Uređenje kupatila
11.04.2019.

Galanterija za javne toalete – praktični dodaci za svaki toalet

Odabirom savršene galanterije za javne toalete ostavlja se veoma povoljan utisak na posetioce. Zbog toga se sve veća pažnja posvećuje se opremanju toaleta u manjim i većim poslovnim objektima. Javni toalet treba biti čist, uredan, lepo opremljen i funkcionalan, a to znači da treba ponuditi prijatan i ugodan osećaj svojim korisnicima.

toalet u javnim objektimaGalanterija za javne toalete su pomoćni dodaci koji imaju za cilj da dopune već opremljen toalet, da poboljašaju njegov izgled i olakšaju korišćenje. Akesoari iz kupatila kao što su dozator za tečni sapun, dispenzer za ubruse, držač za toalet papir i slično su neophodni dodaci svakog toaleta.

Oni takođe imaju bitnu ulogu i kada je dekoracija toaleta u pitanju.

Značaj galanterije u javnim toaletima

Da bi jedan javni toalet bio moderan i funkcionalan, mora biti opremljen kvalitetnom sanitarijom i upotrebljivom galanterijom, koji su danas neizostavni deo prilikom opremanja.

Pored toga što kupatilo ostavlja utisak čistoće i uglađenosti, oni su veoma bitan detalj svakog javnog toaleta.

Sve više ugostitelja uviđa značaj opremanja toaleta u svom lokalu, bilo da se radi o restoranu, kafiću u centru grada ili drugom objektu. Gosti radije biraju da posete lokal gde će se u potpunosti osećati prijatno, uključujući i korišćenje toaleta.

Isti je slučaj i kada se radi o poslovnim kancelarijama. Klijenti će uvek birati prijatan radni boravak u kome će se osećati poštovano. To uključuje i boravak u toaletu.

Kako javni toalet treba biti opremljen

Toalet može biti ugodan i prijatan za korišćenje, a ne izvor zaraze ili mesto za izbegavanje, ukoliko je opremljen adekvatnom sanitarnom opremom za uređenje kupatila.

Svako javni toalet mora imati najmanje dva osnovna elementa, a tu spadaju stabilna podna ili konzolna wc šolja i praktični lavabo za pranje ruku. Preporučljivo je da ima ugrađene i pisoare, koji olakšavaju i ubrzavaju upotrebu.

O higijeni ruku se isto mora voditi računa, naročito ako ga svakodnevno koristi puno ljudi. Iz tog razloga su mnogi javni toaleti opremljeni i sušačima za ruke.

Kako odabrati najbolju galanteriju za javni toalet

Kada birate galanteriju za javni toalet, nije toliko važno da vodite računa o dizajnu ili estetskom izgledu modela. Najvažnije je da posmatrate sa aspekta praktične i dugoročno funkcionalne prirode.

Ukoliko opremate manji toalet zidni dodatak poput držača za toalet papir je odličan izbor. U slučaju da je javni toalet veći opet je praktičnije da bude uređeno lepim zidnim i podnim pločicama, kao i zidnim aksesoarima.

Ukoliko se dvoumite između tečnog i čvrstog sapuna, predlažemo da izbor bude tečni sapun, koji možete dosipati u dozator za sapun.

Dispenzer za ubruse deluje veoma prefinjeno i neizostavna je galanterija za javni toalet. Da bi u svakom trenutku ono bilo uredno i čisto obvezno pored lavaboa treba postaviti i kantu za otpatke.

Galanterija za javne toalete u salonu kupatila Doplon

U našoj bogatoj ponudi salona Diplon kupatila možete pronaći veliki izbor moderne galanterije za javne toalete. Najprodavaniji modeli proizvodi brenda Marplast. To su:

●     držač toalet papira

●     dispenzer za ubruse

●     dozator za tečni sapun (i sapun u peni)

●     podne korpe za otpatke

●     wc zidna četka

Držači toalet papira su pogodni za svakodnevnu upotrebu. Mogu biti za rolne, kao i držači toalet papira za listiće. Sličnu primenu imaju držači papirnih ubrusa, koji takođe mogu biti za rolne ili listiće.

Kupatilska galanterija brenda Marplast

umivaonici u javnim objektima

Kompanija i brend Marplast je renomirani proizvođač aksesoara za opremanje kupatila. Zbog svoje profesionalnosti i inovativnosti izdvojili su se od ostalih proivođača, a zatim zauzeli vodeće pozicije na svetskom tržištu. Proizvožač Marplast kontinuirano ulaže u svoj tehnološki razvoj i inovacije. Zbog toga je veoma brzo opravdano poverenje po pitanju kvaliteta i funkcionalnosti proizvoda.

Dispenzer za ubruse autocut mini titanium

Dispenzer za ubruse autocut je držač za ubruse sa automatskim odsecanjem listića. Ovaj model spada u ekskluzivne modele brenda Marplast. Odličnog je kvaliteta i modernog dizajna, jednostavan i lako se uklapa u svaki toalet.

sušač za ruke

Dozator za tečni sapun sa ključem

Dozator za tečni sapun sa ključem je model koji je zatvoren ključem i ima rezervoar za punjenje. Preporučljiv je za javne toalete, zato što se lako dopunjuje i lako se čisti. Zapremina ovog dozatora je 500 ml.

U našem prodajnom salonu opreme za kupatila Diplon može se pronaći veliki izbor galanterije za javne toalete. Pored toga pružamo usluge opremanja kompletnih toaleta za javnu upotrebu. Nudimo uslugu postavljanja pločica, kao i montažu i demontažu različitih vrsta kupatilskih sanitarija (lavabo, pisoari, monoblokovi, wc šolje i slično).

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Diplon senzorski dozatora za sapun SY4201Kapacitet 600mlVisina: 19cmŠirina: 11cmDubina:...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.400,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon senzorski dozator za sapun SY2703Zapremina: 1000mlZidna montažaMaterijal: PVCBoj...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.630,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Dozatori za sapun ARS 71402
Dozator za tečni sapun satinDimenzije: v: 21.6cm š: 9cm d:10.2cmMaterijal: posebno boje...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.160,00 RSD

Slični članci

22.
Nov.
2019.
Brendovi kupatilske opreme
Wenko je nemački proizvođač galanterije, dodatne opreme za kupatilo i manjih uređaja za domaćinstvo, prepoznatljiv u svetu po raznovrsnosti i jedinstvenosti ...
02.
Oct.
2019.
Lifestyle kupatilo
Prve rolne toalet papira u prodavnicama su se pojavile 1857. godine, a nekoliko decenija kasnije neko je dobio ideju da napravi poseban dodatak na ...
21.
Dec.
2018.
Uređenje kupatila
Da bi jedno kupatilo bilo funcionalno ono mora biti opremljeno sanitarijom koja će olakšati boravak i učiniti da ugođaj bude prijatniji. Aparati za su...
Trenutno nema komentara