Brendovi kupatilske opreme
27.12.2018.

Kvalitet, ali po pristupačnoj ceni? Evo zašto je Fayans dobar izbor

Sigurno ste do sada već videli Fayans proizvode u različitim kupatilima, a da niste ni znali koji je brend u pitanju. Zapravo, kupatilska oprema ovog bugarskog proizvođača je sve više zastupljena na našem tržištu, a za to je zaslužan odličan kvalitet proizvoda koji možete da dobijete po vrlo pristupačnim cenama. Upravo zbog toga Fayans pridobija sve više fanova među zadovoljnim korisnicima. Zbog kvaliteta koji je neosporan, o ovom brendu se stalno širi dobra reč, pa je vrlo verovatno da ste već od prijatelja, familije, ili možda majstora dobili preporuku za neki od ovih komada. Ako vam ni to nije dovoljno da se pri sređivanju kupatila odlučite za ovog proizvođača, spremili smo za vas dodatne informacije koje će vas uveriti u ono što ste već čuli.

Fayans je bugarski brend koji je deo Roca grupacije, svetskog lidera u oblasti proizvoda za kupatila. Kompanija posluje gotovo 100 godina što mnogo govori o tradiciji i kvalitetu, a zapošljava oko 21 000 ljudi. Proizvodnja se obavlja u čak 76 fabričkih jedinica, a brend je zastupljen u više od 170 zemalja, na 5 kontinenata. Roca Group je na bugarskom tržištu od 1999. godine, u okviru kojeg su osnovali poseban tim posvećen prepoznatljivom kvalitetu. Kompanija neprestano uvodi inovacije koristeći nove tehnologije, a poseban naglasak se stavlja na ekologiju i očuvanje životne sredine.

Roca je danas najveći španski investitor na bugarskom tržištu, a fabrika u bugarskom gradu Kaspičanu (osnovana 1919. godine) svrstava se u najmodernija postrojenja u oblasti proizvodnje kupatilske opreme u Evropi. Štaviše, ova fabrika od 2005. godine poseduje sertifikat za kvalitet ISO 9000:2000, a od 2009. godine i ISO 14001: 2004 za brigu o zaštiti životne sredine. Pored brenda Fayans, Roca grupacija na bugarskom tržištu plasira i istoimene Roca proizvode, a takođe i Laufen.

Zahvaljujući prepoznatljivom kvalitetu, Roca grupacija je za svoje proizvode dobila mnoštvo nagrada. Najznačajnije među njima su:

2007. godine: I nagrada na takmičenju Perfect Consult Perfect Health and Safety Perfect Contest 2008. godine: I nagrade za društvenu odgovornost prema klijentima koju dodeljuju magazin Pari i Deliotte (Socially Responsible Company of the Year) 2011. godine: II mesto na konkursu za najzeleniju kompaniju u Bugarskoj u oblasti industrije i proizvodnje, koju dodeljuje B2B Media uz učešće Ministarstva za zaštitu životne sredine i voda, Bugarskog zelenog ekonomskog centra, kao i drugih organizacija 2015. i 2016. godine: II mesto na takmičenju za Nacionalnu nagradu za bezbednost i zdravlje na radu, koje je održano u organizaciji Centra za bezbednost i zdravlje na radu, uz pomoć izvršne agencije Labor Inspectorate

Ovo su samo neke od nagrada koje je grupacija osvojila, što nimalo ne treba da čudi s obzirom na standarde u proizvodnji i kvalitet na kome se insistira. Među proizvodima ove grupacije, Fayans se posebno ističe, a razloge znaju mnogobrojni zadovoljni kupci.

Pre svega, treba znati da ovaj brend nudi kompletna dizajnerska rešenja za celo kupatilo. To znači da ako se odlučite za Fayans, u ponudi ćete imati estetski unificiran izgled celog kupatila ‒ od lavaboa, wc šolja i monoblokova, tuš kabina ili kada, pa sve do kupatilskog nameštaja i dodataka. Fayans kupatila se osmišljavaju tako da odgovore na potrebe i želje svih potencijalnih kupaca, kakvo god kupatilo da imaju u svom domu.

U tom smislu, stalno se radi na razvijanju novih komponenti koje će se uklopiti u kupatila svih veličina, od onih najmanjih pa sve do prostranih. I naravno, ono što je definitivno najveća prednost u odnosu na ostale brendove na tržištu jeste savršena kombinacija kvaliteta u skladu sa evropskim standardima i pristupačnih cena.

Upravo je ovo razlog zašto je Fayans jedan od omiljenih kupatilskih brendova u Srbiji. U našoj ponudi se izdvojilo nekoliko proizvoda koji su zadobili poverenje naših mušterija, koji ih zatim zbog dokazanom kvaliteta rado preporučuju i svojim prijateljima, rođacima i poznanicima.
wc solja
monoblokovi

Fayans Canto monoblok simplon

Za one koji preferiraju monoblokove, ovaj model je apsolutni best buy na našem tržištu. Priključak vode je sa strane, a dimenzije su 40,5x60.9x76,5cm. Cena je veoma pristupačna, a oduševiće vas i vest da ovaj monoblok dolazi u kompletu sa daskom. Sjajno, zar ne?

Terma Nova podni bide

Bidei se ponovo vraćaju u modu, i to sa opravdanim razlogom. Sve češće ćete ih videti u kupatilima, bez obzira na veličinu raspoloživog prostora. Zato je keramički bide Terma Nova zvezda našeg asortimana. Bide je univerzalan, pa imate opciju odvoda u zid i u pod. Osim toga, dokazani kvalitet i cena su ono zbog čega se ljudi sve češće odlučuju za ovaj Fayans proizvod kada sređuju svoje kupatilo.

Fayans neo konzolna wc šolja

Ova wc šolja je vrlo popularna poslednjih godina, od kako se klijenti sve češće odlučuju za konzolne wc šolje umesto onih klasičnih koje se oslanjaju na pod, bez obzira na odvod vode. Kao i za ostale proizvode, odnos cene i kvaliteta će vas sigurno zainteresovati za ovaj Fayans proizvod, a ne treba zanemariti ni estetiku koja u ovom slučaju oduševljava većinu naših klijenata.

Pored navedenih, u našoj ponudi možete naći još mnoge Fayans proizvode za kupatilo. Jednom kad odaberete neki od njih, poželećete da celo vaše kupatilo bude opremljeno tako kvalitetno, a pristupačno. A složićete se da je takvo ulaganje najpametnije, zar ne?

Na matičnoj prezentaciji upoznajte se sa kompletnim asortimanom ove kompanije, kao i sa detaljnim informacijama o poslovanju i istorijatu bugarskog lidera Fayans u proizvodnji prvenstveno sanitarne keramike.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Monoblokovi FAYANS 18
Fayans Canto Classic monoblok baltikBaltik odvod u zidPriključak vode sa straneDimenzij...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
14.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Monoblokovi FAYANS 16
Fayans Canto Classic monoblok simplonOdvod u podUdaljenost odvoda od zida: 20cmPriključ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
14.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
WC šolje D 1601
Fayans Clasica WC šoljaDimenzije: 49.5x37x41cmPodna ugradnjaMaterijal: KeramikaHorizont...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
WC šolje D 1600
Fayans Clasica WC šoljaDimenzije: 47x37x40cmPodna ugradnjaMaterijal: KeramikaSimplon ve...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.000,00 RSD

Slični članci

08.
Jul.
2022.
Brendovi kupatilske opreme
Isvea 1962 Italia je internacionalni proizvođač opreme za kupatilo sa sedištem u Italiji. U Diplon Kupatila ponudi nalaze se ekskluzivni modeli kupati...
19.
Nov.
2019.
Brendovi kupatilske opreme
Mellerud sredstva za čišćenje kupatila su sinonim za besprekornu higijenu. Ovaj prepoznatljiv brend jedan je od najkvalitetnijih nemačkih proizvođača ...
14.
Nov.
2015.
Renoviranje kupatila
Za atraktivan enterijer vašeg kupatila, nameštaj biran prema boji pločica i sanitarija može učiniti čuda. Uz kvalitetne proizvode popust asorti...
Trenutno nema komentara