besplatno 3d projektovanje kupatila

3D projektovanje kupatila

U Diplon maloprodajnim objektima, svim našim kupcima koji se odluče za kompletno opremanje kupatila, nudimo uslugu besplatnog 3D projektovanja. 

3D projekat kupatila približiće vam vizuelni utisak o izgledu vašeg novog kupatila pre nego što počnete sa opremanjem. Izbor pločica, raspored sanitarija i sagledavanje uređenog prostora u mnogome će olakšati Vaš izbor pre nego što se odlučite za konačno rešenje. Naši kolege su vam na raspolaganju, kako za realizaciju vaše ideje, tako i da korisnim savetima i predlozima omoguće da najlakše stignete do najboljeg vizuelnog i funkcionalnog rešenja.

Premerite precizno svoje kupatilo

Pre nego što se odlučite za dolazak u naš salon, potrebno je da pripremite skicu svog prostora predviđenog za kupatilo sa tačnim merama. Pored osnovnih širine, visine i dužine, označite tačne dimenzije i pozicije otvora: zidovi, prozori, kao i instalacione elemente: dovod vode, odvod vode, ventilacija. Ukoliko u kupatilu imate prepuste, uvučene zidove, spušten plafon i slično, potrebno je da sve detaljno premerite i ubeležite u skicu. Ako unapred imate definisanu poziciju bojlera, veš mašine ili bilo koji detalj koji može da utiče na konačno rešenje, naznačite na crtežu ili napišite kao dodatnu napomenu. Priprema tačne skice je važna kako bi precizno odredili kvadrature pločica, dimenzije sanitarija i idejno 3d rešenje približili što tačnije konačno izvedenom novom kupatilu.

Odaberite artikle iz Diplon prodajnog asortimana

Diplon asortiman broji preko 5.000 različitih proizvoda opreme za kupatila. Od velikog izbora keramičkih i granitnih pločica domaće i inostrane proizvodnje, preko kada i tuš kabina, sanitarija renomiranih svetskih proizvođača, zidnih i stojećih baterija u rasponu od ekonomičnih do ekskluzivnih modela, kupatilskog nameštaja i ogledala, sve do najsitnijih detalja poput galanterije i dekorativnih elemenata. Uz stručnu pomoć naših zaposlenih, profesionalne savete i u ljubaznoj atmosferi, pronaći ćete sigurno baš onakve elemente za kupatilo kako ste zamislili. Sigurnost u odluku i eventualnu korekciju sanitarnih elemenata ili dezena pločica, donećete uz asistenciju naših arhitekti i dizajnera.

Prezentacija gotovog rešenja

Na osnovu pripremljene skice i odabranih elemenata, uz eventualne savete za korekcije i kratak dogovor sa dizajnerom pre početka rada, počinjemo sa keriranjem 3d prikaza vašeg novog kupatila. Okvirno je period za izradu 3-5 radnih dana, u zavisnosti od trenutnog broja projekata u izradi. Nakon završenog rešenja, po dogovoru šaljemo vam gotov projekat na email, viber, whatsapp ili vam javljamo telefonom da možete ponovo doći u salon da potvrdimo finalno rešenje. 

Prilikom prvog dolaska u salon i odabira robe, ostavljate bespovratni depozit od 3.000 RSD koji se prilikom obavljene kupovine obračunava kao avansna uplata.

Besplatan 3D projekat podrazumeva izradu rešenja za jedno kupatilo i do 3 izmene idejnog rešenja. Za svaku izmena preko toga, odnosno idejno rešenje za više kupatila, potrebno je izvršiti dodatnu avansnu uplatu, koja se uračunava u konačan iznos računa prilikom kupovine elemenata za vaše novo kupatilo.

Brojevi telefona za dodatne informacije i ugovaranje termina: 011 22 50 570; 063 526 938.