Brendovi
19.12.2018.

Termorad bojleri – Kupujmo domaće nije samo fraza

Postoje firme kojima verujete samo zato što znate da neko ko čini porodicu, mora da radi sve da istu očvrsne i održi, te da se upravo njihovim proizvodima poklanja najveće poverenje. Jedna od njih je upravo „Termorad Group doo“. U pitanju je kompanija proizvodnje bojlera koju je osnovala porodica Rajević u zapadnom delu naše zemlje, nedaleko od Požege i koja od 1994. godine pa sve do danas radi na tome da se brine o bezbednosti i sigurnosti naših porodica. Ponekad onaj čuveni slogan „kupujmo domaće“ zaista ima smisla i ne predstavlja samo kliše i slogan neke šarene reklamne kampanje. U pitanju su domaći proizvodi testiranog kvaliteta koje prave radnici koji se godinama unazad usavršavaju kako bi svoj proizvod doveli do savršenstva. Radi se o fabrici koja je od male i porodične godinama došla broja koji je premašio i stotinu radnika koji rade sa najsavremenijom opremom na svakodnevnom nivou. 
bojleri cena

Ono što je nama veoma važno da se naglasi je da je još 2008. godine ova kompanije uspela da zadovolji standarde kvaliteta ISO 9001, a njihovi proizvodi su usaglašeni sa evropskim normama (CE znak) i regulativama standarda GostR, što omogućava plasman proizvoda za tržište Rusije. Asortiman bojlera je veoma raznovrstan i kreće se od onih koji su zapremine od 5 pa sve do 500 litara koji mogu biti sa prohromskim, emajliranim ili popipropilenskim kazanom. Svaki proizvod je testiran, a bezbednost zagarantovana. Ovo su neki od njihovih bojlera koji se nalaze u našoj ponudi:

Bojler Termorad 10l niskomontažni 

Radi se o vrsti prelivnog bojlera čija je naveća prednost što velikom brzinom može zagrejati malu količinu vode i koristi se najviše u kuhinjama. Znamo već koliko nam je zapravo važno da za što kraće vreme uradimo veću količinu posla, pa je ovaj bojler savršeno rešenje za sve nas koji ne volimo da čekamo da nam se voda ugreje. Veliki plus ovog bojlera je njegova veličina i kompaktnost i to da se može uklopiti u bilo koju vrstu moderne kuhinje. Kod ovog bojlera postoji opcija se ugradi iznad ili ispod kuhinje, kako god da vama više odgovara. 

Bojler Termorad 80l sa regulacijom temperature

U pitanju je emajlirani bojler koji ima spoljašnju regulaciju temperature. Njegova najveća prednost je pre svega ekonomičnost i praktičnost. Ovaj tip bojlera doprinosi ušteti energije, tako da više neće biti potrebe da razmišljate o visokim računima za struju i gašenju bojlera tokom dana, kako biste što više uštedeli. Bojler se zbog povećanja sigurnosti može fiksirati za zid sa dva nosača, a poliuretanska izolacija je odlično rešenje za čuvanje zagrejane vode. 

prohromski bojleri


Bojler Termorad 50l emajlirani kazan

Ovaj bojler ima čelični kazan sa emajliranom prevlakom, što zapravo znači da će vas u potpunosti štiti od korozije. Još jedan plus ovog principa izrade bojhlera je visko nivo higijene vode. Ovaj bojler odgovara savršeno svakom prostoru, uklopiće se u vaše kupatilo bez problema i što je najvažnije trajaće vam znatno duže od ostalih bojlera iste zapremine zbog njegove dodatne zaštite i manje verovatnoće od kvarenja. 

Bojler Termorad 80l horizontalni prohrom

Ne morate se zbog prostora ograničavati sa bojlerima koje želite da imate u svojm kupatilu. Ovaj horizontalni bojler je savršeno rešenje upravo zbog montaže i činjenice da uz njega možete makismalno da iskoristite svoj prostor ne razmišljajući kako će vam se pola kupatila pretvoriti u bojler. Kod ovog bojlera priključci su na sredini, a priključak elektroinstalacije je sa strane. Nemojte da brinete, ovaj bojler dolazi i u većoj i manjoj zapremini tačnije od 50 do 120 litara pa će sigurno uspeti da ispuni svaki zadatak koji mu zadate bez obzira na ograničenost vašeg prostora. On ima dvostruko obezbeđenje od pregrevanja vode u kazanu, kapilarni radni i zaštitni termostat, a dobijate i gratis sigurnosni ventil.

 

 

Ukoliko ste trenutno u fazi kupovine bojlera i premišljanju koji bi vam to brend najbolje poslužio, a želite nešto što je pouzdano, trajno i maksimalno bezbedno naša iskrena preporuka su upravo Termorad bojleri. Kod ovog proizvođača koji je svoje poslovanje potvrdio ISO standardom, postoji širok izbor proizvoda koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i omogućiti vam da, ne pristajući na kompromise se ponovite novim, kvalitetnim bojlerom. Ono što je uvek dodatni plus, u isto vreme možete da zaboravite na troškove popravke i zamene istih, jer je pozdranost zagarantovana. Kompletan izbor naše ponude Termorad bojlera možete pogledati ovde
 

Preporučujemo

Akumulacioni bojleri MI BT10L NM PRIT
Karakteristike Zapremina 10 litara Materijal kazana prohrom Snaga elektrogre...
7.300,00 RSD
Akumulacioni bojleri MI BTN 10L VM
Prelivni bojler 10 litara visokomontažni Karakteristike Zapremina 10 litara Ma...
4.600,00 RSD
Termorad Emajlirani bojler 50l Kazan je površinski obradjen i emajliran na temperaturi ...
8.600,00 RSD
Akumulacioni bojleri MI BTH 80L PROHR
Kada postoji potreba za potrošnjom veće količine tople vode, a javlja se problem nedost...
16.300,00 RSD

Slični članci

21.
Jun.
2019.
Brendovi
Električni bojleri Ariston Velis Evo i Velis Evo Plus su italijanski bojleri elegantnog dizajna koji su se nedavno pojavili na našem tržištu. V...
23.
Apr.
2019.
Brendovi
Bosch je nemački brend i jedna od najvećih industrijskih kompanija u proizvodnji bele tehnike za kupatila i domaćinstva, elektronike i druge opreme. Odlikuje...
29.
Nov.
2018.
Oprema za kupatilo
Ovih dana sve su popularniji gasni protočni bojleri i na tržištu se pojavljuje sve veći izbor ovog tipa bojlera. Kada se uporede sa klasičnim,postoje ...

Ostavi komentar