Servisne informacije
02.10.2023.

Mesečna akcija | Oktobar 2023

wc solja cena

Jesen dočekujemo u duhu popusta i maksimalno koristimo preostale toplne dane za završavanje radova koje smo zamislili ili započeli. Uz mesečnu akciju imate priliku da po sniženim cenama opremite svoje kupatilo od poda do plafona.  

U zavisnosti od toga za koji stil ste se opredelili, na popustu do kraja meseca možete pronaći idealne komade nameštaja, sanitarija ili slavina za svoje kupatilo ili kuhinju.

Proizvodi na mesečnoj akciji

Kupatilski nameštaj u duhu Italije

Poslednje od brenda Diplon u salonu i webshopu je serija Parma u tamno zelenoj boji. Set se sastoji od ormarića za lavabo i vertikale. Svojom funkcionalnošću lagodno će skladištiti sve neophodne potrepštine, a atraktivnim dizajnom biće glavna zvezda vašeg kupatila. Ormarić širine 60cm lako će se uklopiti kako u velika, tako i u mala kupatila, a vertikala širine 35cm dodatno će olakšati odlaganje kućne hemije i preparata.

Slavine za sudoperu 

Iz asortimana poznatog brenda Paffoni na mesečnoj akciji istuču se slavine za sudoperu različitih stilova. Light serija donosi nam prelepe, elegantne baterije za sudoperu sa izvlačećim tušem koji umnogome olakšava održavanje kuhinje i pranje sudova. Dolaze u različitim kombinacijama boja - crna/hrom, crna/zlatna, odnosno cela zlatna. 

Isvea Ivory sanitarije

Sentimenti serija kombinuje okrugle i oštre linije, dizajnirana je za sve one koji traže jednostavnost u prostoru. Sa CleanWash i SensoClean tehnologijom Sentimenti WC šolje obezbeđuju beskontaktno čišćenje. Minimalni italijanski dizajn dodaje elegantan i originalan duh vašem domu. 

Domaći brend od poda po plafona

Uz domaće proizvođače pločica Zorka Keramika i Keramika Kanjiža na mesečnoj akciji možete opremiti ceo dom. Bilo da su vam potrebne pločice za dnevnu sobu, kupatilo ili kuhinju, u akcijskom asortimanu možete pronaći imitaciju drveta i imitaciju kamena u različitim bojama i nijansama, a na vama je samo da ih uklopite u željeni ambijent.

Sve za kupatilo na jednom mestu

Za sve dodatne informacije naš tim vam stoji na raspolaganju. Pišite nam, zovite, dođite, čekamo vas na adresi Grmeč 1 Nova 15, Belmax Centar u Zemunu. Ukoliko niste u prilici da nas posetite uživo, vršimo brzu dostavu na teritoriji cele Srbije.

Kako biste prvi dobili informacije o našim najnovijim akcijama i novitetima, prijavite se na newsletter.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Diplon Parma ormarić za umivaonikKonzolni ormarićŠirina: 60cmVisina: 49.2cmDubina: 49.7...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
26.110,00 RSD
Ušteda 20%
32.640,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Keramika Kanjiža Jupiter Beige Rett 59x59cmDimenzije: 59x59cmPodna granitna pločicaMat ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.060,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon ogledalo sa LED rasvetom NevenBoja LED osvetljenja: 6000-6500KDimenzija: 90x70cm...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
15.230,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon Klara samostojeća kadaAkrilna kada za kupatiloDimenzije: 161x61cmVisina: 62-78cm...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
95.780,00 RSD

Slični članci

23.
Sep.
2023.
Lifestyle kupatilo
Jesen je idealno godišnje doba kada treba da ubacite malo svežine u vaše kupatilo. Ukoliko tražite inspiraciju za dekoraciju kupatila tokom jes...
20.
Jul.
2023.
Uređenje kupatila
Zlatna boja u ambijentu je hrabar izbor, ali rezultat ne ostavlja nikoga ravnodušnim uz prvu dozu i uklapanje u ostatak enterijera. Boja zlata u kupatilu...
20.
Mar.
2023.
Lifestyle kupatilo
U dnevnom boravku provodite najviše vremena i zato je važno da ga maksimalno prilagodite svojim potrebama. Jedna od glavnih stvari prilikom uređenja t...
Trenutno nema komentara

Servisne informacije

Mesečna akcija | Maj 2024
Servisne informacije
30.04.2024.
Praznično radno vreme
Servisne informacije
29.04.2024.
Radovi u Ulici Milana Rešetara
Servisne informacije
22.04.2024.
Slavimo Međunarodni dan žena
Servisne informacije
08.03.2024.