Uređenje kupatila
02.12.2020.

Najpopularniji bojleri na tržištu litraže 80l

Bojleri za kupatilo od 80l

Bojler koji se koristi za kupatilo i dalje je najčešći način za zagrevanje vode u domaćinstvima na našim prostorima. Bojler cena, najviše zavisi od zapremine, izrade kazana, brenda i tehničkih mogućnosti. U ovom tekstu fokus će biti na najpopularnijoj litraži od 80 litara.

Bojleri 80l - pogledaj proizvode

Prohromski bojleri

Sigurnost u izradi i kvalitet bojlera ogleda se kroz garanciju gde proizvođači daju i do 10 godina bezuslovne garancije na kazan. Bezuslovna garancija znači da niste u obavezi da pozivate ovlašćene servisere za redovno održavanje u određenom vremenskom periodu. Postoje dve vrste kazana, polipropilenski kazan i prohromski kazan. Šta znači prohromski kazan? Prohrom, inoks ili rostfraj su sinonimi. U pitanju je legura nerđajućeg čelika koji je koroziono rezistentan i sterilan. U proizvodnji bojlera koristi se od 1912. godine. Pored toga što im je vek trajanja gotovo neograničen, prohromski bojleri u odnosu na emajlirane imaju prednost i u izdržljivosti na varijace pritiska u vodovodnoj mreži.

protocni bojler

Horizontalni bojleri

Ušteda prostora je značajna stavka prilikom ugradnje bojlera. U manjim kupatilima svaka ušteda znači. Često je odluka da se bojler fizički izmesti u predprostor ili hodnik ispred prostorije. Pored slim modela, koji imaju manji prečnik u odnosu na klasične modele, posebno se izdvajaju modeli horizontalnih bojlera. Mogućnosti za ugradnju ovih bojlera su raznolike, a prostor koji dobijate horizontalnom umesto vertikalne montaže možete funkcionalno iskoristiti za neke druge kupatilske elemente.

Bojleri marke Bosch, sinonim za kvalitet i pouzdanost

Ariston bojleri

Ariston je italijanski proizvođač bojlera, jedna od vodećih svetskih kompanija u branši. Moderan dizajn, inovativnost i tehnologija izrade neke su od glavnih karakteristika ovog brenda. Modeli od 80l, Velis Evo i Velis Evo Plus izdvajaju se na prvi pogled po svom izgledu, ali i po funkcijama. Radi se o za montažu univerzalnim bojlerima, moguće ih je montirati horizontalno ili vertikalno, po dimenzijama je kompaktan, a period zagrevanja vode je kratak. Velis Evo Plus model ima ugrađen pametni termostat koji omogućuje dnevno programiranje, odnosno prilagođava upotrebu bojlera vašim navikama i tako štedi energiju.

bojler cena

Termorad bojleri

Termorad je jedan od najpoznatijih proizvođača bojlera iz Srbije. U širokom asortimanu proizvoda, modele od 80l možete pronaći u varijanti sa emajliranim čeličnim, kao i prohromskim kazanom. Jednostavni za upotrebu, električni akumulacioni Termorad bojleri za kupatilo predstavljaju kvalitetno rešenje za zagrevanje vode. Pored klasičnih modela, u proizvodnji su i horizontalni bojleri kod kojih se priključci za vodu nalaze na sredini bojlera, kao i kombinovani bojleri. Kombinovani bojleri sa izmenjivačem toplote, pored električnog grejača, imaju ugrađen cevni izmenjivač toplote. Vezivanjem ove vrste bojlera na sistem etažnog grejanja moguće je zagrevanje vode uz znatnu uštedu električne energije.

Bojleri 50l - kako odabrati

Ukoliko ste se na osnovu svojih potreba već odlučili za ugradnju bojlera standardne litraže od 80l, obratite pažnju na detalje poput vrste kazana, načina montaže, dodatnih funkcija, dužine garancije. Svi brendovi bojlera koje Diplon Kupatila ima u ponudu garantuju dugoročnost i kvalitet. Pogledajte kompletnu ponudu akumulacionih bojlera od 80l ili posetite neki od naših prodajnih salona kako bi uz konsultacije sa prodavcima odabrali pravi model za vaše kupatilo.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Bojleri MET 181107
Metalac bojler Aurora EZV 80lTip aparata: Akumulacioni bojlerMontaža: VertikalniKazan: ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
26.590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Bojleri 7736504472
Bosch Tronic 1000 T električni akumulacioni bojler - 80l - desniBojler sa regulacijom i...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
27.810,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Bojleri MI MULLER 6427
Muller Bojler 80 litara LuxProizvođač Gold Leon Mladenovac, domaća proizvodnja.Kazan je...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
16.010,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Bojleri MI BT 80 PROHROM
Termorad vertikalni prohromski bojlerKazan od nerđajućeg čelika predstavlja idealno reš...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
22.500,00 RSD

Slični članci

22.
Jun.
2022.
Renoviranje kupatila
Sigurnosni ventil za bojler povećava bezbednost u vašem kupatilu i njegovom redovnom proverom obezbeđuje se dug i funkcionalan radni vek bojlera.
15.
May.
2019.
Uređenje kupatila
Ukoliko želite da vaše kupatilo za decu i najmlađe prilagodite potrebama i uzrastu dece na pravom ste mestu da saznate kako da kupatilo postane kutak ...
23.
Apr.
2019.
Brendovi kupatilske opreme
Bosch je nemački brend i jedna od najvećih industrijskih kompanija u proizvodnji bele tehnike za kupatila i domaćinstva, elektronike i druge opreme. Sigurno ...

Ostali komentari

  • Marijana Ahmetović
    Marijana Ahmetović

    Koja je cjena Ariston bojlera od 80 litara i može li se naručiti preko interneta

    26.03.2021. 22:35
  • Diplon Kupatila
    Diplon Kupatila

    Poštovanje, cene Ariston bojlera od 80l možete videti na ovom linku: Ariston bojleri 80l. Možete poručiti preko interneta. Pozdrav

    30.03.2021. 08:10
  • Nenad
    Nenad

    Da li imate u ponudi Ariston horizontalne bojlere od 80l? Hvala.

    28.01.2021. 09:04
  • Diplon Kupatila
    Diplon Kupatila

    Poštovani, Ariston bojleri koje imamo u ponudi su univerzalni. Mogu se montirati i vertikalno i horizontalno. Celokupnu ponudu možete pogledati na sledećem linku: Ponuda Ariston bojlera

    Srdačan pozdrav.

    28.01.2021. 09:33