Brendovi kupatilske opreme
31.03.2019.

Ideal Standard baterije - ideal kvalitetnijeg života

Otkako se pojavio na tržištu, brend Ideal Standard je svojim imenom zadao težak zadatak da ga opravda, ali i težak zadatak konkurentskim brendovima u svetu kupatilske i kuhinjske opreme. Proizvođač tvrdi da njihovo ime nije slučajno i da bi svako trebao da ima svoje idealno kupatilo kao standard. Sigurno niste znali da ova firma stvara opremu za kuhinje i kupatila preko 100 godina.

ideal standard lavabo

U proteklim decenijama proizvodnje kvalitet ovih proizvoda je uspeo da opravda naziv svoje ime, da stekne poverenje potrošača i da se dobro pozicionira na tržištu. Široko tržište proizvodnje opreme za kuhinju i kupatilo i njihovi potrošači zapamtili su brend Ideal Standard po kvalitetu materijala, ozbiljnoj kreativnosti u radu, ali i pre svega onome po čemu se ovaj brend razlikuje od drugih a to je elegantan i inovativan dizajn koji je njihov zaštitni znak, znak po kome ga potrošači prepoznaju i rado biraju.

U moru drugih proizvođača, Ideal Standard je uspeo da se izdvoji po širokom asortimanu kupatilske i kuhinjske opreme, a ponosni su i na širok asortiman baterija za lavaboe, tuš kabine, ali i na baterije za kuhinje.

Uređenje kupatila danas - važnije nego ikad

Ideal Standard je uređenje kupatila ozbiljno shvatio. To znači da ih proizvođač posmatra kao mesto gde se opuštamo, igramo, ulepšavamo i transformišemo, podmlađujemo uz čašu dobrog vina. Zbog toga toliko volimo svoja kupatila. Prema ovim zahtevima je stvarao svoje proizvode kako bi stekao lojalne potrošače i u tome je uspeo.

Šta je to što je privuklo potrošače kada su u pitanju Ideal Standard baterije za kuhinje i kupatila?

Baterije za kadu, tuš kabinu i bide su osmišljene i proizvedene tako da kupatilo može da se transformiše i prilagodi od funkcionalnog mesta do životnog prostora, što priznaćete nije ni malo lak zadatak za bilo kog proizvođača. Ideal Standard svoje kupce ne posmatra kao obične potrošače. Danas su ljudi sve više uzbuđeni zbog mogućnosti koje pružaju njihova kupatila. Ideal Standard kvalitetom svojih proizvoda garantuje da zna kako da stvori standardno-idealan kupatilski proizvod. Ono što ovaj brend posebno izdvaja u proizvodnji baterija za kupatila je to da ideje potrošača sprovodi u stvarnost.

Široka lepeza kupatilskih baterija

Širokom proizvodnjom i usaglašavanjem sa najrazličitijim zahtevima potrošača ovaj brend je uspeo da proizvede baterije vrhunskog kvaliteta. Kako to znamo? Baterije po kojima je ovaj brend poznat, a zadovoljavaju odnos cene i kvaliteta, pre svega su baterije za lavaboe, tuš baterije, kuhinjske baterije, a tu su i baterije za bide. Lojalnost korisnika ovog brenda je najbolji pokazatelj njihovog kvaliteta.

Ideal Standard je u proteklim godinama ali i danas u skladu sa savremenim zahtevima kreirao i proizveo baterije i slavine za montažu na keramičkoji ivici koje su se mnogim potrošačima pokazale kao praktično rešenje za upotrebu. Tu su i zidne baterije koje se montiraju direktno na zid umivaonika i tako stvaraju elegantan hotelski izgled slavine. Ljubitelji ugradnih baterija će se oduševiti delom koji distribuira vodu, dok oni drugi koji vole retro upotrebu slavine imaju savršeno prilagođenu upotrebu i dvostruku kontrolu tople i hladne vode.

Da li ste znali da baterije Ideal Standard pomažu pri uštedi energije u vašem domaćinstvu i brinu o sigurnosti vaše porodice?

Ideal Standard je uspeo da invativnom tehnologijom „Cool Body“ hladnog tela baterije otkloni našu brigu da li je baterija prevruća na dodir. Sada vašu decu štiti od eventualnih opekotina održavajući površinu baterije hladnom. Termostatske baterije ovog brenda imaju dugme za kontrolu koje je podešeno na maksimalnih 40 stepeni što nam garantuje uštedu energije i novca ali i užitak u skladnoj temperaturi vode u svakom trenutku.

Idealne tuš baterije

Ideal Standard baterije pružaju mogućnost odabira, uklapanja kvaliteta i dizajna u jedan proizvod. Među najpoznatijim tuš baterijama ovog brenda izdvajamo sledeće serije: Tonic, Melange, Slimline. Ono što ove baterije krasi i na šta smo ponosni su sklad forme i funkcije, estetska sloboda i poseban užitak u korišćenju tih baterija. Uspeli su da ostvare i ekonomičnost u potrošnje vode gde jedna kolekcija tuš baterija nudi mnogo rešenja.
tus baterije

Kuhinjske slavine i baterije – standard vaše idealne kuhinje

Kuhinja je mesto gde uživaju oni koji vole da kuvaju, ali neretko nam taj užitak i zadovoljstvo uskraćuje onaj manje interesantan deo a to je onaj trenutak kada treba da operemo sudove. Kao i do sada i ovde se proizvođač potrudio da vam ovaj zadatak maksimalno olakša. Ideal Standard asortiman kuhinjskih baterija vam nudi izbor baterija koje će vam taj posao olakšati.

Među najpoznatijima su jednoručne kuhinjske baterije koje vam omogućavaju jednostruku kontrolu protoka i temperaturu vode. Poznate su po tome što se protok kontroliše podizanjem ručke, a temperature njenim okretanjem. Proizveli su i baterije koje se fiksiraju na ivicu sudopere ili na radnu površinu vaše kuhinje. Kao posebno interesantne kuhinjske baterije brenda Ideal Standard izdvajaju se Ceraplan baterije za sudoperu koje svojim dizajnom ostavljaju dovoljno prostora iznad same sudopere za rukovanje posuđem, a samim tim omogućavaju lakše pranje i bolje ispiranje nečistoća.

baterije za lavabo

Nakon što smo predstavili samo deo kuhinjski i kupatilskih proizvoda ovog brenda, sigurni smo da smo uspeli da vam bliže predstavimo zašto je ovaj brend pravi izbor za vas. Ideal Standard iza sebe ima brojne potrošače koji su lojalnoćšu nagradili njihov trud za proizvodnju kvalitetnih i do perfekcije dizajniranih baterija. Na zvanočnom sajtu imate prilike da se upoznate sa aktuelnim proizvodima ovog poznatog belgijskog brenda kao i da saznate nešto novo o proizvodnji i popularnosti kompanije Ideal Standard.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Baterije za bide IS A7118AA
Ideal Standard Edge jednoručna stojeća baterija za bideInstalacija na 1 otvorKeramički ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
13.530,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ideal Standard baterija za kadu Tonic IIPodna jednoručna baterijaU setu sa tuš crevom, ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
118.640,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Baterije za lavabo IS N9000AA
Ideal Standard Azimuth dvoručna baterija za lavaboDvoručna stojeća baterijaInstalacija ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
10.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ugradne baterije IS A4723AA
Ideal Standard Ceramix ručica i rozetna za tuš kabinuZa ugradnu bateriju sa prebacivače...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
10.000,00 RSD

Slični članci

15.
Mar.
2022.
Brendovi kupatilske opreme
Filtriranje vode svakodnevnica je, a prednost ovih filtera je što su kompaktni, malih dimenzija, te ne zauzimaju puno mesta i lako se instaliraju ispod s...
01.
Mar.
2019.
Brendovi kupatilske opreme
Proizvodi Aquaestil brenda su se istakli kvalitetom i pronašli svoje mesto na zahtevnom evropskom tržištu, što je svakako jedan od najte...
20.
Oct.
2018.
Uređenje kupatila
Jednostavan način da vaše kupatilo dobije modernu notu jeste ugradnja staklenih slavina iz kojih se voda izliva i teče kao iz vodopada, te vaše...

Ostali komentari

  • Pera
    Pera

    da li negde mogu da se vide uživo baterije iz outlet ponude?

    05.03.2021. 13:45
  • Diplon Kupatila
    Diplon Kupatila

    Poštovanje, baterije iz outlet ponude nisu fizički izložene, ali ih je pre kupovine moguće pregledati u našem salonu keramike Zemun, Diplon Kupatila, Belmax Center, Autoput 20. Pozdrav

    09.03.2021. 12:47