Servisne informacije
10.11.2022.

Sajam keramike Unicera 2022

Interesovanja i želje naših kupaca, uz praćenje svetskih trendova u sferi kupatilske opreme, čine dobitnu kombinaciju kada je u pitanju odabir novih proizvoda u Diplon Kupatila prodajnom asortimanu. Ove godine nalazimo se u Turskoj na Unicera sajmu, događaju koji okuplja posetioce iz više od 130 zemalja, na kom je predstavljeno preko 1200 različitih brenova opreme za kupatilo i kuhinju.

Unicera svake godine obara rekorde domaćih i međunarodnih izlagača, posetilaca i obima ponude svetski poznatih brendova koji oblikuju keramičku industriju, stoga ova organizacija važi za najugledniju u  keramičkoj branši. Prethodni sajam okupio je preko 26.000 učesnika širom sveta, a verujemo da će ovogodišnji nadmašiti ovu cifru i postaviti izazov za naredni.

sajam keramike i opreme za kupatilo Unicera 2022

Istanbul Expo Center domaćin je centralnog događaja koji okuplja gotovo sve bitne proizvođače pločica, sanitarija, kupatilskog nameštaja, tuš kabina i kada, baterija, kao i ostalih propratnih elemenata za opremanje kupatila. Unicera sajam je, pored izložbenog predstavljanja proizvoda, idealna prilika za sklapanje novih poslova, razmenu iskustava i rađanje novih ideja kako bi na kraju čitavog procesa naši kupci imali savršena kupatila sa elementima u skladu sa aktuelnim svetskim trendovima.

Ovakav događaj jedinstvena je prilika da se na jednom mestu okupi toliki broj brendova sa svojim bogatim ponudama, te se otvara prostor za sagledavanje originalnih i kreativnih rešenja poslednjih modnih talasa. Intimne prostorije naših domova zaslužuju punu pažnju kada je u pitanju njihovo opremanje, te se trudimo da se vaša potraga za savršenim idejnim rešenjem završi upravo u salonu i internet prodavnici Diplon kupatila. Hladniji deo godine je pravo vreme za istraživanje, traženje inspiracije i motivacije za unapređenje ambijenta po vašoj meri.  Izuzetan asortiman upotpunjujemo svakog dana, a nadahnuće su upravo ovakvi događaji koji nam daju vetar u leđa.

Nameštaj za kupatilo sajam Unicera 2022

Diplon Kupatila dugi niz godina na lokalnom tržištu diktira trendove u opremanju kupatila. Zaslužni smo za pojavu različitih brendova, kao i specifičnih dizajnerskih rešenja koja su već opšte prihvaćena od strane naših saradnika i kupaca. Iskoristićemo priliku da posetimo prijatelje iz kompanija Creavit, Martat, Badella, za čije smo brendove ekskluzivni uvoznik, kako bi od proleća predstavili nove inovativne proizvode.

U skladu sa sloganom koji prati naše praznične popuste "Diplon Kupatila, za nove početke", možemo da najavimo početak saradnje sa renomiranim italijanskim brendom Mariner i sigurni smo da ćete biti zadovoljni asortimanom proizvoda koji vam pripremamo.

Kako bi ostali informisani na vreme, pratite nas na društvenim mrežama, web prezentaciji i prijavite se za naš newsletter putem kog vas obaveštavamo o svim aktuelnostima vezanim za Diplon Kupatila.

U nastavku pogledajte galeriju fotografija sa Unicera 2022, najvećeg sajma opreme za kupatilo i kuhinju.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Creavit Kayra ormarić sa umivaonikom 80cmDimenzija: 770x580x450mmMaterijal: Farbani med...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
33.150,00 RSD
39.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
WC šolje CR-FE322-11AM00E
Creavit Free konzolna WC šoljaRimOff sistem bez ivicaOdvod u zidMaterijal: KeramikaBoja...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
26.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Marazzi Dust CreamUniverzalna zidna i podna pločicaDimenzije: 60x60cmMaterijal pločice:...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.640,00 RSD

Slični članci

12.
Sep.
2022.
Uređenje kupatila
DIplon Kupatila su eksluzivni uvoznik za Srbiju turskog nameštaja za kupatilo brendova Badella, Martat, Isvea 1962 i Creavit. Odaberite model i brend za ...
05.
Oct.
2020.
Brendovi kupatilske opreme
Creavit i danas pretvara kupatila u elegantan životni prostor, sa jedinstvenim istočnjačkim dizajnom, koji je istovremeno prožet i moderanim stilovima.
01.
Sep.
2019.
Brendovi kupatilske opreme
Ukoliko želite da vaše kupatilo bude funkcionalno i skladno uređeno nije dovoljno da ga samo opremite osnovnom sanitarijom. Pored toga što mora...

Ostali komentari

  • Milica
    Milica

    Naravno da je Diplon tamo!! :)

    10.11.2022. 13:44

Servisne informacije

Crni Petak vikend u Diplon Kupatila
Servisne informacije
23.11.2022.
Praznični popusti za nove početke
Servisne informacije
16.11.2022.
Radno vreme maloprodaje - 11.11.2022.
Servisne informacije
07.11.2022.
Diplon vikend akcija
Servisne informacije
06.05.2022.
Radno vreme za uskršnje praznike
Servisne informacije
19.04.2022.