Brendovi kupatilske opreme
20.11.2018.

Geberit: moderna rešenja za uštedu kupatilskog prostora

Kupatilo nije više samo funkcionalan prostor- moderna kupatila se veličaju kao savršene oaze mira i mesta za opuštanje. Kako bi kreirali harmoniju na tako malom prostoru vlasnici posežu za sjajnim rešenjima. Jedno takvo nezaobilazno rešenje su i Geberit proizvodi, sa izuzetnim idejama za uštedu prostora. Zahvaljujući različitim stilovima, dizajnu i cenama, Geberit uvek ima da ponudi za svako kupatilo po nešto iz svoje kolekcije.

Uspeh Geberit brenda

Još od davne 1874.godine Geberit predstavlja sinonim za kvalitet, pouzdanost i inovativnost. Usko su specijalizovani za kupatilske proizvode i dobro poznati po trajnosti, minimalističkom dizajnu, njihovoj posvećenosti održivosti i razvoju ekološke svesti. U skladu s tim proizvode ekološki efikasne proizvode, od kojih značajnu korist imaju i trgovci i krajnji korisnici.

Dobitnici su brojnih nagrada na forumima dizajna, koje predstavljaju ogledalo njihovog znanja, umeća i iskustva. Njihovi proizvodi ne samo da prijaju oku već i rade sa takvom lakoćom i udobnošću. Na kraju krajeva, Geberit proizvode i kreiraju osobe sa velikim i bogatim iskustvom koje ih i koriste svakodnevno.

Konstantno unapređenje poslovnog procesa je jedan od ključnih stubova njihovog uspeha. Kada raspolažete ograničenim prostorom, Geberit će zasigurno zadovoljiti sve vaše potrebe po pitanju stila, na primer sa ugradnim vodokotlićima koji će odgovarati svakom modernom prostoru.

geberit vodokotlici

Geberit vodokotlići

Geberit vodokotlići su sada već dobro poznati i sve češće se vidjaju kako u domaćinstvima tako i u restoranima, hotelima i svim drugim ustanovama koje misle praktično i ekološki. Geberit vodokotlići mogu biti potpuno ugradni, sa vidljivim tasterima i wc šoljom, ili mogu biti predzidni sa vidljivom prednjom oblogom.

Ugradni Geberit vodokotlić sadrži montažni element i sve prateće detalje i tipke koje mogu biti bele ili hromirane. Trenutno u Diplon salonima možete ispratiti akciju Geberit setova sa wc šoljom, uz dodatak sporo-spuštajuće daske za wc šolju. Ovo je zaista najpovoljnije i najkvalitetnije rešenje na tržištu za vaše novo modernizovano kupatilo. Geberit vodokotlići su proizvedeni po najvišim standardima sa akcentom na krajnji komfor. Uspeli su vešto da sakriju tehnologiju ali i da obezbede vrhunski stil i minimalistički dizajn.

Predzidni Geberit vodokotlić i dalje je zadržao elegantan stil i pametna rešenja. Nešto jeftinija ponuda u slučaju kada je vodokotlić potpuno vidljiv, ali od dobrih strana tu je stop/start dugme kojim se štedi utrošak vode, zatim opremljenost izolacijom protiv kondenzacije, brzo se pune a količina vode je podesiva. Takođe postoji mogućnost dvokoličinske tehnike ispiranja, a ono što je naprivlačnije jeste da su bešumni te ne remete harmoniju u vašoj oazi mira.

Predzidni Geberit vodokotlići mogu da se koriste i u slučaju podne šolje sa odvodom u pod, gde je vidljiva samo prednja obloga od stakla sa elegantim aluminijumskim panelima sa strane, te na taj način i dalje savršeno pristaju svakom kupatilu.

Geberit ugradni vodokotlići

Geberit sanitarije

Geberit Selnova i Selnova Square sanitarije zahvaljujući modernom dizajnu klasičnih linija, uklapaju se u svako kupatilo. Pored izgleda i kvaliteta izrade, funkcionalnost je ostala u prvom planu. Glavne odlike kupatilskog nameštaja Sellnova su čiste linije i blage kosine, a modeli ormarića sa umivaonikom i gornjih delova dostupni su u različitim dezenima. U Diplon Kupatila ponudi nalaze se klasične wc šolje, rimfree konzolne wc šolje, lavaboi u više dimenzija i bide.

Serija Smyle svojim modernim dizajnom i istaknutim linijama kreira pozitivnu atmosferu i unosi lakoću i harmoniju u kupatilo. Skladni oblici i tanke ivice čine ove modele sanitarija vanvremenskim modelima, koji se uklapaju u svaki ambijent.

Variform serija sanitarija zasnovana je na osnovnim geometrijskim oblicima, krug, pravougaonik i elipsa, koje stvaraju beskonačne mogućnosti kombinovanja. Variform nadgradni lavaboi su predviđeni kako za privatna kupatila, tako i za javne i poslovne prostore ili hotelska kupatila.

Geberit predzidni vodokotlići

Geberit nameštaj za kupatilo

Kupatilo je odavno postalo deo stambenog protora gde se opušta i uživa. Kako bi ugođaj bio kompletan, važnu ulogu ima kupatilski nameštaj. Zbog toga su se proizvođači ove vrste nameštaja potrudili da skroje takve komade koji će se idealno uklopiti u prostor različite veličine, koji će biti funkcionalan i na oko dopadljiv. Takav je upravo Geberit kupatilski nameštaj. Ormarići i vertikale za kupatilo, ormarići ispod lavaboa i police za lavabo, komode, ormarići sa umivaonikom, konzolne vertikale, komode za kupatilo, viseći elementi, gornji delovi sa i bez ogledala svi zajedno imaju istu crtu - jednostavne, ravne linije sa blagim kosinama.

Ovakav, dobro promišljen dizajn, nije slučajnost. Naprotiv, stručni ljudi nastojali su da korisnicima obezbede kupatilski nameštaj koji je jednostavan, ali i elegantan, funkcionalan i lak za korišćenje, ali i moderan. Bez obzira da li se odlučite za pojedinačni komad Geberit kupatilskog nameštaja ili ceo set lako ćete ih uklopiti u svoje kupatilo. Različite dimenzije, raznovrsne boje od mat crne, preko elegantne sive i bele, do drvene braon, moderni sistemi sporog i prigušenog zatvaranja, lako će naći svoje mesto u kupatilima različitih dimenzija, ali i među različitim ukusima korisnika. A, kako o ukusima ne treba raspravljati, najbolje je vreme potrošiti na izbor odgovarajućeg komada Geberit kupatilskog nameštaja.

Ekološka svesnost

Prethodno smo nekoliko puta spomenuli kako je kompanija Geberit eko-osvešćena, ali šta to tačno podrazumeva?

Kao standardnu praksu, Geberit primenjuje kriterijum testiranja ekološkog dizajna na sve proizvode još u fazi razvoja kako bi ih uskladili sa principima održivosti, i to tokom čitavog veka trajanja proizvoda.

Oni se stalno fokusiraju na eko-dizajn. Cilj kompanije je da sredstva potrebna za proizvodnju koriste pametno i promišljeno kako bi što manje uticali na zagađenje okoline. Pritom ulažu maksimum truda i ogromne količine novca u istraživanja kako bi koristili materijale koji nisu štetni po okolinu, koji su vrlo efikasni kako u procesu proizvodnje tako i za krajnji proizvod.

Pripremite vaše kupatilo za budućnost investiranjem u Geberit stil i stručnost. U Diplon Kupatila salonima keramike i internet prodavnici možete pronaći brojne Geberit proizvode i dobiti sva neophodna uputstva i pomoć oko montaže. Na matičnoj Geberit prezentaciji upoznajte se sa kompletnom ponudom, kao i detaljnim informacijama o poslovanju i istorijatu ove poznate kompanije

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Lavaboi 500.229.01.1
Geberit Smyle Square umivaonikKonzolni lavaboSa prelivomDimenzije: 60x48cmMaterijal: Keram...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
14.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Geberit Selnova Square ormarić sa umivaonikomDimenzije: 58x48cmBoja: BraonDve fiokeSist...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
48.370,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ugradni vodokotlići GEBERIT ATINA HROM
Diplon Geberit Atina hrom sjajni setSet sadrži:- Geberit Duofix Delta Basic set hrom sj...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
42.462,00 RSD
Ušteda 5%
44.610,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ugradni vodokotlići GEBERIT HAV BELI SET
Diplon Geberit Havana beli setSet sadrži:- Geberit Duofix Delta Basic set bela tipka (1...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
39.020,00 RSD
Ušteda 5%
40.900,00 RSD

Slični članci

25.
Jan.
2020.
Brendovi kupatilske opreme
Grohe sanitarije s razlogom poseduju epitet visokokvalitetne i prefinjene opreme za kupatilo. Dokazanim kvalitetom, vrhunskim dizajnom i funkcionalnim kara...
27.
Dec.
2018.
Brendovi kupatilske opreme
Zbog kvaliteta koji je neosporan, o ovom brendu se stalno širi dobra reč, pa je vrlo verovatno da ste već od prijatelja, familije, ili možda majstora ...
14.
Nov.
2015.
Renoviranje kupatila
Za atraktivan enterijer vašeg kupatila, nameštaj biran prema boji pločica i sanitarija može učiniti čuda. Uz kvalitetne proizvode popust asorti...
Trenutno nema komentara