Servisne informacije
03.05.2023.

Mesec popusta | Maj 2023.

Mesec maj donosi nam, pored dugo očekivanog sunca i lepog vremena, izuzetne popuste na opremu za kupatilo. Ukoliko ste planirali da renovirate ili samo osvežite enterijer, iskoristite priliku i opremite svoje kupatilo uz velike uštede i baš onako kako ste oduvek zamišljali.

Mesečna akcija - pogledaj ponudu

Majska mesečna akcija donosi popuste i do 30% na preko 100 proizvoda iz asortimana brendova Diplon, Grohe, Paffoni, Wenko, Roca, Isvea, Martat, Creavit i Badella. Akcija traje do 31. maja i možete je iskoristiti u maloprodajnom salonu na adresi Grmeč 1 Nova 15, kao i na našem webshopu.

diplon mesecna akcija maj

Harmonija uz Diplon spa program

Dinamičan životni stil, izuzetan tempo, nepostizavanje zacrtanih obaveza i stres naša su realnost, zato je neophodno naći izduvni ventilI, neku konstantu koja će uvek biti tu da vam pruži mir i spokoj. Jedan od efikasnijih načina za lišavanja stresa i uspostavljanje balansa u organizmu jeste spa detoks. Za vrhunski ugođaj, spa tretmane i relaksirajuće kupke nije više neophodno odlaziti u specijalizovane ustanove. Hidro mlaznice pričiniće vam takvo zadovoljstvo da ćete odmah zaboraviti na sve probleme. Tokom majske mesečne akciju hidromasažna kada Sofija i hidromasažna tuš kabina dostupne su sa popustom od 20%.

Elegancija i relaksacija u jednom

Samostojeće kade su poseban komad nameštaja u kupatilu iz prostog razloga što su kao umetnično delo samo za sebe, svojim linijama i konturama elegantno upotpunjuju prostor i čine ga sofisticiranim i otmenim. Ukoliko imate dovoljno prostora, nećete se pokajati ukoliko se odučite na postavljanje samostojeće kade. Ona će vam pružiti potpunu udobnost, a duge relaksirajuće kupke biće neizostavni deo vašeg dana. Na majskoj mesečnoj akciji možete pronaći dva modela samostojećih kada za kupatilo – Nora 170 i Tina 170, unikatne na svoj način, krasiće svako kupatilo svojim efektnim dizajnom i pružiti nezaboravan ugođaj.

Komfor u jednom kvadratu

Tuš kabine, odnosno paravani i stene, jedno su od najefikasnijih rešenja za mala kupatila. Kada su u pitanju kupaonice, neki kompromisi se moraju praviti ukoliko ste prostorno ograničeni. Veliki izbor asortimana brenda Diplon pruža priliku da opremite svoje kupatilo upravo onako kako se maštali da će izgledati, bez ustupaka. Uz odličan odnos cene i kvaliteta, Diplon tuš kabine dolaze u različitim dimenzijama, te ih lako možete prilagoditi dimenzijama svog kupatila, napravljene su od kaljenog stakla, te je kvalitet zagarantovan i pri tom možete birati kakvo će staklo biti – providno, peskirano ili sivo.

kupatilski namestaj

Praktično i fantastično

Kupatilski nameštaj može biti idealan spoj funkcinalnog i estetski dopadljivog komada koji će dugo krasiti vaše kupatilo ukoliko vam je važno da maksimalno iskoristite dostupan prostor. Iz akcijskog programa izdvajamo Belen kupatilski set koji je idealan spoj kupatilskog nemeštaja – konzolni ormarić sa dva lavaboa i četiri fioke za odlaganje, kao i ormarić sa ogledalom i LED osveteljenjem. Donji ormarić idealan je za odlaganje kućne hemije i svih dodatnih potrepština, a gornji ormarić sa ogledalom najbolje će služiti za sve sitnice koje su vam potrebne na dohvat ruke poput šminke i preparata za lice.  

Za sve dodatne informacije naš tim vam stoji na raspolaganju, a čitavu ponudu možete pogledati ovde. Pišite nam, zovite, dođite, čekamo vas na adresi Grmeč 1 Nova 15, Belmax Centar u Zemunu. Ukoliko niste u prilici da nas posetite uživo, vršimo brzu dostavu na teritoriji cele Srbije.

Kako biste prvi dobili informacije o našim najnovijim akcijama i novitetima, prijavite se na newsletter.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Diplon baterija za lavabo ST2512GLJednoručna stojeća slavinaInstalacija na jedan otvorK...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.330,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lavaboi ISV-10NF66036-SL
Isvea Ion nadgradni lavaboBoja:RozePrečnik: Ø36cmBez otvora za baterijuBez prelivnog si...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
26.400,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Monoblokovi CR-MB-FREE
Creavit Free univerzalni monoblokUniverzalni odvodVisina: 81.7cmŠirina: 35.5cmDužina: 6...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
24.990,00 RSD
Ušteda 15%
29.400,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Badella Belen 65 konzolni ormarićOrmarić sa fiokama i umivaonikomKeramički lavaboDimenz...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
24.520,00 RSD
Ušteda 15%
28.850,00 RSD

Slični članci

25.
Apr.
2023.
Lifestyle kupatilo
Snaga boja u ambijentu, kako ih kombinovati i postići željeni efekat. Boje povezujemo sa emocijama, a naučna istraživanja pokazuju da određene nijanse u...
20.
Mar.
2023.
Lifestyle kupatilo
U dnevnom boravku provodite najviše vremena i zato je važno da ga maksimalno prilagodite svojim potrebama. Jedna od glavnih stvari prilikom uređenja t...
22.
Feb.
2023.
Brendovi kupatilske opreme
Clage protočni bojleri su lideri na polju decentralizovanog snadbevanja toplom vodom i čine vaš dom ekonomičnim i efikasnim.
Trenutno nema komentara

Servisne informacije

Radovi u Ulici Milana Rešetara
Servisne informacije
22.04.2024.
Mesečna akcija | April 2024
Servisne informacije
01.04.2024.
Slavimo Međunarodni dan žena
Servisne informacije
08.03.2024.
Kada (da) se zaljubiš
Servisne informacije
14.02.2024.