Brendovi kupatilske opreme
10.07.2019.

Turkuaz lavabo, sinonim za kvalitet i luksuz

Turkuaz lavaboi su jedinstvarni i elegantni modeli umivaonika, koji se po kvalitetu i svojim šarmantnim, preciznim i tanko definisanim linijama izdvajaju od ostalih. Turski brend Turkuaz Seramik postao je za veoma kratko vreme jedan od globalno najpoznatijih i najvažnijih proizvođača opreme za kupatila. Svoje visoke pozicije osvojio je zasluženo kako zbog vrhunskog kvaliteta, tako i zbog luksuznog i precizno definisanog dizajna sanitarije.

Nadgradni lavabo Turkuaz

Proizvođač Turkuaz Seramik postao je lider u svojoj oblasti proizvodnje opreme za uređenje kupatila. To opravdava podacima da godišnje proizvodi više od 3 miliona modela različite sanitarne opreme, kao i da posluje u više od 60 zemalja širom sveta. Kapacitet i sam kvalitet finalnog proizvoda ovaj prepoznatljivi turski brend dovodi na vodeće pozicije, ali ne samo u Turskoj, već Turkuaz Seramik sanitarija spada u prve top tri svetske kompanije za proizvodnju opreme za kupatilo.

Ovaj turski proizvođač rukovodi se principom da je kvalitet zapravo najvažniji faktor u svim aspektima života. Kako su potrebe i zadovoljstvo kupaca uvek u samom fokusu, brend opreme za kupatila Turkuaz Seramik stavlja kvalitet proizvoda na prvo mesto. Vrhunski i luksuzni proizvodi ovog brenda svojim funkcionalnim karakteristikama i prefinjenim stilom korisnicima pružaju osećaj zdovoljstva i poboljšavaju im kvaliteg života.

Briga o kvalitetu proizvoda kao i potpuna usaglašenosti sa najvišim standardima kvaliteta daju dodatnu vrednost, od koje najviše zavisi zadovoljstvo korisnika. Pored standarda o kvalitetu velika pažnja posvećena je zdravlju i ekologiji, što znači da su svi proizvodi maksimalno bezbedni za korišćenje. U skladu sa očekivanjima kupaca dizajnirali su atraktivne proizvode veoma jednostavne za korišćenje, poput raznovrsnih modela lavaboa.

Turkuaz lavabo Diplon Kupatila

Turkuaz sanitarija je prepoznatljiva po originalnosti opreme za uređenje i opremanje kupatila, u koju spadaju i luksuzni moderni umivaonici. Ona unosi otmenost i eleganciju u svako kupatilo, ne ostavljajući nikoga ravnodušnim.

Otmeno, luksuzno, elegantno i jednostavno kupatio je izdanje kupatila u kome bi svako želeo da uživa i da provede svoje slobodne trenutke. Umivaonik je neizostavni element kupatila, koji pored svoje osnovne funkcije da pojednostavi i učini boravak prijatnijim, ima i dekorativnu ulogu. 

Nadgradni lavabo

U ponudi Diplon Kupatila imamo veliki broj različitih modela lavaboa turskog proizvođača Turkuaz Seramik. Nadgradni umivaocici su najtraženiji proizvodi ovog brenda, iz kojih izdvajamo sledeće modele lavaboa. To su:

●        Turkuaz Nova nadgradni lavabo,

●        Turkuaz Pinto nadgradni lavabo,

●        Turkuaz Olive nadgradni lavabo.

Nadgradni Turkuaz lavabo iz serije Nova može se pohvaliti svojim tankim i gracioznim izgledom ovalnog oblika. Nova model umivaonika pored privlačnog i modernog dizajna, ima i veoma povoljnu cenu. Dimenzije za nadgradni Turkuaz lavabo Nova su 70 x 43 cm, koji u potpunosti svojom ovalnom formom unosi eleganciju u kupatilo.

Nadgradni Turkuaz lavabo iz serije Pinto je ekskluzivan i drugačiji model umivaonika od većine tipičnih, koji privlači pažnju na prvi pogled. Ovaj komforan model lavaboa zbog svojih dimenzija, odnosno široke površine i duboke zapremine pogodan je za prostrana kupatila. Pritom, nadgradni lavabo Turkuaz Pinto je model umivaonika sa dve rupe za slavine, tj. mogu se montirati dve baterije za lavabo. Na ovaj način se u potpunosti mogu zadovoljiti i najzahtevnije potrebe korisnika. Moderan stil i netipičan izgled u kombinaciji sa dizajnom i upotrebnim fukncijama ostavljaju zaista snažan pozitivan utisak. Dimenizje za nadgradni lavabo Pinto su 100 x 46,5 cm.

Nadgradni Turkuaz lavabo iz serije Olive ima veoma šarmantan i upečatljiv ovalni izgled, koji zapravo najviše podseća na masline. Ovakav ovalni oblik umivaonika je veoma funkcionalan i karakterističan zbog toga što sprečava da se voda preliva preko njegove površine. Takođe, model Olive lavaboa savršeno se uklapa i odlično izgleda u kupatilu sa stojećim baterijama za lavabo. Dimenzije za nadgradni lavabo Turkuaz Olive su 75 x 38 cm.

Ostali modeli lavaboa brenda Turkuaz Seramik

U salonu opreme za kupatila Diplon u ponudi je i veliki izbor svih vrsta Turkuaz lavaboa, a to su svakako konozlni, podgradni i ugradni lavaboi.

Veoma su specifični i mali modeli lavaboa, specijalno dizajnirani za manja kupatila, odnosno za manje prostorije koje su prilično zahtevne za opremanje. Lavabo za malo kupatilo je veoma praktično rešenje za kupatilo u kome nema dovoljno prostora, kao i za pomoćna kupatila ili toalete. Odlično su rešenje i za opremanje kupatila u kojima se ne provodi veći deo privatnog vremena, poput kupatila na vikendici, u pomoćnoj prostoriji i slično.

Najpopularniji modeli manjih lavaboa su:

●        Turkuaz Mini nadgradni ugaoni lavabo,

●        Turkuaz Mini nadgradni i konzolni lavabo.

Nadgradni ugaoni lavabo Turkuaz Mini moze biti takođe i konzolni lavabo. Sadrži po dve rupe sa strane za kačenje kako bi lakše i sigurnije bio pričvršćen na zid. Dimenzije su 45 x 45 cm. Lavabo Turkuaz Mini nadgradni (četvrtasti) takođe može biti i kao konzolni lavabo. Dimenzije za ovaj model su 37,5 x 28 cm.

Nadgradni lavabo mini

Mini umivaonici su veoma simpatični i pogodni za mala i uzana kupatila ili toalete jer ne zauzimaju veliku površinu. Zbog malih dimenzija ona čine da kupatilo izgleda skladno uređeno i vizuelno prostranije. Jednostavni su, nežnih elegantnih linija i estetski izgledaju veoma interesantno i šarmantno.

U našoj online prodavnici možete pronaći detaljnije informacije o proizvodima ovog brenda. Ukoliko želite da nas lično posetite salon Diplon Kupatila nalazi se na autoputu u pravcu ka Zemunu u Belmax Centru. Novootvoreni prodajni saloni Diplon Kupatila nalaze se i na Vidikovcu, kao i u Sevojnu. Prošetajte do našeg salona i izaberite opremu za kupatilo po ukusu

Na oficijalnom sajtu poznatog turskog brenda Turkuaz možete pronaći kompletnu ponudu artikala kao i informacije o poslovanju same kompanije i njenom istorijatu.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Lavaboi TURK 13010551
Turkuaz Nova umivaonikNadgradni keramički lavabo Dimenzije: 70x43cmSa jednim otvorom za...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
15.850,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lavaboi TURK 13010547
Turkuaz Olive umivaonikNadgradni keramički lavaboDimenzije: 75x38cmBez prelivaBela boja...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
16.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lavaboi TURK 13010522
Turkuaz Mini umivaonikNadgradni keramički lavabo, može biti i konzolniDimenzije 37.5x28...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.500,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lavaboi TURK 13010535
Turkuaz Pinto umivaonikNadgradni keramički lavaboDimenzije: 100x47cmSa jednim otvorom z...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
18.070,00 RSD

Slični članci

12.
Nov.
2019.
Brendovi kupatilske opreme
Grohe nam predstavlja svoju revolucionarnu samoispirajuću WC šolju. Ova inovativna šolja garantuje 100% prirodno održavanje lične hig...
17.
Oct.
2019.
Uređenje kupatila
Da bi vaše kupatilo bilo funkcionalno i praktično potrebno je da ga adekvatno opremite, a proizvodi čija ponuda je iz dana u dan sve veća i kvalitetni...
24.
Oct.
2016.
Uređenje kupatila
Mala kupatila iziskuju više truda i praktičnog rasporeda nego velika, ali to ne znači da se time gubi na stilu, već se upravo vidi kreativnost i smisa...
Trenutno nema komentara