veleprodajna mreža

Oprema za kupatilo na veliko

Diplon veleprodajna mreža pokriva 45 gradova i mesta sa preko 350 saradnika širom zemlje. Razrađenim sistemom poslovanja plasira se asortiman matičnog brenda Diplon, kao i turskih brendova Creavit, Martat i Badella, čiji smo ekskluzivni uvoznici.

Diplon je pozicioniran kao jedan od vodećih brendova na domaćem tržištu zahvaljujući kvalitetu proizvoda, velikom prodajnom asortimanu, distributivnim mogućnostima i pristupačnim uslovima saradnje.

Koncept poslovanja na veliko podrazumeva distribuiranje asortimana robe po veleprodajnim cenama za dalje plasiranje drugim trgovcima i pravnim licima. Dugogodišnje iskustvo na polju prodaje opreme za kupatilo donosi jasan uvid u potražnju određenih proizvoda, zasnovano na analizi tržišta uz saradnju sa lokalnim distributerima. Zahvaljujući kvalitetnoj i efikasnoj komunikaciji uz pažljivo odabrane proizvode, dolazi se do idealnog modela rada za dugoročnu saradnju.

Veleprodajni asortiman obuhvata tuš kabine, paravane, kade, baterije za kupatilo i kuhinju, kupatilski nameštaj, ogledala, sanitarije, galanteriju i svu prateću opremu kao što su: zavese za kupatilo, kante za smeće, držači za izlazak iz kade, elektro oprema (ventilatori, fenovi, sušači za ruke)...

Efikasna distribucija i logistika omogućavaju brzu dostavu kabastih proizvoda i većih porudžbina u svim mestima na teritoriji Srbije uz maksimalni rok isporuke do 7 dana. Nelomljive artikle i manje porudžbine isporučuju se kurirskom službom principom danas za sutra. Troškovi dostave u veleprodaji se ne naplaćuju.

Naš veleprodajni tim čine iskusni stručnjaci u oblasti kupatilske opreme i tu su da pruže sve neopohodne informacije u vezi sa proizvodima, uslovima i logistikom.

Centrala sektora izvoza nalazi se u okviru Belmax centra u Zemunu na adresi Grmeč 1 Nova 15. Za sve informacije budite slobodni da se javite putem e-maila na veleprodaja@diplon.rs.

Diplon veleprodaja kontakt

Biljana Tripković
E-mail: biljanatripkovic@diplon.rs
Tel: +381 11 22 50 541
Mob: +381 63 237 560
Region: Beograd, Kragujevac, Vojvodina
Dejan Jović
E-mail: dejanjovic@diplon.rs
Tel: +381 11 22 50 592
Mob: +381 63 37 11 53
Region: Beograd, Niš, istočna Srbija
Milan Toljić
E-mail: milantoljic@diplon.rs
Tel: +381 11 22 50 533
Mob: +381 63 107 55 20
Region: Beograd, zapadna Srbija
Ivan Todorović
E-mail: ivan.todorovic.le@gmail.com
Mob: +381 62 105 39 22
Region: južna Srbija