Servisne informacije
01.06.2023.

Mesečna akcija | Jun 2023

Mesec iščekivanja leta i toplih dana u znaku je popusta u našem maloprodajnom salonu i online prodavnici. Ukoliko planirate novo kupatilo, renoviranje ili jednostavno želite da osvežite izgled enterijera, sada je pravo vreme da stavite na papir sve što vam je potrebno i uštedite uz Diplon mesečnu akciju.

Proizvodi na akciji

Na junskoj akciji možete uštedeti i do 30% popusta na opremu za kupatilo – proizvodi iz kategorija slavina, tuševi, sanitarije, kade i tuš kabine, kupatilski nameštaj, pločice, ogledala, kupatilska galanterija i dodatna oprema za kupatilo. Mesečna akcija traje do 30. juna i možete je iskoristiti u maloprodajnom salonu na adresi Grmeč 1 Nova 15 u Zemunu, kao i na našem webshopu.

diplon mesecna akcija popusti

Spa kao navika, a ne izuzetak

Dinamični životi naveli su nas na misao da je relaksacija postala luksuz, a ne nešto što je preko potrebno svakome. Učinak hidromasažne tuš kabine višestruk je, pored toga što pruža vrhunski užitak i relaksaciju, ona doprinosi i mentalnom zdravlju pojedinca, te je važno odvojiti vreme za sebe. Diplon hidromasažna tuš kabina garantuje terapeutski učinak – ublažava stres, smanjuje bolove i poboljšava cirkulaciju. Podesive mlaznice omogućavaju prilagođavanje intenziteta masaže prema vašim željama i potrebama. Značaj muzike za terapiju dobro je poznat i iz tog razloga je zvučnik integrisan u ovu kabinu. Uz Diplon hidromasažnu tuš kabinu relaksacija dobija novu dimenziju koja je dostupna uz 20% popusta do kraja juna.

Walk in – walk out sistem

Tuš stene danas su najpopularnija rešenja za one kojima je praktičnost na prvom mestu. Jednostavna instalacija, izuzetan dizajn i zagarantovan kvalitet neki su od razloga zašto je ovaj proizvod dostigao toliku popularnost. Diplon tuš stene napravljene su od kaljenog stakla i zato im je dugovečnost sigurna. Na mesečnoj akciji možete pronaći veliki izbor tuš stena i paravana po sniženim cenama u različitim stilovima i dimenzijama.

Kada je kada

Kada za kupatilo nezamenljivo je rešenje za sve one koji vole da uživaju u dugim, toplim kupkama i ne prave kompromis nauštrb udobnosti. Samostojeća kada Klara ima posebanu poziciju u kupatilu iz prostog razloga što izgleda kao umetnično delo. Svojim linijama i konturama elegantno upotpunjuje prostor i čini ga sofisticiranim i otmenim. Ivice ove kade su zaobljene, a izdignuta strana vam pruža vrhunski užitak za opuštajuću kupku. Napravljena je od akrila koji garantuje lako održavanje i dug životni vek. Dimenzije 160x60cm čine je pogodnom kako za veća, tako i za manja kupatila. 

kupatilski namestaj diplon

Unikatno, a funkcionalno

Kupatilski nameštaj odgovara na potrebe svojih potrošača, odnosno, njihovim potrebama i ambicijama. Da li će biti elegantni i nekompaktni, puko funkcionalni, umetnički nastrojeni za kupatilo kao iz magazina ili praktični i moderni, stvar je ukusa. Brend Badella proizveo je komad nameštaja koji odgovara na gotovo sve gorenavedene kategorije. Piedra kupatilski set modularnog je tipa i sastoji se od pet zasebnih ormarića koje možete postaviti kako vama odgovara - ploča sa nadgradnim lavaboom, konzolni ormarić u donjoj zoni, ormarić sa ogledalom i zidni ormarić u gornjoj zoni. Impresivan dizajn ovog seta ne ostavlja nikoga ravnodušnim.

Za sve dodatne informacije naš tim vam stoji na raspolaganju, a čitavu ponudu možete pogledati ovde. Pišite nam, zovite, dođite, čekamo vas na adresi Grmeč 1 Nova 15, Belmax Centar u Zemunu. Ukoliko niste u prilici da nas posetite uživo, vršimo brzu dostavu na teritoriji cele Srbije.

Kako biste prvi dobili informacije o našim najnovijim akcijama i novitetima, prijavite se na newsletter.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Badella Piedra set kupatilskog nameštajaSet se sastoji od:Ploča sa nadgradnim lavaboom ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
85.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon Quadro visoka baterija za lavaboMaterijal: MesingRučica: CinkKeramički mešač 25m...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
12.300,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon Klara samostojeća kadaAkrilna kada za kupatiloDimenzije: 161x61cmVisina: 62-78cm...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
95.780,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon hidromasažna tuš kabina Mariner sa dubokom kadicom‎Dimenzije: 90x90cmVisina: 220...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
80.640,00 RSD

Slični članci

25.
Apr.
2023.
Lifestyle kupatilo
Snaga boja u ambijentu, kako ih kombinovati i postići željeni efekat. Boje povezujemo sa emocijama, a naučna istraživanja pokazuju da određene nijanse u...
20.
Mar.
2023.
Lifestyle kupatilo
U dnevnom boravku provodite najviše vremena i zato je važno da ga maksimalno prilagodite svojim potrebama. Jedna od glavnih stvari prilikom uređenja t...
16.
Jan.
2019.
Servisne informacije
U okviru Diplon Kupatila ponude, nudimo uslugu montaže svih paravana i tuš kabina našeg brenda Diplon, kao i mogućnost demontaže postojećih par...
Trenutno nema komentara

Servisne informacije

Slavimo Međunarodni dan žena
Servisne informacije
08.03.2024.
Mesečna akcija | Mart 2024
Servisne informacije
04.03.2024.
Kada (da) se zaljubiš
Servisne informacije
14.02.2024.
Praznično radno vreme 6.1.2024
Servisne informacije
05.01.2024.