Servisne informacije
01.03.2021.

Mesečna akcija - mart

U periodu od 01.03.2021. do 31.03.2021. u Diplon Kupatila maloprodajnim salonima i online prodavnici očekuje vas mesečna akcija! Nudimo do 20% popusta na određene proizvode iz asortimana sanitarija i kupatilskog nameštaja.

Moderan kupatilski nameštaj

Kupatilski nameštaj je nešto što je, pored sanitarija, svakom savremenom kupatilu neophodno. Osim što naše kupatilo čini funkcionalnim i lakšim za korišćenje, kupatilski nameštaj i vizuelno upotpunjuje vaš prostor. Za koju vrstu ormarića ćete se odlučiti, to je već na vama, u zavisnosti od stila i veličine kupatila, a mi smo tu da vam ovog meseca olakšamo kupovinu uz popuste na ormariće sa umivaonikom i ormariće sa policom za lavabo brenda Badella.

diplon mesečna akcija mart

Badella flex ormarić sa policom za lavabo je jedan od novijih modela. Sadrži policu za lavabo i dva konzolna ormarića. Što se dimenzija ovog kupatilskog nameštaja tiče, polica je dužine 100cm, a ormarići su širine i visine 40x30cm. Flex ormarići se mogu kombinovati sa različitim modelima nadgradnih lavaboa.

Badella ormarići sa umivaonikom su pogodni za svako kupatilo. Odličan su izbor za manja kupatila jer nisu robusni, pa samim tim ne zauzimaju mnogo prostora. Ovo je jedan pre svega ekonomičan set koji sadrži umivaonik i konzolni ormarić dimenzija 51x25x63cm. 

Badella je proizvođač ekskluzivnog nameštaja za kupatilo vrhunskog kvaliteta koji nam dolazi iz Turske. Brend koji je lider u svojoj branši, ističe se po prepoznatljivom, inovativnom i modernom dizajnu. Badella vam nudi mnoštvo stilova nameštaja za kupatila i potpuno je prilagođena potrebama i željama kupaca. Ono što ovaj turski brend posebno izdvaja jeste njegova ekološka posvećenost koju nesumnjivo iskazuje recikliranjem nameštaja. Diplon je ekskluzivni uvoznik Badella kupatilskog nameštaja za Srbiju.

Bez sanitarija kupatilo ne funkcioniše

Sanitarije su osnova svakog kupatila pa je to nešto na šta prvo treba obratiti pažnju pri njegovom opremanju. Diplon Kupatila vam nude ono što je svakom kupcu najvažnije – dobar odnos cene i kvaliteta, a ovog meseca vas očekuju i akcijske cene za Diplon i Creavit WC šolje, monoblokove i nadgradni lavabo. 

Creavit je brend koji će vaše kupatilo pretvoriti u prostor koji odiše elegancijom i modernim dizajnom. Pored toga što  Creavit nudi inovativnost i pre svega garanciju kvaliteta , on pruža i ekološko prihvatiljive proizvode. Unikatan izbor sanitarija ovog turskog proizvođača možete pronaći u Diplon salonima i webshopu.

Iz velikog asortimana Diplon nadgradnih lavaboa, iskoristite priliku da po 20% nižoj ceni, svoje kupatilo oplemenite jednim od novih modela lavaboa, asimetrični i jedinstvenim dizajnerski umivaonik Santjago možete iskombinovati sa jednom od visokih baterija za lavabo koje predstavljaju apsolutni hit sezone.

Njeno veličanstvo - samostojeća kada Klara

Samostojeća kada je kraljica među kadama koja će  učiniti da osetite pravi luksuz u vašem kupatilu. Upotpunite svoje zadovoljstvo tokom kupanja modelom koji će vam pružiti, pre svega, funkcionalnost i komfor. Ako želite da svoje kupatilo opremite najmodernijim toaletnim elementima i unesete u njega eleganciju i otmenost onda je ova kada pravi izbor za vas. 

Prednosti samostojeće kade su pre svega njena fleksibilnost, koja vam daje mogućnost da je postavite gde god želite u vašem kupatilskom prostoru i time ga učinite jedinstvenim. Odlikuju ih udobnost i komfor, pa je odlična za opuštanje mišića i relaksaciju posle napornog dana na poslu. Takođe je veoma praktična za kupanje dece, a svi znamo koliko mališani vole da se igraju u penušavoj kupki. 

Samostojeća kada Klara izdvaja se po svom luksuzu i eleganciji, jedinstveni retro model sa nogicama u obliku šapa. Pored toga, zbog svojih dimenzija 160x72cm, veoma praktična i može  se uklopiti kako u velika, tako i u manja kupatila. Ono što je za kraj važno napomenuti je da je ovaj model kade veoma jednostavan i lak za održavanje.

samostojeca kada klara

Posetite nas u našim salonima ili online prodavnici i ne zaboravite da se prijavite na newsletter kako biste uvek bili u toku sa ponudama i novitetima iz Diplon Kupatila ponude.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Diplon Parma ormarić za umivaonikKonzolni ormarićŠirina: 60cmVisina: 49.2cmDubina: 49.7...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
32.640,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Baterije za lavabo PAFFONI TI075CR
Paffoni Tilt baterija za lavaboTip baterije: JednoručnaMontaža na 1 otvorZavršna obrada...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
15.100,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ventilatori EP3902-103
Diplon zidni ventilator za kupatiloProizvod modernim dizajnom I LED svetlom upotpunjuje...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.340,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon usponski tuš BGQ6102Sa termostatskom baterijomTuš ruža 22x22cm sa zglobomTuš ruč...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
24.960,00 RSD

Slični članci

01.
Apr.
2024.
Servisne informacije
Nova dimenzija udobnosti uz niže cene! Sve što vam je potrebno za kupatilo možete pronaći na jednom mestu. Kupatilska oprema za svačiji ukus.&nbs...
25.
Mar.
2024.
Servisne informacije
Penzionerska kartica donosi popuste u Diplon Kupatila salonu: ostvaruje se 10% popusta na prodajni asortiman brenda Diplon. DinaPost karticom omogućeno je pl...
08.
Mar.
2024.
Servisne informacije
Diplon Kupatila salon u Zemunu obeležava Osmi mart, Međunarodni dan žena. U to ime, svim damama koje budu posetile salon 8. i 9. marta obezbedili smo 20...
Trenutno nema komentara

Servisne informacije

Mesečna akcija | April 2024
Servisne informacije
01.04.2024.
Slavimo Međunarodni dan žena
Servisne informacije
08.03.2024.
Kada (da) se zaljubiš
Servisne informacije
14.02.2024.
Praznično radno vreme 6.1.2024
Servisne informacije
05.01.2024.