Brendovi kupatilske opreme
15.06.2020.

Geberit predzidni vodokotlići

Geberit još jednom potvrđuje svoju reputaciju vodećeg proizvođača sanitarnih tehnologija, već više od 100 godina. Negujući svoju dugu tradiciju i uvek stremeći novim iskustvima, Geberit sa ponosom predstavlja svoje poslednje dostignuće: izuzetan asortiman predzidnih vodokotlića.

geberit predzidni vodokotlići

Predzidni vodokotlići Geberit imaju mnoge prednosti a jedna od njih je svakako kvalitet, koji još uvek postavlja standarde u sanitarnoj tehnologiji. Kao kompanija koja je posvećena konstantnom unapređenju pouzdanosti i znanja, Geberit je uvek u potrazi za novim poboljšanim rešenjima, a sve to radi optimalnog iskustva u kupatilu. Među našim poslednjim dostignućima jeste i jednostavna montaža. što je jedna od mnogobrojnih prednosti koje ima Geberit vodokotlic.

Uz pomoć velikog broja testova kojima je podvrgnut mehanizam ispiranja, dobro poznata pouzdanost Geberita i vrhunski standard postižu se na dnevnom nivou. Inovativnost kompanije se takođe ogleda i u oko 20 registrovanih patenata svake godine, među kojima se nalazi i asortiman predzidnih vodokotlića. Posebno smo ponosni na dvokoličinsku tehnologiju ispiranja, start/stop tipku i tiho i brzo punjenje. Ali poslednja novost koja dolazi iz Geberita je poseban deo za ubacivanje dezinfekcionih kocki, koji se veoma jednostavno otvara.

Posebno stilizovan | AP116plus

geberit vodokotlić

Ovaj stilizovani vodokotlić privlači pažnju svojim blagim i izražajnim linijama, istovremeno zadovoljavajući zahtev pouzdanosti i kvaliteta. Tehnologija dvokololičinskog ispiranja osigurava ekonomičnu potrošnju vode, dok silikonski dihtung na korpi otočnog ventila obezbeđuje dugoročno i pouzdano zaptivanje. Novi dodatak za kocke za dezinfekciju, koji se jednostavno otvara, dodatno osvežava Vaše kupatilo.

Uvek savršen | AP117

geberit vodokotlic

Oni koji streme inovacijama i novim tehnologijama zavoleće ovaj neverovatan vodokotlić, napravljen od specijalnog ASA materijala. Zahvaljujući ovom superiornom materijalu, vodokotlić je otporan na površinska oštećenja a svoju belu boju zadržava godinama. Takođe ima visoku UV otpornost. Novo: silikonski dihtung.

Geberit: moderna rešenja za uređenje kupatila

Osvežavajuća lepota | AP116

vodokotlici cene

Ovaj stilizovano vodokotlić privlači pažnju svojim mekim, i izražajnim linijama, istovremeno zadovoljavajući zahtev pouzdanosti i kvaliteta. Tehnologija dvokoličinskog ispiranja osigurava ekonomičnu potrošnju vode, dok silikonski dihtung na korpi odlivnogventila obezbeđuje dugoročno i pouzdano zaptivanje.

Geberit ugradni vodokotlići

Racionalna odluka | AP110

geberit cene

Ukoliko želite da dobijete najviše za Vaš novac, a u isto vreme tražite i vrhunski kvalitet, ovaj vodokotlić će sigurno odgovoriti na Vaše zahteve. Start/stop tipka će racionalizovati prekomerenu potrošnju vode, adok će UV otporan materijal učiniti Vaše kupatilo lepim na duži period.

Prilagođava se svakoj potrebi | AP112

cene vodokotlića

Svako od nas ima različite želje i potrebe, baš kao što je i svako kupatilo drugih dimenzija i izgleda. Upravo zbog toga, ovaj vodokotlić je moguće postaviti na više načina i proizvodi se u nekoliko različitih boja i da bi Vaše kupatilo izgledalo upravo onako kako Vi to želite.Na matičnoj prezentaciji Geberit kompanije pogledajte aktuelne proizvode, kao i detaljnim informacijama o poslovanju i istorijatu poznatog brenda.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Predzidni vodokotlići 136.444.11.1
Geberit AP 116plus Blue Cube niske montažeTehničke karakteristike:6-litarski predzidni ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.790,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Predzidni vodokotlići 136.230.11.1
Geberit Fontana predzidni vodokotlić (AP 112)Predzidni vodokotlić AP112 sa start/stop š...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.200,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Predzidni vodokotlići 136.430.11.1
Geberit AP 116 vodokotlić niske montaže bele bojeTehničke karakteristike:6-litarski pre...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.180,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Predzidni vodokotlići 136.530.11.1
Geberit Montana predzidni vodokotlić (AP 117)Dvokoličinska tehnika ispiranja sa podesiv...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.450,00 RSD

Slični članci

11.
Oct.
2019.
Brendovi kupatilske opreme
Ideal Standard važi za lidera u proizvodnji opreme za kupatilo. U našoj ponudi možete pronaći asortiman iz kategorija baterija za kupatilo i kuhinju, ...
20.
Nov.
2018.
Brendovi kupatilske opreme
Kupatilo nije više samo funkcionalan prostor, već savršena oaza mira i mesto za opuštanje. Zahvaljujući različitim stilovima, dizajnu i ...
14.
Nov.
2018.
Uređenje kupatila
Iako danas na tržištu postoji veliki izbor standardnih i nestandardnih WC šolja, mnogo je razloga koji će vas ubediti da se odlučite uprav...

Ostali komentari

  • Darko
    Darko

    Pozdrav. Potreban mi je vodokotlić što manjih dimenzije. Verujem u ovaj brend. Koji bi mi model preporučili. I još jedno pitanje. Postoji li vodokotlić u nekoj drugoj boji?

    23.02.2021. 13:34
  • Diplon Kupatila
    Diplon Kupatila

    Pozdrav, ovde možete pogledati geberit predzidni vodokotlići ponudu. U zavisnosti od vrste montaže, visokomontažni ili niskomontažni i dizajna možete odabrati vodokotlić koji vam najviše odgovara. Uz Geberit sigurno nećete pogrešiti.

    02.03.2021. 12:05