Renoviranje
30.09.2017.

Keramičke pločice Gemma

Gemma keramičke pločice – ponovo na srpskom tržištu!

Osnovan davne 1989. godine, GEMMA brend se pozicionirao na svetskom tržištu kao sinonim za keramičke pločice prepoznatljive po modernom dizajnu i posebnoj izdržljivosti. Sa sedištem u Egiptu, Gemma zauzima vodeću poziciju u regionu Bliskog Istoka i Severne Afrike, a svoje proizvode plasira u još 65 zemalja širom Evrope, Azije i Severne Amerike, među kojima je ponovo i Srbija.

U Diplon maloprodajnom salonu možete pronaći odabrane serije Gemma keramičkih pločica za spoljašnju i unutrašnju upotrebu, a za specijalne zahteve postoji i mogućnost uvoza modela po izboru iz bogatog proizvodnog asortimana.

Od prvog dana postojanja, ambicije kompanije bile su da se napravi “najbolje” rešenje za uređenje prostora – savršen balans između modernog dizajna, kvalitetne izrade i pristupačnih cena. Razvojem tehnologije i širenjem proizvodnje, Gemma danas ima proizvodne kapacitete od 18 miliona kvadratnih metara na godišnjem nivou.

Pogledajte kompletnu ponudu Gemma keramičkih pločica u Diplon prodajnom asortimanu.

 

U zavisnosti od namene, u ponudi su različite serije keramičkih pločica, koje odgovaraju svakoj potrebi. Izdvajamo Fusion White bele zidne pločice, sa dizajnom imitacije opeke, zatim Tango Beige, podne pločice dimenzija 86 x 14 cm, idealne za postavljanje u npr. dnevnom boravku uz kombinaciju podnog grejanja, kao i Piano Gold White listele u belo/zlatnoj kombinaciji koje možete iskombinovati sa mnoštvom drugih modela i u potpunosti oplemeniti prostor koji uređujete.

Slični članci

26.
Nov.
2018.
Renoviranje
Kada rešite da se pozabavite renoviranjem, osim o pločicama i sanitarijama svakako razmišljate i o tome kakvu biste komodu voleli da imate u sv...
20.
Nov.
2018.
Renoviranje
Kupatilo nije više samo funkcionalan prostor- moderna kupatila se veličaju kao savršene oaze mira i mesta za opuštanje. Zahvaljujuć...
10.
Oct.
2018.
Renoviranje
Dnevna soba je najvažniji prostor u vašem životnom kutku, zato što je to mesto gde provodite najviše svog vremena.

Ostavi komentar