Servisne informacije
01.11.2023.

Mesečna akcija | Novembar 2023

wc solja cena

Natprosečne jesenje temperature daju vam priliku da renoviranje i majstorisanje po kući završite natenane i po planu koji ste već napravili. Uz nove niže cene sa mesečne akcije opremanje doma biće jednostavnije i povoljnije!

Bilo da su vam potrebne hrom ili crne baterije, sanitarije u boji ili stilizovani kupatilski nameštaj, na mesečnoj akciji možete pronaći veliki izbor i savršene elemente za svoje kupatilo.

Proizvodi na mesečnoj akciji

Crne sanitarije

Brend Isvea razume potrebu za skladom između estetike, praktičnosti i higijene u kupatilu. Kada je WC šolja u pitanju, rimeless tehnologija, odnosno ispiranje bez ivica, pokazalo se kao idealno rešenje za održavanje higijene i čišćenje sanitarnih elemenata. Svedene i nežne linije dozvoljavaju da se ovaj element lako uklopi u sve stilove I ambijente. Pored ovako neutralnog dizajna WC šolje imamo unikatne oblike lavaboa koji svojim jedinstvenim, interesantnim oblikom upotpunjuju prostoriju i daju joj posebnu draž.

Italijanska elegancija

Duh Italije svakoj prostoriji daje poseban ton elegancije, suptilan, ali efektan. Tako je i sa neobičnim baterijama brenda Paffoni iz serije Jo. Nesvakidašnji dizajn, sveden i jednostavan, može se uklopiti u svaki ambijent i stil.

Svaki dan je spa dan

Uz Diplon hidromasažni program spa tretmani dobiće novu dimenziju udobnosti sopstvenog doma. Kvalitetno vreme za opuštanje nadomak ruke postaće vaša rutina, a ne izuzetak. Učinak hidromasažne tuš kabine višestruk je, pored toga što pruža vrhunski užitak i relaksaciju, ona doprinosi i mentalnom zdravlju pojedinca, te je važno odvojiti vreme za sebe. Diplon hidromasažna tuš kabina garantuje terapeutski učinak – ublažava stres, smanjuje bolove i poboljšava cirkulaciju. Podesive mlaznice omogućavaju prilagođavanje intenziteta masaže prema vašim željama i potrebama. Značaj muzike za terapiju dobro je poznat i iz tog razloga je zvučnik integrisan u ovu kabinu. Uz Diplon hidromasažnu tuš kabinu relaksacija dobija novu dimenziju koja je dostupna uz 20% popusta do kraja novembra.

Klasična jednostavnost

Iz proizvodnje brenda Creavit dolazi nam serija kupatilskog nameštaja Perge u svedenoj beloj boji. Ovaj set elemenata svevremeno klasičnoj beloj boji vlada prostorijom, u centru je pažnje zbog svog robusnog izgleda, a opet jednostavnog, bez nepotrebnih detalja. Perge ormarić sa umivaonikom i vertikala su, pored izuzetne estetske funkcije, vrlo praktični i funkcionalni, mogu skladištiti veliki deo kupatilskih potrepština. 

Egzotika u enterijetu

Uz neobične i autentične pločice brenda GEMMA jedinstveni utisak u vašem domu je zagarantovan. Serija Splash zidnih keramičkih pločica unosi dozu egzotike i pokazuje istančan i zabavan stilski ukus domaćina. Posebne teksture, nijansi i geometrijskih oblika, Gemma pločice uvek su glavne zvezde svake prostorije u kojoj se nađu.  

Za sve dodatne informacije naš tim vam stoji na raspolaganju. Pišite nam, zovite, dođite, čekamo vas na adresi Grmeč 1 Nova 15, Belmax Centar u Zemunu. Ukoliko niste u prilici da nas posetite uživo, vršimo brzu dostavu na teritoriji cele Srbije.

Kako biste prvi dobili informacije o našim najnovijim akcijama i novitetima, prijavite se na newsletter.

 

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Diplon Torino ormarić za lavaboŠirina: 80cmVisina: 35.2cmDubina: 50cmKonzolna montažaBo...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
18.420,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon Stone hidromasažni stub BW4901Boja: Crna i sivaDezen: Imitacija mermeraŠirina: 2...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
40.790,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Baterije za lavabo PAFFONI JO075NO
Paffoni Jo baterija za umivaonikJednoručna slavina za lavaboBoja: CrnaMat obradaMontaža...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
26.590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
WC šolje ISV-10AR02010-MB
Isvea Sentimenti Neo mat crna konzolna WC šoljaZidna montažaŠirina: 36.3cmDužina: 51cmM...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
23.300,00 RSD

Slični članci

25.
Oct.
2023.
Uređenje kupatila
Kada sa vratima u kupatilu na prvi pogled zvuči neobično. Ako mislite kako je to samo jedna obična kada sa ulaznim vratima, verujte da je zapravo mnogo vi&sc...
02.
Aug.
2023.
Brendovi kupatilske opreme
Creavit pretvara kupatila u elegantan životni prostor, sa jedinstvenim istočnjačkim dizajnom, koji je prožet i modernim stilovima. Konceptualno tražena re&sc...
30.
Sep.
2017.
Brendovi kupatilske opreme
Od prvog dana proizvodnje plan je bio da se napravi najbolje rešenje za uređenje prostora - savršen balans između modernog dizajna, kvalitetne ...
Trenutno nema komentara

Servisne informacije

Mesečna akcija | Maj 2024
Servisne informacije
30.04.2024.
Praznično radno vreme
Servisne informacije
29.04.2024.
Radovi u Ulici Milana Rešetara
Servisne informacije
22.04.2024.
Slavimo Međunarodni dan žena
Servisne informacije
08.03.2024.