Uređenje kupatila
15.10.2020.

Prednosti senzorskih baterija

Izbor modela i rešenja baterije za kupatilo je raznovrstan koliko i vrste upotrebe. U zavisnosti od primene, koriste se jednoručne slavine, dvoručne, potisne, senzorske, termostatske, slavine za korisnike sa specijalnim potrebama, medicinski modeli. Rešenja za javne objekte gde je problematika higijene na prvom mestu, uz ekonomičnu potrošnju i ekološku održivost, su senzorske baterije. Primarna primena je u restoranima, šoping centrima, hotelima, bolnicama, a zbog svojih prednosti za ovakvo rešenje se odlučuju i korisnici u manjim domaćinstvima. Navešćemo neke od prednosti korišćenja senzorskih baterija.

oprema za kupatilo

U kupatilima javnih objekata, senzorske baterije su gotovo u potpunosti zamenile klasične. Obostranu korist imaju i korisnici i vlasnici prostora.

Kontrola protoka: Senzorske baterije su specijalno dizajnirane za manji protok vode. Kod klasičnih baterija, omogućen protok vode je često veći nego dovoljan, pa se na ovaj način vrši ušteda vode, racionalizuje potrošnja, a i smanjuje rizik od izlivanja i poplave u slučaju začepljenja sistema.

senzorska baterija za lavabo

Laka instalacija: Ugradnja senzorskih sistema je jednostavna, uz tehničke specifikacije za instalaciju. Posebna pogodnost je napajanje sistema putem baterija, koje je lako zameniti.

Pristupačne cene: Kada se uzmu u obzir sve prednosti senzorskih slavina u odnosu na tradicionalne, odnos cene i kvaliteta je opravdan i dugoročno isplativ. U našem programu možete pronaći senzorske slavine za lavabo, senzorske ispirače za pisoar, senzorske tuš baterije.

KOMPLETNA PONUDA SENZORSKIH BATERIJA

Napredna tehnologija: Sa inovacijama u dizajnu i tehnologiji, senzori koji se koriste u baterijama za kupatilo garantuju trajnost i kvalitet. Senzorske baterije mogu biti kombinovane za toplu i hladnu vodu, ili samo za hladnu vodu, odnosno jednu temperaturu koja se podešava na centralnom termostatskom ventilu.

senzorska baterija za lavabo

Higijenske prednosti: U javnim objektima, higijena je jedan od najbitnijih faktora kada je reč o toaletima. Senzorske baterije su najbolje rešenje koje korisnicima pružaju potpuni ugođaj, aktivacijom na pokret.

Odaberite proizvode iz Diplon senzorskog asortimana i unapredite svoje kupatilo.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Baterije za lavabo GR-36451000
9 termina 150 sati početni nivo
Grohe BauCosmopolitan E senzorska baterija za lavaboGROHE StarLight završna obradaGROHE...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
20.880,00 RSD
Sačuvano u omiljne
9 termina 150 sati početni nivo
Diplon senzorska baterija za umivaonikInstalacija na 1 otvorŠirina: 56mmVisina: 155mmVi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
10.385,00 RSD
Sačuvano u omiljne
9 termina 150 sati početni nivo
Diplon senzorska baterija za umivaonikInstalacija na 1 otvorDonja širina: 55mmGornja ši...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.840,00 RSD
Sačuvano u omiljne
9 termina 150 sati početni nivo
Diplon senzorska baterija za lavaboza hladnu voduvisina baterije: 32 cm
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.500,00 RSD

Slični članci

05.
Jul.
2020.
Lifestyle
Jedan od najpopularnijih trendova uređenja u poslednjoj deceniji koji samo nastavlja da se širi je – retro stil – lako ga je dočarati ali ...
31.
Mar.
2019.
Brendovi
Otkako se pojavio na tržištu, brend Ideal Standard je svojim imenom zadao težak zadatak da ga opravda, ali i težak zadatak konkurentskim brendovima u ...
05.
Dec.
2018.
Lifestyle
Ako razmišljate o renoviranju kupatila, postoje i pametni kupatilski detalji koji će vas svakako motivisati da razmišljate malo šire i d...

Ostavi komentar

Ostali komentari

 • Matija
  Matija

  Corona time.Zlatno doba za senzorr. Sapun na senzor, baterije na senzor, sušimo ruke senzorski. I ko zna šta još?!:D

  09.03.2021. 12:16
 • Rade
  Rade

  Prikazuje naj starije ( zaostalo ) kupatilo u temi seniorske slavine kao da po kazni obaveštavati svoje potrošače. Kao da ne živite od prodaji. Marketing je važniji od zalihe robe.

  09.03.2021. 16:23
 • Diplon Kupatila
  Diplon Kupatila

  Poštovanje, ako mislite na listu preporučenih proizvoda u okviru članka, ažurirana je lista.
  Senzorske baterije možete videti na ovom linku, posebno preporučujemo nove 2021 serije Diplon senzorskih baterija za lavabo.
  Hvala na sugestiji i slažemo se sa vama,
  srdačan pozdrav.

  12.03.2021. 11:26