Servisne informacije
03.04.2023.

Mesečna akcija | April 2023.

Želite li da vaše kupatilo bude savršeno uređeno? Želite li da se osećate kao da ste u luksuznom hotelu svaki put kada uđete u tu prostoriju? Ako je vaš odgovor da, onda ne propustite ovu jedinstvenu priliku. U Diplon Kupatila salonu pronaći ćete sve što vam je potrebno za stvaranje savršene oaze u svom domu. Od prelepih keramičkih pločica, do slavina visokog kvaliteta, nudimo vam sve po pristupačnim cenama.

Znamo da je kupovina opreme za kupatilo obično dosadna i stresna, ali ne i kod nas. Naš prijateljski i stručni tim će vam pomoći da odaberete najbolje proizvode za svoje kupatilo, a kupovina će biti laka i zabavna. Posetite nas ovog meseca i iskoristite sjajne popuste na opremu za kupatilo. Moderna ili klasična kupatilska oprema, na jednom mestu izaberite sve što vam treba.

Opema za kupatilo na akciji

Veliki izbor slavina za kupatilo i kuhinju

Ukoliko ste zakoračili u prolećno renoviranje, a baterije ostavili za kraj, sada je pravo vreme za kupovinu. U aprilu mesecu imate priliku da po akcijskim cenama nabavite slavine za kupatilo i slavine za sudoperu. Različiti dezeni, dimenzije i namene ostavljaju prostor za vašu kreativnost i isticanje ličnog ukusa. Akcijska ponuda obuhvata baterije za lavabo, bide, kadu, tuš, slavinu za sudoperu, kao i set usponski tuš. U zavisnosti od stila, u opticaju su jednoručne, dvoručne, retro, moderne, minimalističke, na vama je da samo izaberete.

Lavaboi na akciji

Bilo da vam je poreban nadgradni ili konzolni lavabo, na aprilskoj akciji ćete pronaći izuzetan izbor umivaonika u klasičnoj beloj ili minimalističkoj crnoj boji, u raznim oblicima i dimenzijama. Širok cenovni rang pruža priliku svakome da opremi kupatilo baš po svojoj meri. Uživajte u jedinstevnosti i kompaktnosti svog doma.

Širok asortiman WC šolja, povoljne cene

Baltik, simplon, konzolna ili klasična, keramička ili porcelanska, WC šolja je najvažniji sanitarni element. Mora biti udoban i odgovarajuć svakom članu porodice. Važno je uklopiti sve delove tako da čine celinu i pruže vrhunski kako funkcionalni, tako i estetski užitak. Naše osoblje u salonu će vas provesti kroz našu kolekciju koja se razlikuje u stilu i izgledu, tako da ćete pronaći upravo ono što vam odgovara. Od moderne i sofisticirane do klasične i elegantne sanitarne opreme, pronaći ćete sve što vam treba da unapredite i osvežite svoj životni prostor.

Mesečna akcija - pogledaj ponudu

Samostojeća kada  - zvezda vašeg kupatila

Samostojeće kade pružaju vrhunsko uživanje i elegantan izgled vašem kupatilu. Naši modeli izrađeni su od visokokvalitetnog akrila koji je jednostavan za održavanje i obećava dug životni vek. Pored elegantog izgleda, pruža izuzetnu udobnost i nezaboravne kupke. Za kupatilo kao iz magazina samostojeća kada Gala je pravi izbor. Ivice ove kade su zaobljene, a izdignuta strana vam pruža neponovljivo iskustvo. Laura je pravougaoni tradicionalni model oblik jasnih simetričnih linija koji je idealan za one koji ne žele puno da odstupaju od svojih navika, ali žele da modernizuju svoj enterijer. Lara u svom retro stilu uneće veliku dozu eleganciju i stila u vaše kupatilo.

Tuš kabine i tuš vrata, jednostavno rešenje, velika ušteda

Tuš paravani, tuš stene ili tuš vrata, na vama je samo da izaberete koji model i dimenzije vam najviše odgovaraju. Veliki izbor proizvoda je na akciji, stoga možete birati između tuš kabina dimenzija 80x80cm, 90x90cm, 100x80cm ili pak kružna sa R90cm; da li će biti providno, peskirano ili sivo staklo. Ukoliko ste više fan tuš stena i imate prostora za ovaj element, akcijski izbor obuhvata proizvode raznih dimenzija u širokom cenovnom rangu, te je izbor stvar afiniteta. I za kraj, jedan od najprakičnijih elemenata za tuširanje, kako estetski, tako i funkcionalno, tuš vrata. Jednostavno rešenje za kupatila koja dozvoljavanju njihovu ugradnju.  

Kupatilski nameštaj

Na aprilskoj mesečnoj akciji možete pronaći idealan nameštaj za kupatilo uzevši u obzir kakav tempo diktiraju instalacije i dimenzije prostorije. Izbor je veliki, a na vama je da uklopite sve u kompaktnu celinu. Lavabo sa ormarićem je element koji najčešće koristite i koji je idealan spoj praktičnog i korisnog prostora za skladištenje. Pitanje je samo koliko prostora imate za njega. Akcijska ponuda obuhvata ormariće od 65 do 120cm širine u različitim stilovima i bojama, vaše je samo da ih ukomponujete u svoje kupatilo. Neki elementi dolaze u kompletu sa zidnim ormarićem i ogledalom, a uz neke možete iskombinovati i vertikalu koja doprinosi kompaktinosti vašeg kupatila.

Malo kupatilo - saveti i ideje za uređenje

Galanterija

Galanterija za kupatilo je ono što vaše kupatilo čini baš vašim. Daje mu šmek i stil koji je svojstven upravo vama. To su sve one sitnice koje olakšavaju i unapređuju udobnost i vreme provedeno u kupatilu i bez kojih ne možemo ni da zamislimo čak jedno pranje ruku. Bilo da je u pitanju dozer za sapun, držač za četkice ili WC četka, sve to mogu biti i stilski i praktični detalji koji kompletiraju svako kupatilo.

Mesečna akcija u Diplon Kupatila salonu

Tople dane dočekujemo uz sjajne popuste, sezona radova i renoviranja je zvanično otvorena! Iskoristite mesečnu akciju i popuste na opremu za kupatilo, uredite svoje kupatilo baš onako kako ste zamišljali.  Za sve dodatne informacije naš tim vam stoji na raspolaganju, a čitavu ponudu možete pogledati ovde. Pišite nam, zovite, dođite, čekamo vas na adresi Grmeč 1 Nova 15, Belmax Centar u Zemunu. Ukoliko niste u prilici da nas posetite uživo, vršimo brzu dostavu na teritoriji cele Srbije. 

Kako biste prvi dobili informacije o našim najnovijim akcijama i novitetima, prijavite se na newsletter.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Diplon Gala samostojeća kadaAkrilna kada za kupatiloDimenzije: 170x75cmVisina: 55-72cmP...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
109.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Martat Mona Mesina Wood kupatilski setU set spadaju zidni ormarić sa ogledalom i ormari...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
23.650,00 RSD
Sačuvano u omiljne
WC šolje ISV-10AR02010-WH
Isvea Sentimenti Neo bela konzolna WC šoljaZidna montažaŠirina: 36.3cmDužina: 51cmMater...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
14.600,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lavaboi WB7219
Diplon porcelanski univerzalni lavabo BerlinDimenzije: 54x40.5cmVisina: 13cmUz ovaj lav...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.100,00 RSD

Slični članci

07.
Feb.
2023.
Renoviranje kupatila
Ideje za opremanje, renoviranje i osvežavanje izgleda vašeg kupatila – kako doći do idealnog odnosa praktičnog i estetike, savršenog...
26.
Jan.
2023.
Brendovi kupatilske opreme
Grohe slavine za kupatilo - simbol kvaliteta, dugovečnosti i estetike. Spoj elegancije i funkcionalnosti. Veliki izbor baterija za lavabo, bide, kadu i tu&sc...
19.
Jan.
2023.
Uređenje kupatila
Osnove uređenja kupatila, sve što je potrebno da znate prilikom renoviranja ili planiranja kupatila. Kako odabrati prave sanitarije i stvoriti ku...
Trenutno nema komentara

Servisne informacije

Radovi u Ulici Milana Rešetara
Servisne informacije
22.04.2024.
Mesečna akcija | April 2024
Servisne informacije
01.04.2024.
Slavimo Međunarodni dan žena
Servisne informacije
08.03.2024.
Kada (da) se zaljubiš
Servisne informacije
14.02.2024.