Oprema za kupatilo
13.04.2015.

Geberit predzidni vodokotlići

Geberit još jednom potvrđuje svoju reputaciju vodećeg proizvođača sanitarnih tehnologija, već više od 100 godina. Negujući svoju dugu tradiciju i uvek stremeći novim iskustvima, Geberit sa ponosom predstavlja svoje poslednje dostignuće: izuzetan asortiman predzidnih vodokotlića.

Predzidni vodokotlići Geberit imaju mnoge prednosti a jedna od njih je svakako kvalitet, koji još uvek postavlja standarde u sanitarnoj tehnologiji. Kao kompanija koja je posvećena konstantnom unapređenju pouzdanosti i znanja, Geberit je uvek u potrazi za novim poboljšanim rešenjima, a sve to radi optimalnog iskustva u kupatilu. Među našim poslednjim dostignućima jeste i jednostavna montaža. što je jedna od mnogobrojnih prednosti Geberit predzidnih vodokotlića. Uz pomoć velikog broja testova kojima je podvrgnut mehanizam ispiranja, dobro poznata pouzdanost Geberita i vrhunski standard postižu se na dnevnom nivou. Inovativnost kompanije se takođe ogleda i u oko 20 registrovanih patenata svake godine, među kojima se nalazi i asortiman predzidnih vodokotlića. Posebno smo ponosni na dvokoličinsku tehnologiju ispiranja, start/stop tipku i tiho i brzo punjenje. Ali poslednja novost koja dolazi iz Geberita je poseban deo za ubacivanje dezinfekcionih kocki, koji se veoma jednostavno otvara.

Posebno stilizovan | AP116plus

cena: 8600RSD

Ovaj stilizovani vodokotlić privlači pažnju svojim blagim i izražajnim linijama, istovremeno zadovoljavajući zahtev pouzdanosti i kvaliteta. Tehnologija dvokololičinskog ispiranja osigurava ekonomičnu potrošnju vode, dok silikonski dihtung na korpi otočnog ventila obezbeđuje dugoročno i pouzdano zaptivanje. Novi dodatak za kocke za dezinfekciju, koji se jednostavno otvara, dodatno osvežava Vaše kupatilo.

 

Uvek savršen | AP117

cena: 5900RSD

Oni koji streme inovacijama i novim tehnologijama zavoleće ovaj neverovatan vodokotlić, napravljen od specijalnog ASA materijala. Zahvaljujući ovom superiornom materijalu, vodokotlić je otporan na površinska oštećenja a svoju belu boju zadržava godinama. Takođe ima visoku UV otpornost. Novo: silikonski dihtung.

 

 

Osvežavajuća lepota | AP116

cena: 5600RSD

Ovaj stilizovano vodokotlić privlači pažnju svojim mekim, i izražajnim linijama, istovremeno zadovoljavajući zahtev pouzdanosti i kvaliteta. Tehnologija dvokoličinskog ispiranja osigurava ekonomičnu potrošnju vode, dok silikonski dihtung na korpi otočnog ventila obezbeđuje dugoročno i pouzdano zaptivanje.

 

Racionalna odluka | AP110

cena: 3990RSD

Ukoliko želite da dobijete najviše za Vaš novac, a u isto vreme tražite i vrhunski kvalitet, ovaj vodokotlić će sigurno odgovoriti na Vaše zahteve. Start/stop tipka će racionalizovati prekomerenu potrošnju vode, adok će UV otporan materijal učiniti Vaše kupatilo lepim na duži period.

 

Prilagođava se svakoj potrebi | AP112

cena: 3850RSD

Svako od nas ima različite želje i potrebe, baš kao što je i svako kupatilo drugih dimenzija i izgleda. Upravo zbog toga, ovaj vodokotlić je moguće postaviti na više načina i proizvodi se u nekoliko različitih boja i da bi Vaše kupatilo izgledalo upravo onako kako Vi to želite. Novo: silikonski dihtung.

 

Slični članci

21.
Dec.
2018.
Oprema za kupatilo
Da bi jedno kupatilo bilo funcionalno ono mora biti opremljeno sanitarijom koja će olakšati boravak i učiniti da ugođaj bude prijatniji. Aparati za su...
19.
Dec.
2018.
Oprema za kupatilo
Ukoliko ste trenutno u fazi kupovine bojlera i premišljanju koji bi vam to brend najbolje poslužio, a želite nešto što je pouzdano, traj...
14.
Dec.
2018.
Oprema za kupatilo
Lavabo je najčešće i prva stvar koju primetimo kada uđemo u kupatilo, pa osim funkcionalnosti treba da bude i lep na oko. Danas na tržištu post...

Ostavi komentar