Brendovi kupatilske opreme
08.02.2024.

Wepos sredstva za održavanje domaćinstva

Lako do blistavo čistog doma

čišćenje tuš kabine

Uvođenjem sredstva za čišćenje brenda Wepos u svoj dom ne samo da birate efikasnost već se odučujete za očuvanje čistoće i svežine vašeg doma. Predstavljamo vam nemački brend koji je sinonim za kvalitet, inovaciju i dugotrajan sjaj.

Pogledaj ponudu brenda Wepos

Sa širokim asortimanom sredstava za održavanje domaćinstva, Wepos nudi rešenja za sve vaše potrebe čišćenja. Bez obzira na to da li se suočavate sa svakodnevnim mrljama, prašinom ili želite očistiti i osvežiti površine, nemački proizvođač uvek ima pravo rešenje. Univerzalna sredstva za održavanje nisu samo snažna u uklanjanju prljavštine, već su i nežna prema vašim površinama, čineći ih sjajnim i dugotrajnim.

Sredstva za čišćenje kupatila

Kupatilo je prostor koji zahteva posebnu pažnju, a Wepos ima rešenje za održavanja higijene svih sanitarnih elemenata. Sredstva za čišćenje kupatila efikasno uklanjaju kamenac, fleke od sapuna i bakterije, ostavljajući vam sveže i besprekorno okruženje. Čišćenje tuš kabine više neće biti noćna mora, već usputno održavanje koje ne oduzima dragoceno slobodno vreme. Zahvaljujući posebnoj formuli, ovi proizvodi štite vaše sanitarije i pločice, dajući im dugotrajan sjaj, a na začepljivanje vodovodnih cevi ćete zaboraviti. Sredstvo za čišćenje fugni pomoći će vam da zaokružite celinu i dobijete kupatilo koje sija kao i prvog dana.

Održavanje higijene u kuhinji

Wepos razume važnost uloge čistoće u kuhinji, gde se pripremaju obroci za vašu porodicu. Sredstva za čišćenje kuhinje efikasno uklanjaju masnoće, ostatke hrane i druge nečistoće, čuvajući higijenu prostora gde se okuplja cela porodica. Bilo da vam je potreban čistač roštilja, sudopere ili rerne, stručni tehnolozi su razvili formulu koja uklanja i najtvrdokornije naslage, a čišćenje kamenca neće više zadavati muke. Sa ovim sredstvima za čišćenje možete biti sigurni da je vaša kuhinja čista i bezbedna za pripremu ukusnih obroka.

uklanjanje silikona

Blistavo čist dom

Od podova do staklenih površina, u Diplon Kupatila ponudi možete pronaći sredstva za održavanje svakog dela vašeg doma. Pažljivo birana sredstva garantuju temeljno čišćenje, bez oštećenja ili iritacija. Uz čistač prozora i čistač podova vaš dom biće savršeno čist, a sredstvo za buđ biće vaš najbolji prijatelj u borbi protiv vlage. Bilo da čistite podne površine, prozore, nameštaj ili vam je potrebno sredstvo za čišćenje pločica, Wepos čini vaš dom blistavim i svežim.

Uz Wepos čišćenje neće baš biti zadovoljstvo, ali će ga učiniti brzim i efikasnim. Rezultat je sjajan dom koji odražava vašu pažnju prema detaljima i ljubav prema čistom i urednom okruženju, a održavanje domaćinstva dobija novu dimenziju.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Održavanje kupatila OTO 2500047802205
Wepos čistač nadgrobnih ploča i spomenika 750mlVeoma efikasan čistač spreman za upotreb...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.250,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Održavanje kupatila OTO 2500037302205
Wepos čistač sanitarije i kamenca 750mlGelasta formula se lepi i duže ostaje na površin...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.110,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Održavanje kupatila OTO 2500047503205
Wepos čistač hidromasažnih kadi 1lDezinfikuje i čisti, eliminiše i sprečava rast bakter...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.150,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Održavanje kupatila OTO 2500006101001
Wepos set za izbeljivanje fugni 250mlSet za obnavljanje i osvežavanje boje fugni na ker...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.400,00 RSD

Slični članci

05.
Jan.
2020.
Lifestyle kupatilo
Vaše kupatilo može stalno da bude uredno i čisto samo ukoliko ga redovno i na pravilan način održavate. U nastavku pročitajte najjednostavniji način k...
08.
Oct.
2018.
Renoviranje kupatila
Dalje u tekstu saznajte šta su to EK ventili, čemu služe i, što je najvažnije, kako da ih privremeno zamenite kada vam se majstor ne javlja, a ...
13.
Sep.
2016.
Renoviranje kupatila
Opremanju kupatila ljudi posvećuju dosta pažnje. Mora da bude funkcionalno i lepo dizajnirano. Balans sanitarija, boja, dimenzija i oblika mora biti u skladu...
Trenutno nema komentara