Servisne informacije
25.12.2023.

Nova godina - nova promena

diplon akcija

Praznična euforija je odličan trenutak za ohrabrenje na promene i nove početke! Svaka promena nosi sa sobom isčekivanje i uzbuđenje, a kako bismo doprineli prazničnoj atmosferi i podržali vaš iskorak iz zone komfora, obezbedili smo posebne popuste do kraja godine! 

Do 31. decembra 2023. imate priliku da ostavite 20% popusta na celokupan asortiman brenda Diplon u maloprodajnom salonu na kasi, kao i u webshopu u korpi uz promo kod diplon20. Popust se ne odnosi na već snižene artikle.

20% popusta u korpi uz promo kod diplon20

Prilagodite svoj životni prostor sebi maksimalno, uživajte u svakom njegovom kutku, jer je on deo vas, vaše svakodnevnice i rutine. Prostor u kom započinjete i završavate svoj dan mora disati vašim ritmom, stoga stvorite ambijent koji će potpuno odgovarati vašim navikama.

U našem salonu možete uz pomoć dizajnera i arhitekte kreirati prostoriju u vašem domu o kojoj ste uvek maštali, jer naš stručni tim pomno trati trendove iz oblasti uređenja kupatila, ali i životnog prostora uopšte, te pruža kompletnu uslugu prilikom realizacije projekta i nudi kompletna rešenja za vaše ideje uz najbolji odnos cene i kvaliteta.

Proizvodi na popustu

Kupatilski nameštaj u duhu Italije

Poslednje od brenda Diplon u salonu i webshopu je serija Parma u tamno zelenoj boji. Set se sastoji od ormarića za lavabo i vertikale. Svojom funkcionalnošću lagodno će skladištiti sve neophodne potrepštine, a atraktivnim dizajnom biće glavna zvezda vašeg kupatila. Ormarić širine 60cm lako će se uklopiti kako u velika, tako i u mala kupatila, a vertikala širine 35cm dodatno će olakšati odlaganje kućne hemije i preparata.

Praznično uživanje uz Diplon kade za kupatilo

Kada sa vratima, hidromasažna kada, klasična bela, antički rebrasta crna i bela ili unikatnog dezena imitacije mermera? Da! Sve ove kade za kupatilo možete sebi obezbediti uz 20% nižu cenu do kraja godine! U zavisnosti od vaših potreba, stilskih preferencija i tehničkih mogućnosti prostorije, sada imate priliku da izaberete baš onu kadu koja ispunjava sve vaše kriterijume!

Lavabo za svakoga

Veliki izbor lavaboa različitih dimenzija, boja, oblika i stilova - za svakog po nešto! Bilo da vam je potreban klasično beli, minimalistički crni ili raskošni zlatni, ponuda brenda Diplon ne manjka artiklima! Odabir možete maksimalno prolagoditi svojim željama i ideji ambijenta koji ste oduvek zamišljali.

Za sve dodatne informacije naš tim vam stoji na raspolaganju. Pišite nam, zovite, dođite, čekamo vas na adresi Grmeč 1 Nova 15, Belmax Centar u Zemunu. Ukoliko niste u prilici da nas posetite uživo, vršimo brzu dostavu na teritoriji cele Srbije.

Kako biste prvi dobili informacije o našim najnovijim akcijama i novitetima, prijavite se na newsletter.

Budite zdravi i uživajte u praznicima!

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Kade za kupatilo BT8101 WHITE
Diplon Helena samostojeća kadaKada za kupatilo od veštačkog kamenaDimenzije: 170x75cmVi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
165.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lavaboi WB7225
Diplon Belfast nadgradni umivaonikNadgradni lavaboDimenzije: 34.5x34.5x12cmVisina: 12cm...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.750,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon kada sa vratima DianaAkrilna kada za kupatiloDimenzije: 139.5x74cmVisina: 93cmDu...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
145.600,00 RSD
Ušteda 20%
182.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon Parma ormarić za umivaonikKonzolni ormarićŠirina: 60cmVisina: 49.2cmDubina: 49.7...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
32.640,00 RSD

Slični članci

25.
Oct.
2023.
Uređenje kupatila
Kada sa vratima u kupatilu na prvi pogled zvuči neobično. Ako mislite kako je to samo jedna obična kada sa ulaznim vratima, verujte da je zapravo mnogo vi&sc...
09.
Oct.
2023.
Lifestyle kupatilo
Podno grejanje dnevne sobe je efiksano i ekonomično rešenje. Uz kvalitetne podne pločice, granitne ili keramičke, održavanje temperature i higijene u ...
01.
Dec.
2022.
Lifestyle kupatilo
Novogodišnji praznici služe da se zabavite, opustite i družite sa najbližima, a da bi doživljaj bio bolji lepa dekoracija dnevne sobe, trpezarije, pa ...
Trenutno nema komentara

Servisne informacije

Radovi u Ulici Milana Rešetara
Servisne informacije
22.04.2024.
Mesečna akcija | April 2024
Servisne informacije
01.04.2024.
Slavimo Međunarodni dan žena
Servisne informacije
08.03.2024.
Kada (da) se zaljubiš
Servisne informacije
14.02.2024.