
Paffoni Level slap baterija za lavaboTip baterije: JednoručnaMontaža na 1 otvorZavršna ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
23.550,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Paffoni Candy baterija za kaduMontaža na 2 otvoraZavršna obrada: HromPerlator M28Set od...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
18.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Baterije za sudoperu PAFFONI RIN285CR
Paffoni Ringo baterija za sudoperu sa izvlačećim tušemDve priključne ceviDužina tuš cre...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
18.050,00 RSD

Slični članci

05.
Nov.
2020.
Brendovi
Svi kvaliteti Kludi brenda pre svega su prepoznati od strane i više nego zadovoljnih kupaca, a naročito onih sa prefinjenim ukusom. Zato njihove tu&sc...
31.
Mar.
2019.
Brendovi
Otkako se pojavio na tržištu, brend Ideal Standard je svojim imenom zadao težak zadatak da ga opravda, ali i težak zadatak konkurentskim brendovima u ...
Trenutno nema komentara