Servisne informacije
01.12.2023.

Mesečna akcija

SEZONSKO SNIŽENJE 2024. - pogledajte ponudu

Kada? Sada!

Kada sa vratima, hidromasažna kada, klasična bela, antički rebrasta ili unikatnog dezena imitacije mermera? Da! Sve ove kade za kupatilo možete pronaći na mesečnoj akciji i to uz 20% nižu cenu! U zavisnosti od vaših potreba, stilskih preferencija i tehničkih mogućnosti prostorije, sada imate priliku da izaberete baš onu kadu koja ispunjava sve vaše kriterijume!

Nezamenljiv italijanski stil i dizajn

Italijanski brend Paffoni priredio je jednostavnu, a opet elegantnu liniju baterija za lavabo Tilt koju oblikuju nežne i svedene linije, te ih možete uklopiti u kupatila različitih stilskih orijentacija. Kada govorimo o slavinama za sudoperu, serija Light, kako i sam naziv kaže, kompaktnog je i pojednostavljenog dizajna do krajnjih granica. Ova uprošćena linija baterija pruža svakoj kuhinji stilizovan i elegantan klasični izgled svojim dugim izlivima, nijansama zlata, mat crne i hrom, a tuš izliv komociju prilikom korišćenja.

diplon popusti

Kupatilski nameštaj koji ostavlja utisak

Bei kupatilski nameštaj je definitivno element koji izaziva reakciju od svakoga ko se prvi put susreće sa njim, a skoro sigurno i drugi. Ovaj kupatilski komad popularnog brenda Isvea pruža svakom kupatilu vrhunsku funkcionalnost zbog svoje dostupnosti i mogućnosti korišćenja dva lavaboa istovremeno, kao i kompaktnosti vertikalna za skladištenje kupatilskih potrepština.

Lavabo kakav poželiš samo

Odabiru lavaboa se možda ne posvećujemo dovoljno, s obzirom na to da je upravo ovaj element onaj koji najčešće koristimo u kupatilu. Kada je u pitanju stilski pravac, izbor je skoro pa neogradničen. Bilo da vam je potreban okrugli, ovalni, kockasti ili asimetrični, crni ili beli, konzolni ili nadgradni lavabo, na našoj mesečnoj akciji možete pronaći sve navedene uz nove niže cene.

Za sve dodatne informacije naš tim vam stoji na raspolaganju. Pišite nam, zovite, dođite, čekamo vas na adresi Grmeč 1 Nova 15, Belmax Centar u Zemunu. Ukoliko niste u prilici da nas posetite uživo, vršimo brzu dostavu na teritoriji cele Srbije.

Kako biste prvi dobili informacije o našim najnovijim akcijama i novitetima, prijavite se na newsletter.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Diplon hidromasažna kada sa vratima DianaTehničke karakteristike:Dimenzije: 139.5x74cmV...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
173.600,00 RSD
Ušteda 20%
217.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Baterije za lavabo CR-BT.AL1500
Creavit Alfa slavina za lavaboStojeća jednoručna baterijaZavršna оbrada: HromKeramički ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
11.450,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Granitne pločice OP663-061-1
Cersanit Newstone GraphiteGranitna pločicaNamenjena za unutrašnje i spoljašnje oblaganj...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.750,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon tuš paravan 90x90 providno stakloDimenzije: 90x90x190cmAluminijumski zidni ram s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
20.100,00 RSD

Slični članci

08.
Nov.
2023.
Renoviranje kupatila
Ventil za vodu je jedan od najvažnijih komponenti vodovodnog sistema svakog doma. On omogućava kontrolu i regulaciju protoka vode, zato je veoma važno znati ...
25.
Oct.
2023.
Uređenje kupatila
Kada sa vratima u kupatilu na prvi pogled zvuči neobično. Ako mislite kako je to samo jedna obična kada sa ulaznim vratima, verujte da je zapravo mnogo vi&sc...
01.
Dec.
2022.
Lifestyle kupatilo
Novogodišnji praznici služe da se zabavite, opustite i družite sa najbližima, a da bi doživljaj bio bolji lepa dekoracija dnevne sobe, trpezarije, pa ...
Trenutno nema komentara

Servisne informacije

Mesečna akcija | Maj 2024
Servisne informacije
30.04.2024.
Praznično radno vreme
Servisne informacije
29.04.2024.
Radovi u Ulici Milana Rešetara
Servisne informacije
22.04.2024.
Slavimo Međunarodni dan žena
Servisne informacije
08.03.2024.