Uređenje kupatila
13.03.2019.

Pametna ogledala - budućnost u sadašnjem trenutku

Pametni šporeti, pametni televizori, pametni telefoni koji su postali deo naših sve pametnijih kuća dobili su novi izazov budućnosti ali i novu potrebu sadašnjeg vremena - pametna ogledala. Mnogima od nas omiljena prostorija u kojoj rado provodimo važne trenutke jeste kupatilo. Trenuci kada se opuštamo, brinemo o sebi, kada mislima zakoračujemo u novi dan, počinjemo sa planovima - dešavaju se baš u našem kupatilu.

ogledalo za kupatilo

O čemu mislimo dok peremo zube i umivamo se?

Neki bi rekli ni o čemu - razbuđujemo se. Oni koji idu u korak sa vremenom ipak vole da slože svoje misli od jutra i organizovano zakorače u dan. Pre smart ogledala misli koje nam bruje ujutru obično su bez brzih i tačnih odgovora.

Da li je napolju hladno bez obzira što sija sunce i da li bi mogao danas da prođe mantil umesto jakne?

Da li je saobraćaj ovog jutra otežan, hoće li biti kiše?

Da li danas imam sastanak u 15h ili je to ipak 17h?

Plašim se da ću zaboraviti godišnjicu braka.

Imamo sjajne vesti za Vas!

Naš radni dan zahteva dobro i sistematsko planiranje i korišćenje vremena. Sada više ne morate sve da unosite u vaš pametan telefon - dozvolite sebi da najvažnije informacije ugledate pre nego sednete za svoj računar ili uključite svoj telefon. Pre nego krenu da bruje obaveštenja u kancelariji vaše firme, brz i tačan pregled najvažnijih informacija možete imati pred sobom u vašem kupatilu.

ogledala za kupatilo

Da li možete da zamislite smart ogledalo za kupatilo koje vam daje najvažnije informacije samo jednim klikom? Precizne informacije o vremenskim prilikama, važne datume i servisne informacije u vezi sa protokom saobraćaja u vašem gradu, podsetnici važnih datuma kao što su rođendani vama dragih ljudi, poslovni sastanci, roditeljski sastanci i brojne druge informacije koje su vama važne mogu postati deo pametnih ogledala. Unesite informacije koje su vama važne i tako uštedite svoje dragoceno vreme.

Brinite o svom zdravlju uz pametno ogledalo

Ona su veoma precizno i sistematski osmišljena, što se ne može reći za jeftina ogledala za kupatilo. Od onih ogledala koja nam daju najvažnije informacije do pametnih ogledala koja za par sekundi mogu da prouče mikro izraze lica koji ukazuju na nivo stresa. Nova pametna ogledala su dizajnirana tako da omogućavaju otkrivanje raznih pokazatelja vašeg zdravlja koji mogu da ukazuju na holesterol u krvi, rizik od dijabetesa i brojne druge metaboličke i srčane bolesti.

ogledala za kupatila

Pitate se kako i sa kojom preciznošću to utvrđuje smart ogledalo? Ultraljubičasta svetlost vrlo lako i precizno može da prepozna brojne zdravstvene smetnje što dokazuju poznati svetski istraživači na polju biomedicinskog inženjerstva. Pametna zidna ogledala nude prikaz raznih izraza lica, pa čak i analizu emocija - objašnjava grupa naučnika evropskog istraživanja u Pizi.

Smart ogledala u kabinama domaćih i stranih kompanija

Brojne domaće i strane kompanije se utrkuju kako da što lakše prodaju svoj proizvod na način koji nije agresivan i nametljiv za onog ko kupuje. Jedna domaća kompanija lansirala je pre par meseci na tržište pametna ogledala koja prikazuju unapred osmišljene sadržaje kako bi što lakše proširila i unapredila svoje poslovanje.

Morate priznati da nam je uvek prijatnije da kupujemo u radnjama čije kabine imaju dobro osvetljenje na pametnim ogledalima, da u tim kabinama imamo bolju preglednost materijala i odeće koju bismo želeli da kupimo. Sada pametna ogledala rade po sledećim principima: kupac uđe u kabinu i želi da proba, na primer, majicu. Ogledalo očitava kod ove odeće i predlaže kupcu slične ili iste odevne materijale i raspoložive veličine, boje i materijale.

Sigurno se sećate onih neprijatnosti kada morate da izađete iz kabine i pitate prodavca koliko još ima košulja u veličini koja vam odgovara kako ne biste morali da žurite sa kupovinom iste. Da li ima drugih boja i dezena vašeg konfekcijskog broja? Sada sve odgovore na ova pitanja nude pametna zidna ogledala koja se veoma lako montiraju i lako koriste.

Karakteriše ih preglednost ali i dostupnost svih važnih informacija. Brojna ispitivanja ponašanja potrošača su pokazala da ovi tehnološki procesi i inovacije u vidu pametnih ogledala pomažu kupcima da u što kraćem periodu kupe više stvari. Možda najvažnija informacija za one koji žele da unaperde svoje poslovanje i razmišljaju o uvođenju pametnih ogledala je ta da softver pamti upite potrošača pa se tako lako otkriva, beleži i prati statistika u vidu nedostataka ponude i potražnje.

Kome su namenjena pametna ogledala?

Brojnost i vrsta pametnih ogledala uspela je da zahvati široku ciljnu grupu potencijalnih potrošača. Pametna ogledala mogu postati neizostavna potreba savremenog muškarca i žene koji želi da bude u toku sa najvažnijim informacijama kada započinje svoj radni dan i tako uštedi svoje dragoceno vreme. Sa druge strane zaključili smo da ova ogledala mogu pomoći svima onima koji žele da pametno ulože novac i poboljšaju svoj posao, prošire ga ali i privuku što više kupaca inovativnim načinom oglašavanja koja nude pametna ogledala. Ugostitelji će se posebno obradovati ovim ogledalima jer će u svojim restoranima, kafićima ili drugim prostorima

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Ogledalo sa LED svetlom GaiaDimenzije: 50x90cmDubina, udaljenost od zida: 2.5-3cmOd kri...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
24.360,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ogledalo sa LED svetlom GaiaDimenzije: 120x70.8cmDubina, udaljenost od zida: 2.5-3cmOd ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
28.500,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ogledalo sa LED svetlom ElegancaDimenzije: 100x60cmDubina, udaljenost od zida: 2.5-3cmO...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
15.250,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ogledalo sa LED svetlom Rumina SlimDimenzije: 60x80cmDubina, udaljenost od zida: 2.5-3c...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
19.280,00 RSD

Slični članci

12.
Sep.
2022.
Uređenje kupatila
Diplon Kupatila su ekskluzivni uvoznik za Srbiju turskog nameštaja za kupatilo brendova Badella, Martat, Isvea 1962 i Creavit. Turski proizvođači zado...
07.
Jun.
2022.
Uređenje kupatila
Odabir visećih elemenata u kupatilu omogućiće da vam sve sitnice koje želite budu na dohvat ruke. Uz vertikalno razmišljanje o prostoru, organizovaćet...
15.
Oct.
2020.
Uređenje kupatila
Senzorske baterije su specijalno dizajnirane za manji protok vode. Kod klasičnih baterija, omogućen protok vode je često veći nego dovoljan, pa se na ovaj na...
Trenutno nema komentara