projektna prodaja

Projektna ponuda

Projektno odeljenje formirano je za sve koji se bave uređenjem i gradnjom, gde uz stručnu pomoć dizajnera i arhitekti, nudimo kompletna rešenja za vaše objekte, uz najbolji odnos cene i kvaliteta. U okviru B2B sistema rada, na osnovu zahteva klijenata, izdvojen sektor za projektnu prodaju donosi unapređenje poslovanja na polju usluge, nabavke i brzine realizacije projekata.

Apsolutni fokus na praćenju najnovijih trendova iz oblasti uređenje kupatila, kao i životnog prostora uopšte, kompaniji Diplon omogućava pružanje usluga za profesionalne korisnike prilikom rada na projektima. Kompletna usluga obuhvata dizajnersko rešenje, projektnu dokumentaciju, nabavku i distribuciju opreme za kupatilo do dogovorene lokacije, uz kompletnu logistiku sprovođenja koncepta u delo.

Preduzeće Diplon se od 2005. godine bavi trgovinom, uvozom, izvozom, maloprodajom i veleprodajom proizvoda iz asortimana kupatilske opreme. Od samog početka negovano je poverenje i dobra komunikacija sa više stotina domaćih i inostranih preduzeća, o čemu najbolje svedoči rast kompanije i broja zaposlenih, prepoznatljivost brenda, kao i veliki broj uspešno realizovanih projekata od kojih smo najponosniji na: Fabrika Fiat, Hotel Ženeva Kragujevac, Hotel IN, Grand hotel Tornik, Nebeske Stolice Kopaonik, Hotel Mr. President Beograd, Hotel Izvor Aranđelovac, Hotel Holliday IN, Hotel Astoria Beograd, Hotel Amasis, TC Plaza Inđija, Blok 67 i mnoge druge.

Matični brend Diplon obuhvata preko 600 artikala baterija za kupatilo i kuhinju, hidromasažne i klasične tuš kabine i kade, kupatilski nameštaj, galanterije i dodatne opreme. Diplon proizvodi poseduju ateste instituta IMS, a proceduru kontrole kvaliteta svih proizvoda, pre nego što se nađu u prodaji, obavlja naša tehnička služba.

Pored matične robne marke, u ponudi možete pronaći veliki izbor opreme za kupatilo renomiranih brendova poput Kludi, Grohe, Ideal Standard, Geberit, Creavit… Zahvaljujući direktnoj saradnji sa velikim brojem domaćih i inostranih fabrika, očekuje vas i veliki izbor pločica – granitne i keramičke - različitih italijanskih, španskih, poljskih, egipatskih i srpskih proizvođača.

Centrala sektora izvoza nalazi se u okviru Belmax centra u Zemunu na adresi Grmeč 1 Nova 15. Za sve informacije budite slobodni da se javite putem e-maila na projektno@diplon.rs.

Projektna prodaja kontakt

Zoran Gatić
Project Department Leader
E-mail: zorangatic@diplon.rs
Tel: +381 11 22 50 544
Mob: +381 62 380 473
Emina Vladović
Project Manager
E-mail: eminavladovic@diplon.rs
Tel: +381 11 22 50 542
Mob: +381 63 351 471

Reference

Fabrika FiatFabrika Fiat
 
Hotel Ženeva KragujevacHotel Ženeva Kragujevac
 
Hotel InHotel In
 
Grand Hotel TornikGrand Hotel Tornik
 
Nebeske Stolice KopaonikNebeske Stolice Kopaonik
 
Hotel Mr President BeogradHotel Mr. President Beograd
 
Hotel Izvor AranđelovacHotel Izvor Aranđelovac
 
Hotel Holliday InnHotel Holliday Inn
 
Hotel Astoria BeogradHotel Astoria Beograd
 
Hotel AmasisHotel Amasis
 
Trzni Centar Plaza InđijaTC Plaza Inđija
 
Blok 67Blok 67