Brendovi
27.07.2015.

Omnia Aqua – Filter za vodu

Je filtracioni sistem za prečišćavanje pijaće vode sa “5+2” filtracionom formulom i CAL-MAG tehnologijom; filter je razvijen u saradnji sa stručnjacima iz laboratorije za fizičku-hemiju Instituta za nuklearne nauke “Vinča”.

100% SRPSKI PROIZVOD

OMNIA AQUA FILTRACIONI SISTEM je proizvod vrhunskog kvaliteta koji svojim izgledom i karakteristikama predstavlja pravi OMNIA dragulj. To je strogim naučnim metodama osmišljen, proizveden i testiran filtracioni sistem koji se, elegantnim dizajnom, savršeno nadovezuje na česmu stvarajući utisak (jedinstvene) celine.

Filter je valjkastog oblika širine približno 4,5 cm (4,5 cm na gornjem delu i 4 cm na donjem delu) i dužine 6,5 cm. Poklopac i zatvarač filtera su srebrne boje, dok je telo filtera mlečno bele boje sa blagim talasastim konturama koji filteru daju prefinjen izgled.

Brižljiv odabir materijala i specifična konstrukcija filtera, plod posvećenosti renomiranih naučnika, uz prelepu kombinaciju srebrne i mlečno bele boje čine OMNIA AQUA filter za vodu idealnim rešenjem za čistu i zdravu vodu u vašem domu, vikendici, kancelariji, itd.

Funkcije OMNIA filtera su:

●    Prečišćuje vodu od hlora, teških metala

●    Uništava mikrobe, mikroorganizme i čestice nečistoće

●    Uklanja organsku prljavštinu

●    Oživljava prirodnu čistoću vode

●    Štiti životnu sredinu

●    Uklanja neprijatne mirise, ukuse, boje

●    Pravi idealnu ravnotežu između magnezijuma i kalcijuma koja

●    Doprinosi zdravlju vaskularnog i nervnog sistema

●    Obezbeđuje jake zube i kosti

OMNIA AQUA filter za vodu možete kupiti u našem prodajnom salonu u Belmax Centru, ili ga poručiti u Diplon online prodavnici.

filter za vodu

Slični članci

08.
Jul.
2022.
Brendovi
Isvea 1962 Italia je internacionalni proizvođač opreme za kupatilo sa sedištem u Italiji. U Diplon Kupatila ponudi nalaze se ekskluzivni modeli kupati...
19.
May.
2022.
Brendovi
Metalac bojleri su deo Metalac grupe koja se bavi proizvodnjom različitih vrsta bojlera, bojler male litraže, visokomontažni i niskomontažni, kao i bojler sr...
29.
Mar.
2022.
Brendovi
Metalac sudopere granitne i inox. Novo u Diplon Kupatila ponudi, jer ste Vi to tražili. Upoznajte se bliže sa najboljim srpskim proizvođačem sudopera i izabe...
Trenutno nema komentara