Uređenje kupatila
24.10.2016.

Lavaboi za mala kupatila

Male lavaboe nije teško pronaći, s obzirom da su kod nas najčešće mala kupatila. Mali umivaonici ne gube na funkcionalnosti time što su dimenzijama prilagođeni veličini kupatila. Manja veličina lavaboa ne znači da trebate nešto izgubiti na stilu, naprotiv.

mali lavabo za kupatiloZa kupatilo u industrijskom stilu

Izbor je zaista veliki. Lavaboi mogu biti u sklopu kupatilskih ormarića (nasadni), nadgradni, ugradni ili konzolni (zidni). Rade se od različitih materijala, ali se najčešće odlučujemo za keramičke, koji su ujedno najpraktičniji i laki za održavanje. Međutim, treba razmisliti i o staklenim ili pak betonskim lavaboima, koji su odlični za postizanje industrijskog izgleda, a vintage izgled ćete postići metalnim lavaboima.

U uskim kupatilima koristite ovalne, izdužene lavaboe.

Lavabo za male prostorije treba da bude jednostavnog i minimalističkog dizajna. Pazite na dubinu umivaonika, za male prostore trebalo bi kupiti nešto dublji umivaonik kako voda ne bi prskala iz njega. Takođe, u zavisnosti od dimenzija lavaboa, bitno je izabrati adekvatnu bateriju. Fokusirajte se na praktičnost i funkcionalnost.
Potrudite se da lavabo uklopite u dizajn kupatila, npr. za smiren i topao izgled lavabo postavite na kupatilski ormarić od drveta. Za urban i moderan izgled kupite nadgradni lavabo i postavite ga na kupatilski ormarić u boji ili konzolnu ploču. U malom kupatilu poželjno je da iskoristite prostor ispod lavaboa, ali ako ipak želite da postavite konzolni (zidni) lavabo, ispod njega možete postaviti držač za peškire.

Za mala kupatila, ali i ostave, odnosno garaže, često izbor pada na male ugaone lavaboe, koje imamo u dimenzijama 28x45cm, odnosno 45x45cm turskog proizvođača Turkuaz. Ako ste dosada mislili da u Vaše malo kupatilo ne može stati lavabo, ili bar ne onakav kakvim ga zamišljate, nadamo se da će Vam naši saveti pomoći u izboru.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Lavaboi WB7221
9 termina 150 sati početni nivo
Diplon porcelanski nadgradni lavabo GentDimenzije: 370x235x125 mmBoja: Bela
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.980,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lavaboi WB7211 CRNA
9 termina 150 sati početni nivo
Diplon porcelanski nadgradni lavabo LimaDimenzije: 390x325x140 mmBoja: Bela
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
10.660,00 RSD
13.320,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lavaboi WB7210
9 termina 150 sati početni nivo
Diplon porcelanski nadgradni lavabo LimaDimenzije:Širina: 390mmDužina: 325mmVisina: 140...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.850,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lavaboi TURK 13010522
9 termina 150 sati početni nivo
Turkuaz Mini umivaonikNadgradni keramički lavabo, može biti i konzolniDimenzije 37.5x28...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.260,00 RSD

Slični članci

10.
Jul.
2019.
Brendovi
Turkuaz lavaboi su jedinstvarni i elegantni modeli umivaonika, koji se po kvalitetu i svojim šarmantnim, preciznim i tanko definisanim linijama izdvaj...
31.
Mar.
2019.
Brendovi
Otkako se pojavio na tržištu, brend Ideal Standard je svojim imenom zadao težak zadatak da ga opravda, ali i težak zadatak konkurentskim brendovima u ...
25.
Jan.
2017.
Renoviranje
U savremeno doba, veći deo populacije živi u malim stanovima, a čak i ako ste među srećnicima čiji su domovi prostranije kuće, kupatila uglavnom zauzimaju ve...

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara