Brendovi kupatilske opreme
21.04.2017.

Ideal Standard | Connect Air

Kada lepršavost dizajnira prostor

Ideal Standard kupatilo

Nova Ideal Standard Connect Air kolekcija je elegantna i praktična, moderna i efikasna. Svojim tankim ivicama i zakrivljenim linijama donosi vazdušasti osećaj u svakom okruženju, dok ekskluzivna Aquablade® tehnologija ispiranja i širok spektar kupatilskih rešenja omogućavaju stvaranje mesta za posebno uživanje i relaksaciju. Connect Air je sjajno rešenje za one koji vrednuju lepotu, udobnost i lični stil.

Aquablade | spoj nagrađivane tehnologije britanskog estete

Ideal Standard AquaBlade® tehnologija predstavlja najznačajniji patent od pronalaska metoda ispiranja toaleta. Ova jedinstvena, patentirana tehnologija postavlja nove standarde u dizajnu, higijeni i performansama. Šolju bez oboda voda ispira od samog vrha, praveći jednak ispirajući mlaz od 360°. Unutrašnji kanal stvara pritisak vode koja kruži šoljom, stvarajući dve jake mlaznice. AquaBlade® tehnologija nadmašuje sve postojeće wc šolje u vidu pružanja maksimalne higijene.

Ideal Standard wc solja

Dizajn: Robin Levien

Robin Levien je jedan od britanskih najpoznatijih i najuspešnih dizajnera proizvoda. On projektuje za Ideal Standard već 30 godina. Njegov studio “Levien” je dizajnirao proizvode za nas, koji omogućavaju klijentima da maksimalno iskoriste najčudnije kupatilske prostore kao i mnoga druga praktična rešenja. Ove ideje su mu donele impresivan broj nagrada za inovacije. Connect kolekcija sprovedi njegovu filozofiju dostupnosti i ekonomičnosti.

oprema za kupatilo

Serija Connect Air u salonu Diplon Kupatila

Kolekcija lavaboa Connect Air veoma je prefinjena zbog svojih blago zaobljenih i tankih linija koje na savršen način ističu eleganciju kupatila. Osnovna ideja serije Connect Air i brenda Ideal Standard jeste da svojim kupcima omogući luksuz i zadovoljstvo u sopstvenom domu i u sopstvenom kupatilu. Dominantni detalji kao što su umivaonici krase izgled savremenog kupatila, čineći da ono izgleda luksuzno i raskošno.

Ideal Standard Connect Air lavaboi dizajnirani su tako da ne zauzimaju previše prostora. I pored minimalističnog dizajna veoma su komotni za svakodnevno korišćenje. Bele, zaobljene i graciozne linije ostavljaju snažan vizuelni utisak, a upravo takvi detalji ovu kolekciju lavaboa čine savršenom za svako kupatilo.

Nadgradni modeli Connect Air lavaboa postavljaju se na postolje ili na odgovarajuću komodicu (ormarić) za kupatilo. Postoje i univerzalni modeli Connect Air lavaboa, koji mogu biti i konzolni i nadgradni. Ovakvi modeli se kače na zid, a mogu se namestiti i na postolje.

Dostupni su u različitim diemnzijama i mogu se lako uklopiti u svako kupatilo. Izdvajamo sledeće modele:

●     Nadgradni lavabo Connect Air Curve 60x40cm

●     Connect Air univerzalni lavabo 60x42cm

●     Univerzalni lavabo Connect Air Curve 45x35x11.5cm

Connect Air WC šolja Diplon i Connect Air WC bide za kupatilo Diplon

Ovi elementi za opremanje kupatila nisu samo tu radi dekoracije izgleda. Pored toga što zaista izgledaju prelepo, imaju upotrebnu funkciju i obezbeđuju dodatni komfor u kupatilu.

Serija Connect Air daje slobodu da na jednostavan način personalizujete svoje kupatilo i napravite da izgleda luksuzno. Moderan dizajn poput tankih linija i zaobljenih oblika je i u slučaju WC šolja i bidea veoma praktičan za svakodnevnu upotrebu.

Ekskluzivni model predstavlja Connect Air konzolna WC šolja AquaBlade® tehnologije, koja omogućava brzo i lako ispiranje wc šolje puštanjem jakih mlaznica vode. One pod pritiskom ispitaju 100 % površine i čiste wc šolju od nečistoće.

U salonu Diplon Kupatila odlični modeli konzolnih i podnih bidea su:

●     Connect Air konzolni porcelanski bide

●     Connect Air porcelanski podni bide

●     Connect Air konzolni keramički bide

Na zvaničnom sajtu možete pronaći kompletan asortiman poznatog belgijskog brenda Ideal Standard ali i dodatne informacije o proizvodnji i istorijatu same kompanije.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Lavaboi IS T296601
Ideal Standard Strada Vessel II lavabo za kupatiloDimenzije: 50x40cmVisina: 13cmBoja: Bela...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
24.150,00 RSD
Sačuvano u omiljne
WC šolje IS E803501
Ideal Standard Connect konzolna WC šoljaDimenzije: 36.5x54.5cmRaspon kačenja: 18cmVisin...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
13.100,00 RSD
Ušteda 12%
14.900,00 RSD
Sačuvano u omiljne
WC šolje IS E047901
Ideal Standard Connect AquaBlade WC šoljaAquaBlade tehnologija omogućava izuzetno ispi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
20.540,00 RSD
Ušteda 27%
27.980,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Bidei IS E026601
Ideal Standard Connect Air konzolni bideJedan otvor za baterijuSa prelivnim sistemomKer...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
11.420,00 RSD
Ušteda 51%
23.420,00 RSD

Slični članci

05.
Apr.
2020.
Uređenje kupatila
Verovatno se nikada niste ozbiljno udubili u razmišljanje o kupatilskim lavaboima, ali kada dođe trenutak za renoviranje ili prvo useljenje, prilike u...
25.
Feb.
2020.
Brendovi kupatilske opreme
Geberit ugradni vodokotlići prate najsavremeniji svetski trend i veoma su popularan izbor prilikom postavljanja vodokotlića u kupatilu. Geberit je vodeći bre...
31.
Mar.
2019.
Brendovi kupatilske opreme
Otkako se pojavio na tržištu, brend Ideal Standard je svojim imenom zadao težak zadatak da ga opravda, ali i težak zadatak konkurentskim brendovima u ...
Trenutno nema komentara