Uređenje kupatila
02.10.2018.

Tuš paravani sa NANO tehnologijom

Prednosti ugradnje staklenih tuš paravana i stena

Uređenje kupatila kao malih površina, po kvadraturi, i sa već donekle predodređenim elementima koje treba da sadrži, može da predstavlja pravi izazov za arhitekte ali i za vlasnike. Potrebno je da bude funkcionalno ali i da ima jedinstvene elemente kojima se pospešuje udobnost, lepota i sjaj. Tuš kabina ili kada jedne su od najčešćih dilema, te ukoliko je vaša odluka pala na tuš kabinu spremili smo nekoliko korisnih saveta.

Staklene površine u kupatilu

Često u magazinima viđate prostore za tuširanje ograđene samo staklom ali retko ste se zapitali i informisali o kvalitetu i načinu izrade tih staklenih površina.

Staklo je toliko višenamenski materijal da se može upotrebiti za mnoštvo ideja. Može se oblikovati, kaliti, potamniti ili upotrebiti za tuš paravane, podove, krovne površine, zidove, ogledala, vrata, kuhinjske površine, itd. Kada staklo obradite i presvučete NANO zaštitom dobili ste idealan materijal za tuš paravan ili stenu.

paravani za tus kabine

NANO zaštita stakla

NANO zaštita stakla omogućava njegovu raznovrsnu upotrebu još stabilnijom posebno ako je to staklo izloženo kamencu i morskoj vodi. Unapređuje dugotrajnost i fuknkcionalnost tuš stena i paravana. Ova revolucionarna zaštita omogućava lako održavanje što doprinosi njenoj vrednosti na tržištu.

Tokom vremena kamenac može da se nakupi na tuš paravanu ili steni, a korozija stakla može da dovede do trajnih oštećenja. Na prvi pogled korozija stakla može da deluje kao nečistoća ali kada prodre do molekularnih struktura više se ne može ukloniti, bez obzira koliko se trudite da očistite.

Prednosti NANO paravana i stena

Mi vam nudimo elegantno stilsko rešenje umesto tradicionalnih zavesa za tuš kabine. U našoj ponudi možete pronaći NANO paravne i stene različitih dimenzija, a ovo su samo neke od prednosti:

●    Elegantno, moderno i minimalističko rešenje za vaše kupatilo

●    Tuš paravan ili stena, sa NANO zaštitom, dodaće vašem kupatilu čistiji i sjajniji izgled

●    NANO zaštita stakla čišćenje čini lakšim, tako što odbija taloženje naslaga sapuna, prljavštine i nečistoće

●    Ne zahteva upotrebu grubih predmeta i deterdženata i na taj način ne samo da štedite vreme i novac koji biste potrošili na sredstva za čišćenje, već istovremeno brinete i o prirodi

●    NANO paravani i stene imaju hromirane šarke, dizajnirani su bez okvira, što vašem kupatilu daje profinjen, jedinstven izgled i širinu prostora

●    NANO zaštita takodje pomaže očuvanju zdravije i sigurnije životne sredine; smanjuje razvoj štetne buđi i bakterija na površinama.

Ono što većina zadovoljnih kupaca ističe kao najveću prednost NANO paravana ili stena jeste svakako lako održavanje. Zbog zaštite, staklo u prostoru za tuširanje se ne prlja tako lako kao obično staklo. Nisu potrebna česta brisanja niti upotreba jakih hemikalija. A jednom kada ga očistite moći ćete dugo da uživate sjaju i prozračnosti.

Ugradnja tuš paravana i stena

Stakleni tuš paravani i stene postaju sve popularniji kod nas. Nedovoljna informisanost, skepticizam, vreme potrebno za održavanje – možda su neki od razloga koji su sputavali konzumiranje istih.

Ugradnjom tuš paravana ili stene zaobilazite ugradnju tuš kadice. Dakle, na podu imate samo pločice kao i u ostatku kupatila ali pod određenim nagibom ka odvodu. Nagib je potrebno odrediti i uraditi pri postavljanju ostalih pločica u kupatilu, od strane stručnog lica. Staklena kabina nema okvir samo hromirane šarke i nosače. Otvaranje vrata kod paravana ili otvoren prostor kod stena može biti orijentisan levo ili desno, po vašem izboru. Prosto rečeno – minimalizam na delu.

Nadamo se da smo uspeli da razbijemo neke predrasude u vezi sa staklenim površinama koje možete da upotrebite u svom kupatilu i da ćete se usuditi da učinite korak dalje ka osveženju prostora u kojem boravite.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Diplon tuš paravan BR5761CA 80x80cmVisina: 185cmŠirina: 80x80cmDva fiksna stakla i vrat...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
32.760,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tuš kabine i paravani BR6611 90*90
Diplon Tuš paravan BR6611 90 sa crnim ramomKaljeno staklo - providnoDimenzije: 90x90cmV...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
33.900,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tuš kabine i paravani BR6610 80*120
Diplon tuš paravan BR6610 120Kaljeno staklo debljine 8mm Providno stakloDimenzije: 80x1...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
41.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tuš kabine i paravani BR6601 90*90
Diplon Tuš paravan BR6601 90 sa hrom ramomKaljeno staklo - providnoDimenzije: 90x90cmVi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
33.720,00 RSD

Slični članci

10.
Jun.
2021.
Lifestyle kupatilo
Baštenske slavine su neophodne za efikasno održavanje vašeg dvorišta. U ovom tekstu možete pronaći sve neophodne informacije u vezi ba&s...
07.
May.
2021.
Lifestyle kupatilo
Đakuzi kao idealno rešenje za sve vaše probleme. Dinamičan način života doveo nas je do toga da nam je opuštanje organizma, misli i du&s...
29.
Sep.
2019.
Uređenje kupatila
U zavisnosti od toga kog oblika i dimenzija je vaše kupatilo, izbor savršene tuš kabine za vaše potrebe je tehnički uslovljen. To...
Trenutno nema komentara