Uređenje kupatila
10.02.2017.

Proširena ponuda Bosch bojlera

Električni akumulacioni bojleri

Individualna rešenja za pripremu tople vode i grejanja na struju

 

Ponudu bojlera u Diplon maloprodajnom objektu i online prodavnici, proširili smo za novi asortiman bojlera kompanije Bosch. Bosch Termotehnik GmbH kao deo svetske kompanije Bosch, vodeći je ponuđač energetski efikasnih proizvoda za grejanje i pripremu tople vode u Evropi. Na domaćem tržištu, kompanija Robert Bosch i njeno odeljenje Grejne Tehnike, prisutni su od 1998. godine, nudeći zidne gasne uređaje, kondenzacionu tehnologiju, kotlove na čvrsto gorivo, solar i druga rešenja za korišćenje obnovljivih izvora energije. U Diplon ponudi nalaze se električni akumulacioni bojleri iz serija Tronic 1000T, Tronic 1500T, Tronic 2000T i Tronic 8000T. Ponuda obuhvata vertikalne, horizontalne i slim bojlere, visokomontažne i niskomontažne bojlere, sa kapacitetima od 10 do 150 litara. Pored bojlera, u asortimanu se nalaze i Bosch električni radijatori (konvektori), toplotne pumpe i gasni protočni bojleri.

Tronic 1000T

Električni akumulacioni bojleri

Električni akumulacioni bojleri Tronic 1000T namenjeni za svaki dom i idealni su za širok spektar potreba pošto postoje modeli za vertikalnu i horizontalnu montažu, kao i slim modeli.

Uređaj raspolaže ugrađenom napravom za zaštitu od pregrevanja (termoprekidačem) koja isključuje grejač sa električne mreže kada temperatura dosegne previsoku vrednost. Istovremeno, nepovratni zaštitni ventil sprečava potpuno pražnjenje uređaja kod zatvaranja dovoda hladne vode iz vodovodne mreže. On štiti uređaj od povišenja pritiska u bojleru.

Ovi bojleri su opremljeni povećanom magnezijumskom anodom sa dugim vekom trajanja, dok prirubnica omogućava slobodan pristup električnom bojleru, tako da se anoda i grejač mogu lako zameniti.

Telo se sastoji od čeličnog bojlera zaštićenog specijalnom prevlakom od staklo-keramike. Izolacija je izrađena od ekološki prihvatljive poliuretanske pene velike gustine. Priključne cevi su izrađene od nerđajućeg čelika, a prirubnica je kružnog oblika što povećava sigurnost bojlera.

Vertikalni, horizontalni i slim modeli zapremine od 50 do 150 litara.

Tronic 1500T

Električni akumulacioni bojleri sa izmenjivačem toplote

Ekonomičan, efikasan i pouzdan sistem za pripremu tople vode namenjen za priključak na centralnog grejanje ili na drugi sličan tip lokalne instalacije grejanja sa zatvorenim tipom grejanja. Postoje 2 tipa kombinovanih bojlera tople vode zavisno od priključka izmenjivača toplote: DUO R (na desnoj strani) i DUO L (na levoj strani).

Ovi bojleri tople vode omogućavaju uštedu električne energije u sezoni grejanja tokom godine. To je omogućeno ugrađenim izmenjivačima toplote (spiralnom cevi). Pomoću njega se voda u bojleru zagreva bez potrošnje električne energije, preko centralnog sistema grejanja.

Kombinovani bojleri Tronic 1500T pored elektro grejača ima ugrađen i dodatni izmenjivač toplote i namenjen je za serijsku montažu na sistem grejanja. Na raspolaganju su modeli zapremine od 80 do 150 litara, sa levim ili desnim priključcima.

Pogledajte kompletnu ponudu Bosch akumulacionih bojlera u Diplon online prodavnici.

Tronic 2000T

Mali električni akomulacioni bojleri

Mali akumulacioni bojleri Tronic 2000T zaštićeni su staklo-keramičkom oblogom, koja je proizvedena korišćenjem vrhunske tehnologije. Staklo-keramička presvlaka unutrašnje površine bojlera vode osigurava pouzdanu zaštitu od korozije i garantuje dug i koristan upotrebni vek bojlera vode.

Telo se sastoji od čeličnog bojlera zaštićenog specijalnom prevlakom od staklo keramike. Izolacija je izrađena od ekološki prihvatljive poliuretanske pene velike gustine. Priključne cevi su izrađene od nerđajućeg čelika, a prirubnica je kružnog oblika što povećava sigurnost bojlera.

Postoje dve vrste ovih bojlera, visokomontažni i niskomontažni, zapremina od 10 i 15 litara.

 

Tronic 2000T

Bojleri sa spoljnim regulatorom temperature

Čelični bojler sa staklo-keramičkom zaštitom, za povećanu higijenu vode u bojleru i zaštitu od korozije. Modernog dizajna, raspoloživ u zapreminama od 50 do 120 litara – standardni model i od 50 do 100 litara – slim model.

Tronic 2000T obezbeđuje sigurnost u svakom pogledu, pošto ima ugrađen sigurnosni termostat za zaštitu od pregrevanja vode u bojleru, termostat za podešavanje temperature i nepovratni sigurnosni ventil.

Tronic 8000T

LED ekran, moderan dizajn i savremena tehnologija

Električni akumulacioni bojler sa ugrađenim elektronskim termostatom koji omogućava precizno podešavanje temperature tople vode. Raspoložive zapremine bojlera od 35 do 150 litara. Svi modeli mogu biti instalirani vertikalno i horizontalno.

Tronic 8000T je premium električni akumulacioni bojler iz BOSCH asortimana. Ovaj bojler ima mogućnost horizontalne i vertikalne instalacije što u samoj meri smanjuje kompleksnost same izrade instalacije i planiranja prostora. Suvi grejač koji zagreva vodu bez dodira sa njom neutrališe pojavu kmenca na grejaču. To znači da je ovaj bojler daleko pouzdaniji u radu sa vodom nižeg kvaliteta u odnosu na standardni elektro grejač. Suvi grejač podrazumeva da ne postoji direktan kontakt između grejača i vode, jer je grejač zaštićen sigurnosnom kapsulom unutar rezervoara.

 

 

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
9 termina 150 sati početni nivo
Bosch Tronic 2000 T električni akumulacioni bojler - 50 litarabojler sa spoljašnjom reg...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
12.660,00 RSD
Sačuvano u omiljne
9 termina 150 sati početni nivo
Bosch Tronic 1000 T električni akumulacioni bojler - 80 litarabojler sa regulacijom isp...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
13.900,00 RSD
Sačuvano u omiljne
9 termina 150 sati početni nivo
Bosch Tronic 1500 T električni akumulacioni bojler - 150 litara - desnibojler sa regula...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
27.290,00 RSD
Sačuvano u omiljne
9 termina 150 sati početni nivo
Bosch Tronic 8000 T električni akumulacioni bojler - 50 litarabojler sa spoljašnjom reg...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
20.800,00 RSD

Slični članci

25.
Feb.
2021.
Uređenje kupatila
Kada biramo bojler, potrebno je uzeti u obzir sve mogućnosti. Zagrevanje vode prilagođeno vašim potrebama uštedeće vam vreme, vodu i energiju, ...
23.
Apr.
2019.
Brendovi
Bosch je nemački brend i jedna od najvećih industrijskih kompanija u proizvodnji bele tehnike za kupatila i domaćinstva, elektronike i druge opreme. Odlikuje...
24.
Apr.
2018.
Brendovi
Novo u Diplon ponudi, Bosch asortiman protočnih bojlera malih i velikih snaga, za domaćinstva i javne objekte.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Uređenje kupatila

Prednosti senzorskih baterija
Uređenje kupatila
15.10.2020.
Tuš kanalice – jednostavno i praktično
Uređenje kupatila
05.09.2020.
Baterije sa dve i tri cevi
Uređenje kupatila
25.07.2020.
string(0) ""
string(0) ""