Oprema za kupatilo
15.10.2018.

Tuš kanalice – jednostavno i praktično

Najlepši osećaj na svetu je kada završite radove, renoviranje, popravku, prepravku, šta god radili u vašem kupatilu i prvi put zakoračite u njega nakon toga, a tamo kao da je svaki detalj tražio svoje mesto godinama i konačno ga našao. Postoje neke „sitnice“ na koje prečesto ne obraćamo pažnju, a koje neverovatno doprinose i izgledu i dugotrajnosti vašeg prostora. Najvažniji osećaj je onaj koji vam pruža tuširanje nakon napornog dana, ništa ne može da se uporedi sa tom oazom čistog zadovoljstva. Jedan od načina da svoje iskustvo tuširanja podignete na viši nivo jeste da se rešite problema sa odvodima.

tus kanalice

Tuš kanalice su veliki hit u svetu i imaju brojne prednosti u odnosu na klasične odvode kojima mogu da opravdaju svoju popularnost. Zašto je to tako, kao i šta dobijate ukoliko zamenite odvode na koje ste navikli tuš kanalicama čitajte u nastavku.

Ne morate da mislite na veličinu pločica
Tradicionalni odvod ima cetvorostrani nagib i on se može koristiti samo sa malim pločicama, dok, kada su u pitanju kanalice, to i nije tako. Njima je potreban samo jednosmeran nagib i mogu se savršeno uklopiti i uz pločice većeg i modernijeg formata. Ovako možete bez ikakve prepreke da planirate dizajn svog kupatila do samih detalja.

Paravani bez kadice više nisu samo san
Ovo je još jedan od svetskih trendova koji sve više dolazi kod nas jer je mnogo praktičniji, tuš kabine deluju veće i otvorenije, a i na izgled je mnogo lepše imati samo paravan. Ovo je pravi posao za tuš kadice koje će se uklopiti u bilo koji prostor i dizajn i doprineti da vaše iskustvo tuširanja bude prijantnije nego ikad, bez ikakvih prepreka.

Održavanje nikad lakše
Postoji vise vrsta kanalica koje mogu biti u različitim dimenzijama te vam omogućavaju lakše čišćenje, što znamo da je jedan od najvećih problema klasičnih odvoda koji vas prečesto koštaju mnogo vise, kada na papir stavite i održavanje ovog tipa. Kod tuš kanalic taj problem ne postoji. Mnogo je lakši pristup cevima i na taj način vam je omogućeno jednostavnije i češće samostalno čišćenje.

Prednost za osobe sa invalitetom
Tradicionalni odvod ima nagib što predstavlja ogroman problem za invalidska kolica I čini vašu tuš kabinu znatno opasnijom od klizanja. Sa tradicionalnim tušem vi nemate mogućnost da napravite tuš sa podom koji blago pada u jednom smeru ka odvodu, što se uglavnom koristi kao prednost za ljude koji imaju decu, za osobe sa invaliditetom i za starija lica. Ovakve, moderne tuš kanalice vam pružaju i tu mogućnost.

Kvalitet na prvom mestu
Ukoliko kupite neispravanu ili nedovoljno kvalitetnu tuš kanalicu, na ćupriji ćete platiti mnogo vise nego na mostu, u to budite uvereni. Skupe su  i nezgodne za zamenu, a kada ih ugrađujete  uradite to tako da traje zauvek, jedino tako će vam se u potpunosti isplatiti. Nemojte štedeti na kvalitetu ni po koju cenu.

Materijal je veoma važan
Za odvode ovog tipa moraju se koristiti samo najbolji materijali. Postoje brojne opcije koje nudimo, kada su materijali I vrste kadica u pitanju, tu su kanalice i rešetke sa plastičnim sifonima, kanalice i rešetke sa plastičnim i sifonima od nerdjajućeg čelika, led svetleće, pravougaone, četvrtaste i okrugle, vaše je samo da odaberete onu koja vam se najviše dopadne.

Sve prednosti na jednom mestu

  • Izgled –Elegantne su tanke, veoma privlačne na prvi pogled I sa njima nećete imati problem sa uklapanjem u ostatak kupatilskog enterijera ima sasvim dovoljno vrsta
  • Laka ugradnja – U poređenju sa običnim odvodima, ugranja ovih kanalica je znatno jednostavnija i brža
  • Održavanje – Lako se čuvaju i znatno brže ispuštaju vodu, uštedećete novac i na vodoinstalaterskim uslugama
  • Funkcija – Mogu se postaviti bilo gde, što je njihova najveća prednost, tako da vam je uz njih kupatilo iz snova na dohvat ruke, kakav god da ste neobičan dizajn tuš kabine zamislili, sve je ostvarivo

Tehnologija same izrade tuš kanalica je napravljena tako da bude savršeno intergrisana sa bilo kojom površinom u koju se ugradjuje tako da će vam bukvalno oplemeniti životni prostor. Ispunjavaju sve higijenske uslove, kao sto smo već naglasili, praktično su nevidljive, a traju praktično zauvek. U pitanju je dizajn koji je planiran da nadživi vaše kupatilo, nešto u šta ulažete danas i nikad vise, te je veoma važno da to bude kvalitetno i da doprinese ugođaju tuširanja, koji je krajni cilj.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
9 termina 150 sati početni nivo
Alcaplast tuš kanalica Dužina 550mm
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.620,00 RSD
Sačuvano u omiljne
9 termina 150 sati početni nivo
Alcaplast tuš kanalica Dužina 650mm
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.250,00 RSD
Sačuvano u omiljne
9 termina 150 sati početni nivo
Diplon kupatilski podni slivnik. Dimenzije 15x15cm. Prečnik kruga 13cm.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
940,00 RSD
Sačuvano u omiljne
9 termina 150 sati početni nivo
Diplon metalna podna rešetka.Dimenzija 9,7 x 9,7 x 4 cm
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
500,00 RSD

Slični članci

11.
Jun.
2019.
Oprema za kupatilo
Tuš stena je vrsta tuš paravana, odnosno staklena pregrada prostora za tuširanje bez tuš kabine, sa fiksnim staklenim zidom. Pozn...
02.
Oct.
2018.
Oprema za kupatilo
Uređenje kupatila kao malih površina, po kvadraturi, i sa već donekle predodređenim elementima koje treba da sadrži, može da predstavlja pravi izazov ...
23.
Jun.
2015.
Renoviranje
Ako se dvoumite da li da u kupatilo, veliko ili malo, ugradite kadu ili tuš-kabinu, opredelite se za ono što vam prostor nalaže.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""