Renoviranje
20.11.2018.

Geberit: moderna rešenja za uštedu kupatilskog prostora

Kupatilo nije više samo funkcionalan prostor- moderna kupatila se veličaju kao savršene oaze mira i mesta za opuštanje. Kako bi kreirali harmoniju na tako malom prostoru vlasnici posežu za sjajnim rešenjima. Jedno takvo nezaobilazno rešenje su i Geberit proizvodi, sa izuzetnim idejama za uštedu prostora. Zahvaljujući različitim stilovima, dizajnu i cenama, Geberit uvek ima da ponudi za svako kupatilo po nešto iz svoje kolekcije.

Uspeh Geberit brenda

Još od davne 1874.godine Geberit predstavlja sinonim za kvalitet, pouzdanost i inovativnost. Usko su specijalizovani za kupatilske proizvode i dobro poznati po trajnosti, minimalističkom dizajnu, njihovoj posvećenosti održivosti i razvoju ekološke svesti. U skladu s tim proizvode ekološki efikasne proizvode, od kojih značajnu korist imaju i trgovci i krajnji korisnici.

Dobitnici su brojnih nagrada na forumima dizajna, koje predstavljaju ogledalo njihovog znanja, umeća i iskustva. Njihovi proizvodi ne samo da prijaju oku već i rade sa takvom lakoćom i udobnošću. Na kraju krajeva, Geberit proizvode i kreiraju osobe sa velikim i bogatim iskustvom koje ih i koriste svakodnevno.

Konstantno unapređenje poslovnog procesa je jedan od ključnih stubova njihovog uspeha. Kada raspolažete ograničenim prostorom, Geberit će zasigurno zadovoljiti sve vaše potrebe po pitanju stila, na primer sa ugradnim vodokotlićima koji će odgovarati svakom modernom prostoru.

geberit vodokotlici

Geberit vodokotlići

Geberit vodokotlići su sada već dobro poznati i sve češće se vidjaju kako u domaćinstvima tako i u restoranima, hotelima i svim drugim ustanovama koje misle praktično i ekološki. Geberit vodokotlići mogu biti potpuno ugradni, sa vidljivim tasterima i wc šoljom, ili mogu biti prezidni sa vidljivom prednjom oblogom.

Ugradni Geberit vodokotlić sadrži montažni element i sve prateće detalje i tipke koje mogu biti bele ili hromirane. Trenutno u Diplon salonima možete ispratiti akciju Geberit setova sa wc šoljom, uz dodatak sporo-spuštajuće daske za wc šolju. Ovo je zaista najpovoljnije i najkvalitetnije rešenje na tržištu za vaše novo modernizovano kupatilo. Geberit vodokotlići su proizvedeni po najvišim standardima sa akcentom na krajnji komfor. Uspeli su vešto da sakriju tehnologiju ali i da obezbede vrhunski stil i minimalistički dizajn.

Predzidni Geberit vodokotlić i dalje je zadržao elegantan stil i pametna rešenja. Nešto jeftinija ponuda u slučaju kada je vodokotlić potpuno vidljiv, ali od dobrih strana tu je stop/start dugme kojim se štedi utrošak vode, zatim opremljenost izolacijom protiv kondenzacije, brzo se pune a količina vode je podesiva. Takođe postoji mogućnost dvokoličinske tehnike ispiranja, a ono što je naprivlačnije jeste da su bešumni te ne remete harmoniju u vašoj oazi mira.

Predzidni Geberit vodokotlići mogu da se koriste i u slučaju podne šolje sa odvodom u pod, gde je vidljiva samo prednja obloga od stakla sa elegantim aluminijumskim panelima sa strane, te na taj način i dalje savršeno pristaju svakom kupatilu.

Ekološka svesnost

Prethodno smo nekoliko puta spomenuli kako je kompanija Geberit eko-osvešćena, ali šta to tačno podrazumeva?

Kao standardnu praksu, Geberit primenjuje kriterijum testiranja ekološkog dizajna na sve proizvode još u fazi razvoja kako bi ih uskladili sa principima održivosti, i to tokom čitavog veka trajanja proizvoda.

Oni se stalno fokusiraju na eko-dizajn. Cilj kompanije je da sredstva potrebna za proizvodnju koriste pametno i promišljeno kako bi što manje uticali na zagađenje okoline. Pritom ulažu maksimum truda i ogromne količine novca u istraživanja kako bi koristili materijale koji nisu štetni po okolinu, koji su vrlo efikasni kako u procesu proizvodnje tako i za krajnji proizvod.

Pripremite vaše kupatilo za budućnost investiranjem u Geberit stil i stručnost. U Diplon prodajnom salonu možete pronaći brojne Geberit proizvode i dobiti sva neophodna uputstva i pomoć oko montaže.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Ugradni vodokotlići GEBERIT HAV HROM
9 termina 150 sati početni nivo
Diplon Geberit ugradni vodokotlić setDiplon Havana konzolna WC šoljaSporospuštajuća sli...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
37.700,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ugradni vodokotlići GEBERIT ATINA BELI
9 termina 150 sati početni nivo
Diplon Geberit ugradni vodokotlić setDiplon Atina konzolna WC šoljaRimless model bez iv...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
37.880,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ugradni vodokotlići GEBERIT ATINA HROM
9 termina 150 sati početni nivo
Diplon Geberit ugradni vodokotlić setDiplon Atina konzolna WC šoljaRimless model bez iv...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
38.830,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ugradni vodokotlići GEBERIT HAV BELI SET
9 termina 150 sati početni nivo
Diplon Geberit ugradni vodokotlić setDiplon Havana konzolna WC šoljaSporospuštajuća sli...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
36.750,00 RSD

Slični članci

15.
Jun.
2020.
Brendovi
Geberit još jednom potvrđuje svoju reputaciju vodećeg proizvođača sanitarnih tehnologija, već više od 100 godina. 
05.
Apr.
2020.
Uređenje kupatila
Verovatno se nikada niste ozbiljno udubili u razmišljanje o kupatilskim lavaboima, ali kada dodje trenutak za renoviranje ili pak prvo useljenje u kuć...
10.
Feb.
2019.
Brendovi
Ono što Paffoni čini drugačijim od drugih je kvalitet materijala, posvećenost, funkcionalnost i savršen odnos cene i kvaliteta, a sve to kako b...

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara