Uređenje kupatila
02.10.2018.

Tuš paravani sa NANO tehnologijom

Prednosti ugradnje staklenih tuš paravana i stena
Uređenje kupatila kao malih površina, po kvadraturi, i sa već donekle predodređenim elementima koje treba da sadrži, može da predstavlja pravi izazov za arhitekte ali i za vlasnike. Potrebno je da bude funkcionalno ali i da ima jedinstvene elemente kojima se pospešuje udobnost, lepota i sjaj. Tuš kabina ili kada jedne su od najčešćih dilema, te ukoliko je vaša odluka pala na tuš kabinu spremili smo nekoliko korisnih saveta.

Staklene površine u kupatilu
Često u magazinima viđate prostore za tuširanje ograđene samo staklom ali retko ste se zapitali i informisali o kvalitetu i načinu izrade tih staklenih površina.

Staklo je toliko višenamenski materijal da se može upotrebiti za mnoštvo ideja. Može se oblikovati, kaliti, potamniti ili upotrebiti za tuš paravane, podove, krovne površine, zidove, ogledala, vrata, kuhinjske površine, itd. Kada staklo obradite i presvučete NANO zaštitom dobili ste idealan materijal za tuš paravan ili stenu.

tuš kabine

NANO zaštita stakla
NANO zaštita stakla omogućava njegovu raznovrsnu upotrebu još stabilnijom posebno ako je to staklo izloženo kamencu i morskoj vodi. Unapređuje dugotrajnost i fuknkcionalnost tuš stena i paravana. Ova revolucionarna zaštita omogućava lako održavanje što doprinosi njenoj vrednosti na tržištu.

Tokom vremena kamenac može da se nakupi na tuš paravanu ili steni, a korozija stakla može da dovede do trajnih oštećenja. Na prvi pogled korozija stakla može da deluje kao nečistoća ali kada prodre do molekularnih struktura više se ne može ukloniti, bez obzira koliko se trudite da očistite.

Prednosti NANO paravana i stena
Mi vam nudimo elegantno stilsko rešenje umesto tradicionalnih zavesa za tuš kabine. U našoj ponudi možete pronaći NANO paravne i stene različitih dimenzija, a ovo su samo neke od prednosti:

  • Elegantno, moderno i minimalističko rešenje za vaše kupatilo;
  • Tuš paravan ili stena, sa NANO zaštitom, dodaće vašem kupatilu čistiji i sjajniji izgled;
  • NANO zaštita stakla čišćenje čini lakšim, tako što odbija taloženje naslaga sapuna, prljavštine i nečistoće;
  • Ne zahteva upotrebu grubih predmeta i deterdženata i na taj način ne samo da štedite vreme i novac koji biste potrošili na sredstva za čišćenje, već istovremeno brinete i o prirodi;
  • NANO paravani i stene imaju hromirane šarke, dizajnirani su bez okvira, što vašem kupatilu daje profinjen, jedinstven izgled i širinu prostora;
  • NANO zaštita takodje pomaže očuvanju zdravije i sigurnije životne sredine; smanjuje razvoj štetne buđi i bakterija na površinama.

Ono što većina zadovoljnih kupaca ističe kao najveću prednost NANO paravana ili stena jeste svakako lako održavanje. Zbog zaštite, staklo u prostoru za tuširanje se ne prlja tako lako kao obično staklo. Nisu potrebna česta brisanja niti upotreba jakih hemikalija. A jednom kada ga očistite moći ćete dugo da uživate sjaju i prozračnosti.

Ugradnja tuš paravana i stena
Stakleni tuš paravani i stene postaju sve popularniji kod nas. Nedovoljna informisanost, skepticizam, vreme potrebno za održavanje – možda su neki od razloga koji su sputavali konzumiranje istih.

Ugradnjom tuš paravana ili stene zaobilazite ugradnju tuš kadice. Dakle, na podu imate samo pločice kao i u ostatku kupatila ali pod određenim nagibom ka odvodu. Nagib je potrebno odrediti i uraditi pri postavljanju ostalih pločica u kupatilu, od strane stručnog lica. Staklena kabina nema okvir samo hromirane šarke i nosače. Otvaranje vrata kod paravana ili otvoren prostor kod stena može biti orijentisan levo ili desno, po vašem izboru. Prosto rečeno – minimalizam na delu.

Nadamo se da smo uspeli da razbijemo neke predrasude u vezi sa staklenim površinama koje možete da upotrebite u svom kupatilu i da ćete se usuditi da učinite korak dalje ka osveženju prostora u kojem boravite.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Tuš kabine i paravani BR6611 90*90
9 termina 150 sati početni nivo
Diplon Tuš paravan BR6611 90 sa crnim ramomKaljeno staklo - providnoDimenzije: 90x90cmV...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
29.400,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tuš kabine i paravani BR6610 80*120
9 termina 150 sati početni nivo
Diplon tuš paravan BR6610 120Kaljeno staklo debljine 8mm - providnoDimenzije: 80x120cm,...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
36.700,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tuš kabine i paravani BR6601 90*90
9 termina 150 sati početni nivo
Diplon Tuš paravan BR6601 90 sa hrom ramomKaljeno staklo - providnoDimenzije: 90x90cmVi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
29.670,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tuš vrata i stene BP6611L 100*195
9 termina 150 sati početni nivo
Diplon tuš stena BP6611 100Dimenzije - širina: 100cm; visina: 195cmKaljeno staklo deblj...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
15.250,00 RSD

Slični članci

05.
Sep.
2020.
Uređenje kupatila
Najlepši osećaj na svetu je kada završite radove, renoviranje, popravku, prepravku, šta god radili u vašem kupatilu i prvi put za...
11.
Jun.
2019.
Uređenje kupatila
Tuš stena je vrsta tuš paravana, odnosno staklena pregrada prostora za tuširanje bez tuš kabine, sa fiksnim staklenim zidom. Pozn...
23.
Jun.
2015.
Renoviranje
Ako se dvoumite da li da u kupatilo, veliko ili malo, ugradite kadu ili tuš-kabinu, opredelite se za ono što vam prostor nalaže.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Uređenje kupatila

Prednosti senzorskih baterija
Uređenje kupatila
15.10.2020.
Tuš kanalice – jednostavno i praktično
Uređenje kupatila
05.09.2020.
Baterije sa dve i tri cevi
Uređenje kupatila
25.07.2020.
string(0) ""
string(0) ""