Oprema za kupatilo
24.04.2018.

Protočni bojleri | Siemens postaje Bosch

Novo u Diplon ponudi, Bosch asortiman protočnih bojlera malih i velikih snaga, za domaćinstva i javne objekte.

Ukoliko imate objekat u novogradnji i ako ste se odlučili za struju kao energent, da bi napravili pravi izbor što se tiče pripreme tople vode morate uzeti u obzir nekoliko faktora.

Sa jedne strane imate ideju o uređenju stana, a samim tim i raspored vodovodnih cevi, a sa druge strane imate potrebnu količinu tople vode. Bosch vam nudi veliki izbor uređaja koji će odgovoriti zahtevima točećeg mesta u vašem domu, kao i potrebnoj količini tople vode. Ukoliko su ovi zahtevi ispunjeni u vaš komfor po pitanju tople vode, biće zadovoljen.

Manja potrošnja struje do 40% Bosch protočni bojleri zagrevaju vodu samo kada se koriste i podešavaju snagu grejača prema potrebi, time se smanjuje potrošnja struje.

Minimalno stvaranja kamenca Uslov za stvaranje (taloženje) kamenca u bojeru je temperatura vode preko 50°C, i zadržavanje vode, oba faktora su gotovo neutralisana kod protočnih bojera.

Neograničena topla voda Protočni bojleri konstantno zagrevaju vodu, ukoliko je potrebno moguće ih je koristiti neprekidno duže vreme.

Ušteda prostora Malih su dimenzija i pogodni za sve tipove montaže.

Nema održavanja Protočni bojeri ne zahtevaju nikakva održavanja, niti ugradnju sigurnosnih ventila.

Jednostavna ugradnja Bosch protočni bojeri imaju sistem brze montaže koja garantuje preciznu i laku montažu, podesivi priključci omogućavaju ugradnju na mestima gde su prethodno bili protočni bojeri drugih proizvođača.

Pogledajte kompletnu ponudu Bosch protočnih bojlera.
Protočni bojler potroši u proseku 20% manje električne energije za zagrevanje iste količine vode kao standarni bojler.
Uz pomoć elektronske regulacije snage i praćenja zahteva za toplom vodom, uređaj podešava snagu prema potrebi, što znači da skoro nikada ne radi na maksimalnoj snazi, tako da ušteda može doći do čak 40%.
Na osnovu toga rok isplativosti investicije je oko 3 godine, ako uzmemo u obzir da uređaji rade u proseku 15 godina, uređaj sam sebe isplati 5 puta.

Proizvodnju Siemens protočnih bojlera, koji su dugogodišnji sinonim za kvalitet na našim prostorima, preuzeo je Bosch. U Diplon ponudi nalaze se svi modeli protočnih bojlera, od protočnog bojlera manjih snaga Tronic 4000 ET, preko modela sa hidrauličnom regulacijom i zalivenim grejačima, do lux modela sa elektronskim vođenjem i LCD ekranom. Kapaciteti bojlera su od 6 do 27kW, svi u A klasi energetske efikasnosti.

Slični članci

21.
Dec.
2018.
Oprema za kupatilo
Da bi jedno kupatilo bilo funcionalno ono mora biti opremljeno sanitarijom koja će olakšati boravak i učiniti da ugođaj bude prijatniji. Aparati za su...
19.
Dec.
2018.
Oprema za kupatilo
Ukoliko ste trenutno u fazi kupovine bojlera i premišljanju koji bi vam to brend najbolje poslužio, a želite nešto što je pouzdano, traj...
14.
Dec.
2018.
Oprema za kupatilo
Lavabo je najčešće i prva stvar koju primetimo kada uđemo u kupatilo, pa osim funkcionalnosti treba da bude i lep na oko. Danas na tržištu post...

Ostavi komentar