Brendovi
21.06.2019.

Ariston bojleri, Velis Evo i Velis Evo Plus – Pametna strana komfora

Električni bojleri Ariston Velis Evo i Velis Evo Plus su italijanski bojleri elegantnog dizajna koji su se nedavno pojavili na našem tržištu. Veoma brzo su osvojili simpatije mnogih korisnika i izdvojili zbog svojih vrhunskih karakteristika, kvaliteta, luksuznog italijanskog stila i prelepog modernog dizajna.

Brend Ariston je lider u oblasti grejanja potrošne tople vode i ekspert u proizvodnji bojlera vrhunskog kvaliteta. Unazad posmatrano, opravdali su poverenje vernih kupaca što dokazuje i činjenica da u svetu postoje preko 50 godina. Danas ova svetski prepoznatljiva kompanija ima svoje prodajne objekte u više od 150 zemalja.

Bojleri Ariston su jedni od najcenjenijih svetskih kompanija koja ulaže značajne resurse u svoju proizvodnju (od početka realizacije proizvoda pa sve do finalnog dostavljanja potrošačima). Pored toga što ulaže napore i materijalna sredstva, aktivno uključuje i ljudske resurse prateći istovremeno najsavremenije trendove i koristeći najmoderniju tehnologiju izrade.

Ariston bojler karakteriše prepoznatljiv italijanski dizajn - prefinjene i jednostavne linije kao i funkcionalan i ekskluzivni dizajn, koji čine da svako kupatilo izgleda besprekorno. Ovo je prepoznatljiva slika inovativnog i elegantnog italijanskog stila, koji je preslikan na brojne elemente za opremanje kupatila.

bojleri ariston

Električni bojleri Ariston Velis Evo karakteristike

Bojleri Ariston iz serije Velis Evo Plus i Velis Evo su najtanji modeli bojlera ovog brenda, čija je dubina samo 27 cm i to ih čini posebnim.

Ovi modeli bojlera su pametan izbor za opremanje modernog kupatila, jer se svojom elegancijom i ugrađenom modernom tehnologijom uklapaju u enterijer savremenih kupatila. Osnovne karakteristike italijanskih bojlera po kojima se izdvajaju su sledeće:

 • fleksibilna montaža u više položaja (vertikalno ili horizontalno)

 • ušteda prostora

 • kratak period zagrevanja

 • pametan ekran (termostat)

Prva važna karakteristika koju imaju bojleri Ariston je ta što se mogu postaviti u više položaja. Montaža za bojler Ariston Velis Evo i Ariston Velis Evo Plus može biti u horizontalnom i vertilaknom položaju. Praktičnost i funkcionalnost dodatno olakšava četvrtasti oblik bojlera koji ne zauzima veliki prostor u kupatilu. Instalacija Ariston bojlera nije jednostavna i preporuka je da se obavi od strane ovlašćenih montažera.

Naredna karakteristika usko povezana sa oblikom bojlera je upravo i ušteda prostora. Ariston bojleri su skladnih dimenzija, imaju ravan (pljosnat) i pravougaoni izgled koji ne zauzima suvišan prostor, bilo da se montira u tuš kabini ili iznad kade.

Jedna od najvažnijih karakteristika za bojlere Ariston je vreme zagrevanja vode, koje je mnogo brže u odnosu na druge klasične modele. Zahvalujući modernoj tehnologiji Ariston bojleri su kompleksniji od standardnih modela bojlera, što ih čini inovativnim i u skladu sa današnim brzim tempom života. Period brzog zagrevanja vode bojler ima dva odvojena rezervoara, koji omogućavaju da voda za tuširanje bude brzo ugrejana i spremna za tuširanje. Dovoljno je samo 50 minuta da tuš bude spreman (da voda iz bojlera bude spremna za tuširanje).

Još jedna prednost Velis Evo i Velis Evo Plus električnih bojlera je ekonomičnost. Ne troše veliku količinu energije pa je potrošnja stuje jako mala pri grejanju vode.

Italijanski bojleri iz serije Velis Evo imaju ugrađen termostat koji olakšava kontrolu grejanja vode i proveru dostupnosti raspoložive količine.

 

Bojler Ariston Velis Evo Plus

Pored osnovnih karakteristka poput uštede prostora u kupatilu, fleksibilnog postavljanja (instalacije), ovi bojleri odlikuju se i drugim vrednim karakteristikama.

ariston bojleri

Akumulacioni bojer Ariston Velis Evo Plus dizajniran je tako da ima ugrađen pametan termostat, odnosno pametan ekran osetljiv na dodir Blue Tech i druge karakteristike:

 • omogućava dnevno programiranje - ručni i automatski način rada, kada je voda zagrejana, koliko vode je zagrejno, uključivanje i isključivanje bojlera u određeno vreme, vreme tuširanja ili prirema tople vode za tuširanje u tačno određeno vreme i ostalo

 • pokazuje vreme čekanja do narednog tuširanja - koliko je vremena potrebno da se pripremi topla vode za naredno tuširanje

 • broj dostupnih tuširanja - koliko je tuširanja moguće sa raspoloživom količinom vode

Zapremine Ariston Velis Evo bojlera u Diplon ponudi su 50 i 80 litara, koji rade i greju na maksimalno 80°C. Prilikom zagrevanja vode ne stvaraju se jaki zvuci, već je zagrevanje vode gotovo nečuno. Da bi se sva voda iz bojlera zagrejala potrebno je oko 2 časa i 15 minuta za bojler od 80l, odnosno 1 sat i 30 minuta za bojler od 50l.

Električni boler Ariston Velis Evo Plus veoma brzo greje vodu i uvek je spreman za korišćenje. Zbog visokog kvaliteta i efikasnosti ovog modela izdvaja se još jedna njegova prednost a to da se voda za tuširanje zagreje za samo 50 minuta.

Bojler Velis Evo Plus ima garancija od 5 godina, koja se odnosi na kazan.

Ostale karakteristike za akumulacioni bojler Ariston Velis EVO Plus su:

 • snaga bojlera je - 1,5 KWm

 • pametni ekran osjetljiv na dodir Blue Tech

 • LED ekran u plavoj boji

 • ECO EVO finkcija - ostvaruje se ušteda od 15% električne energije

 • sigurnosni paket ABS 2.0 u slučaju neispravnosti ili kvara energetskog ili vodenog sastava

 • dvostruki rezervoar emajliran titanijumom koji obezbeđuje duži vek trajanja i sigurnost

 • emajliran grejač

 • debela toplotna izolacija

 • sigurnosni ventil testiran na 8 bara

 • završni sloj od srebrnog materijala

 • Ariston Velis Evo i Velis Evo Plus bojleri - pametna strana komfora. Proverite broj dostupnih tuširanja i programirajte vreme kada želite da topla voda bude dostupna. Ušteda struje od 14%. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diplon Kupatila (@diplonkupatila) on

 

Bojler Ariston Velis Evo

Električni bojler Velis Evo je atraktivan italijanski bojler sa zapreminom od 50 ili 80 litara vode, koju greje na maksimalno 80°C. Vreme koje je potrebno da se sva količina vode zagreje je 186 minuta za bojler od 80l, odnosno 90 minuta za bojler od 50l.

bojleri ariston

Drugi model - Ariston bojler Velis Evo ima ugrađen form factor zidni nosač koji olakšava ugrađivanje na zid zbog nosača. Kao i prethodni model, bojler može da se instalira i montira horizontalno ili vertikalno.

Ariston Velis Evo bojler ima ugrađenu Nanomix tehnologiju, koja omogućava da se voda koja ulazi u bojler sporije meša sa vodom koja je u bojleru. Na taj način sprečava se brzo hlađenje vode a temperatura u bojleru je i dalje visoka, pa nije potrebno da bojler bude dugo uključen. Ovim sistemom rada Velis Evo bojler daje 10% više vode nego klasični bojleri.

Akumulacioni bojler za kupatilo iz serije Velis Evo poseduje dodatne zaštite: za otključavanje vode (zaštita od pražnjenja vode iz bojlera bez dozvole, od smrzavanja, antibakterijska zaštita, od korozije, od pregrevanja, bezbedno zatvaranje, poseduje sigurnosni ventil i slično.

Ostale karakteristike za Ariston Velis Evo bojler su:

 • elektronska kontrola

 • dva grejača (1,5 i 1Kw)

 • Nanomix tehnologija

 • termostat

 • pametn displej za kontrolisanje i proveravanje temperature, kao i dostupnosti vode za tuširanje

 • ABS 2.0 sigurnosni paket u slučaju kvara ili neispravnosti

 • titanijumski emajlirani unutrašnji rezervoari

 • gotovo nečujno zagrevanje vode

 • završni sloj bele boje

Električni bojler Velis Evo ima garanciju od 5 godina na kazan.

 

Bojleri Ariston u salonu Diplon Kupatila

U prodajnom salonu opreme za kupatila Diplon velika je potražnja za Ariston bojlerima Velis Evo i Velis Evo Plus. Razlika između ovih modela su pojedine funkcionalne karakteristike, završna obrada maske, a dimenzije u odnosu na zapreminu su:

 • bojler Ariston Velis Evo (Plus) 50l dimenzije - dužina 49,00cm x širina 10,90cm x dubina 27,00cm

 • bojler Ariston Velis Evo (Plus) 80l dimenzije - dužina 106,60cm x širina 50,60cm x dubina 27,50cm

Zbog svojih štedljivih karakteristika, najsavremenije tehnologije i zahvaljujući jednostavnoj upotrebi, ovi bojleri prepoznatljivog italijanskog brenda ispunili su očekivanja mnogih potrošača.

sigurnosni ventil za bojler cena

Salon opreme za kupatila Diplon nudi veliki izbor modela bojlera za kupatila različitih proizvođača po povoljnim uslovima plaćanja. Dođite u naš prijatan ambijent prodavnicu Diplon kupatila i odaberite savršen bojler za vaše kupatilo.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
9 termina 150 sati početni nivo
Akumulacioni bojler Ariston Velis EVO Plus WiFi 80lInstalacija: Vertikalna/Horizontalna...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
37.600,00 RSD
Sačuvano u omiljne
9 termina 150 sati početni nivo
Akumulacioni bojler Ariston Velis EVO Plus WiFi 50lInstalacija: Vertikalna/Horizontalna...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
36.630,00 RSD
Sačuvano u omiljne
9 termina 150 sati početni nivo
Akumulacioni bojler Ariston Velis EVO 80lForm factor zidni nosačProces za instalaciju h...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
28.760,00 RSD
Sačuvano u omiljne
9 termina 150 sati početni nivo
Akumulacioni bojler Ariston Velis EVO 50lDva grejačaJedinstveni dizajnUvek spreman za u...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
27.560,00 RSD

Slični članci

05.
May.
2020.
Brendovi
Ukoliko ste trenutno u fazi kupovine bojlera i premišljanju koji bi vam to brend najbolje poslužio, a želite nešto što je pouzdano, traj...
01.
Mar.
2019.
Brendovi
Proizvodi Aquaestil brenda su se istakli kvalitetom i pronašli svoje mesto na zahtevnom evropskom tržištu, što je svakako jedan od najte...
10.
Feb.
2019.
Brendovi
Ono što Paffoni čini drugačijim od drugih je kvalitet materijala, posvećenost, funkcionalnost i savršen odnos cene i kvaliteta, a sve to kako b...
29.
Nov.
2018.
Uređenje kupatila
Ovih dana sve su popularniji gasni protočni bojleri i na tržištu se pojavljuje sve veći izbor ovog tipa bojlera. Kada se uporede sa klasičnim,postoje ...

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara