Uređenje kupatila
20.07.2019.

Baterije u boji za moderan i svež izgled kupatila

Vaše kupatilo može izgledati nesvakidašnje i originalno ako se odlučite da umesto klasične slavine postavite nešto drugačije poput baterije u boji. Bez obzira da li preuređujete postojeće kupatilo ili opremate potpuno novo, veoma je važno da pažljivo i sa ukusom izaberete najbolje baterije za kupatilo. Do koje mere će izgled biti atraktivan svakako zavisi od baterije za kupatilo koju budete izabrali.

Slavine od mesinga

Ako želite da vaše kupatilo bude u modernom starinskom i retro izdanju onda je najbolja opcija da se odlučite za izgled baterije u boji koja odgovara ovom stilu i dobu. Veoma se lepo uklapaju jednostavne i sjajne mesingane slavine. Mesing najbolje oslikava raskoš i stil retro kupatila, koja su i dalje popularna opcija posebno među ženama. Slavine od mesinga kupatilu daju moderan dizajn i lako se mogu uklopiti sa ostalim elementima iz enterijera kupatila.

Aurora Rose Diplon baterija za sudoperu

Bronzane slavine

Bilo da birate bronzane baterije za umivaonik ili bronzane slavine za kade, dobar su izbor jer su svakako estetski daleko privlačnije i lepše od mnogih baterija modernog dizajna. Bronzane baterije su veoma kvalitetne, efikasne i dugotrajne.

Svojim sjajem bronzane baterije u potpunosti autentičnim izgledom daju kupatilu jednu novu dimenziju, pritom ne narušavajući dah ambijenta. Topla i sjajna bronzana boja baterije stvara prijatan i topao ugođaj tokom boravka u kupatilu. Poboljšava ambijent kupatila, pa se može reći da je sjajan kako funkcionalni detalj tako i dekorativni dodatak. Bronzane baterije u boji su svakako modernog dizajna i izgledaju besprekorno.

U kombinaciji sa ostalim elementima mogu oživeti tradiciju jer se broznane note veoma lepo uklapaju sa ostalim kupatilskim elementima. U zavisnosti od boja pločica, lako se uklapaju i sa galanterijom za kupatilo, koja je neizostavan vizuelni detalj kada je u pitanju dekoracija kupatila.

Slavine od bakra

Ukoliko rešite da malo svoj intimni kutak osvežite bakarnim tonovima, nećete pogrešiti ako se odlučite za baterije za kupatilo boje bakra. Jako lepo izgledaju, kreiraju prijatan vizuelni utisak celog kupatila i mogu pružiti izvanredan osećaj moći i energičnosti. Bakarna boja je vedra i energična, pritom se veoma lepo uklapa i sa ostalim kupatilskim elemetima.

Baterije u boji bakra mogu biti šarmantan izbor zbog toga što su veoma privlačne, pritom i ne mogu izaći iz mode kada se radi o opremanju kupatila. Bakarne slavine pružiče tokom boravka u kupatilu zadovoljavajući i dugotrajan prijatan osećaj bogatstva i moći. Bakarna boja dominira i uvek je u centru pažnje, a ovo nepisano pravilo podjednako važi i za bakarnu boju slavina za kupatilo.

Slavine od poliranog nikla

Slavine od poliranog nikla glatkih površina su sinonim za moderan stil, sjajni enterijer i savremeni dizajn. Ova srebrnasta boja slavina je univerzalna i uklapa se u bilo koji enterijer. Karakteristično za ove baterije u boji je što pod uticajem jačeg ili slabijeg osvetljenja lako mogu menjati boju.

Baterija za kupatilo od hroma

Najveći broj slavina zapravo je izrađen od hroma, što je najpovoljnija varijanta za kupovinu. Kada govorimo o estetici dizajna, boja ovih slavina je besprekorna. Siva je prelepa boja koja se lako uklapa sa drugim kupatilskim nameštajem, pločicama i aksesoarima za kupatio. U zavisnosti od osvetljenja, ove baterije mogu menjati boju i prilagođavati se svetlosti.

Crne i bele baterije u boji

Crne baterije su poslednjih godina sve više popularne jer je crna boja univerzalna, atraktivna i savršeno se uklapa sa svim bojama. Još jedna prednost crnih baterija u boji je svestranost, pa nije potrebno menjati kompletan enterijer kupatila. Kombinacija i sa drugim bojama čini da vaše kupatio ima moderan i savremen izgled.

Čist i svež izgled belih baterija asocira na čisto i sveže, što pogoduje odabiru nežnog enterijera kupatila. Bela boja odiše svežinom, uvek je u trendu i takođe se lepo uklapa sa drugim nijansama. Bele baterije posebno dopadjivo mogu izgledati na tamnijoj pozadini, ali i na svetlijoj ili bež varijanti.

slavina u boji

Baterije u boji Diplon Kupatila

U ponudi salona Diplon Kupatila veliki je izbor različitih modela baterija najpoznatijih brendova za serije baterija u boji za kupatilo. Iz ponude izdvajamo izuzetno tražene i luksuzne modele baterija u boji koje čine da kupatilo ima nesvakidašnji, elegantan i luksuzan izgled.

Serija slavina Gold brenda Diplon donosi nam osvežavajuću i elegantnu liniju baterija za kupatilo. U ponudi Diplon Kupatila mogu se naći slavina za lavabo visoka i niska, slavina za sudoperu i usponski tuš sa termostatskom baterijom. Aktuelni modeli odlikuju se svedenim linijama i odmerenom prefinjenošću. Jednostavna kompozicija doprinosi skladu svakog proizvoda.

Baterije u boji iz serije Aurora Rose su jednostavnog, elegantnog, veoma skladnog i primamljivog izgleda. Serija za baterije u boji naziva se Aurora Rose Gold zbog zlatne i sjajne nijanse modela baterija. U ovu seriju baterija u boji spadaju baterije za kade, baterije za tuš kabine, baterija za sudoperu, baterija za umivaonik i baterija za bide. Ove jednoručne ili dvoručne baterije bronzane završne obrade izdvajaju se ne samo po kvalitetu, već i po dugoj garanciji: 7 godina na telo baterije i 3 godine na mešačku glavu.

Baterije u boji iz serije Vegane sličnih su karakteristika. Razlikuju se po završnoj obradi baterija, a u ponudi imamo Vegane Nero baterije i Vegane Bianco baterije. Ove jednoručne baterije razlikuju se po tome što su Nero baterije u crnoj boji (crne završne obrade), a Bianco su baterije bele boje (odnosno bele završne obrade). Garancija je 7 godina na telo baterije i 3 godine na mešačku glavu.

Retro slavine za kupatilo italijanskog brenda Paffoni inspirisane su prošlošću kako bi stvorile sklad tradicije i današnjice pružajući svevremeni dizajn. U bogatoj bronzanoj boji, Belinda baterije za kupatilo biće glave zvezde vašeg kupatila.

slavina za lavabo u boji

Fleksi Diplon baterije za sudopere su vesele baterije u boji koje su veoma popularni modeli u našim salonima Diplon Kupatila. Ove jednoručne Diplon fleksibine slavine za sudoperu različitih su boja, a u našem salonu imamo narandžastu, zelenu, crnu i belu boju.

Za više informacija posetite online prodavnicu Diplon Kupatila i pogledajte sve najbolje baterije za kupatilo u boji iz naše ponude. Kontaktirajte nas za dodatne informacije ili dođite lično do prodajnog salona Diplon Kupatila u Belmax centru na adresi Grmeč 1 Nova 15, Zemun. 

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Baterije za lavabo PAFFONI JO075NO
Paffoni Jo baterija za umivaonikJednoručna slavina za lavaboBoja: CrnaMat obradaMontaža...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
26.590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Baterije za kadu | tuš kabinu PAFFONI FBLV023BR
Paffoni Belinda baterija za kaduDvoručna retro slavina za kadu sa prebacivačemBronzana ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
92.500,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon baterija za lavabo ST2512GLJednoručna stojeća slavinaInstalacija na jedan otvorK...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.330,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Valvex Aurora Rose Gold baterija za bideTip baterije: JednoručnaMontaža na 1 otvorKlasa...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
12.780,00 RSD

Slični članci

20.
Jul.
2023.
Uređenje kupatila
Zlatna boja u ambijentu je hrabar izbor, ali rezultat ne ostavlja nikoga ravnodušnim uz prvu dozu i uklapanje u ostatak enterijera. Boja zlata u kupatilu...
15.
Oct.
2020.
Uređenje kupatila
Senzorske baterije su specijalno dizajnirane za manji protok vode. Kod klasičnih baterija, omogućen protok vode je često veći nego dovoljan, pa se na ovaj na...
02.
Dec.
2018.
Brendovi kupatilske opreme
Kvalitet materijala, kreativnost u radu, elegantan i inovativan dizajn, sa minimalističkim i sofisticiranim linijama samo su neke karakteristike koje najbolj...

Ostali komentari

  • Ema
    Ema

    Imate odličan izbor baterija. Bolji nego u drugim prodavnicama ove vrste. Postoji li mogućnost da mi pošaljete? Živim u Vranju.

    06.03.2021. 11:30
  • Diplon Kupatila
    Diplon Kupatila

    Poštovanje, hvala. Možete napraviti porudžbinu na našem sajtu i baterije vam šaljemo u najkraćem roku, kurirskom službom na adresu. Pozdrav

    09.03.2021. 12:48