Brendovi kupatilske opreme
19.11.2019.

Mellerud sredstva za čišćenje kupatila

Mellerud sredstva za čišćenje kupatila su više od 30 godina sinonim za besprekornu čistoću i higijenu u domaćinstvima. Ovaj svetski prepoznatljiv brend jedan je od najpoznatijih i najkvalitetnijih nemačkih proizvođača sredstava za održavanje enterijera. Svojim visokokvalitetnim proizvodima zauzeo je vodeće pozicije i na našem tržištu, te se i salon Diplon Kupatila može pohvaliti bogatom ponudom Mellerud sredstvima za dezinfekciju.

higijena Mellerud sredstva za čišćenje

Bela boca sa crvenim čepom je prepoznatljiva ambalaža nemačkog brenda Mellerud. Više od tri decenije ovaj brend posluje na svetskom tržištu i svojim odličnim preparatima za čišćenje domaćinstva opravdava poverenje korisnika.

U svom proizvodnom asortimanu danas poseduje više od 200 različitih vrsta artikala i specijalnih tečnosti za održavanje domova. Tu spadaju sredstva za čišćenje i dezinfekciju kupatila, kuhinja, ostalih enterijera domaćinstva, zatim garaža, poslovnih lokala, bašta i slično.

Pored kvaliteta, ono što ih razlikuje od ostalih sredstva za čišćenje je:

●     univerzalnost - ovo su univerzalna sredstva za održavanje

●     bezbednost upotrebe - sigurni su za upotrebu, nežni su, nisu agresivni i ne ugrožavaju životnu srednu.

U proizvodnji sredstava za čišćenje i održavanje ispoštovani su svi propisi i visoki standardi kvaliteta, što se od ovog nemačkog brenda i očekuje. Zahvaljujući dugoj tradiciji, dokazanom kvalitetu i visokom stepenu zadovoljstva kupaca širom sveta, danas se proizvodi nemačkog brenda Mellerud mogu naći u više od 3.000 prodavnica širom planete.

Vrste Mellerud sredstava za čišćenje

U salonu Diplon Kupatila možete pronaći veliki izbor Mellerud sredstva za svakodnevno održavanje kupatila. Pored toga što čiste sanitariju, uklanjaju kamenac, elminišu bakterije i ostavljaju prostorije čistim, one mogu da se koriste i za higijenu ostalih prostorija u vašem domu.

Iz ukupne ponude izdvajaju se:

●     sredstvo protiv budji sa kada, lavaboa, pločica i drugih sanitarnih površina

●     sredstva za čišćenje i održavanje bašta (čistač lepka, za mermer…)

●     sredstva za održavanje metala

●     za higijenu i održavanje plastike

●     za održavanje, dugotrajnost i čišćenje drvenih površina (čistač parketa, čistač laminata…)

●     za higijenu i brisanje pločica, kao i za održavanje kamenih površina

●     preparati i sredstva za čišćenje akrilnih i sanitarnih površina (sredstva protiv kamenca, za čišćenje šporeta, čistač akrila...)

●     sredstva za održavanje i dezinfekciju i uklanjanje prljvštine (eliminator mirisa, sredstvo protiv buđi, sredstvo za odčepljivanje odvoda…).

Izdvajamo za vas iz ponude najtraženije sredstvo za održavanje u salonu Diplon Kupatila - Mellerud za tuš kabine - sredstvo za čišćenje.

Čistač kabina koristi se za uklanjanje tragova vode i sapuna u tuš kabinama. Veoma je moćno sredstvo jer uklanja sve tragove i fleke nastale taloženjem vodenog kamenca. Pored toga što sprečava taloženje kamenca, odlično čisti pločice, kao i fugne između pločica, štiteći ih pritom od pucanja. Takođe pojačava sjaj pločica, odnosno blještavi “perl” efekat.

Mellerud sredstvo za čišćenje tuš kabina

Ono po čemu se razlikuje od mnogih drugih sanitarnih sredstava je odnos utrošenog sredstva za čišćenje sa ostvarenim rezultatima. Ostvaruje velike uštede u osnosu na mnoga druga sredstva za brisanje i održavanje.

Mellerud za tuš kabine je idealno sredstvo za kompletno čišćenje tuš kabine, bilo da u kupatilu imate popločane tuš kabine, staklene tuš kabine ili plastične. Pored toga, praktičan je kao sredstvo za održavanje klasičnih tuš kabina sa zavesom ili kabina sa aluminijumskim okvirom. Odlično se pokazao još i kao sredstvo za čišćenje i održavanje akrilnih površina. Nije agresivan, ne skida boju niti sjaj.

Mellerud sredstva za čišćenje prostorija

Dobre navike ne ogledaju se samo u ličnoj i intimnoj higijeni, već i u higijeni domaćinstva. Podjednako je važno da životni prostor bude uvek čist, odnosno da se mogućnost pojave bakterija i infekcija svede na minimum. Ovo se posebno odnosi na higijenu i održavanje kupatila, gde vreba najveća opasnost od infekcija koje se lako prenose putem vode, pločica, sanitarnih površina, peškira i slično.

Nemački brend je posebnu pažnju posvetio svim specijalnim sredstvima, zbog toga što za svaku prostoriju u stanu ili kući postoji odgovarajuće sredstvo za čišćenje. Iz bogatog i raznovrsnog proizvodnog asortimana, Mellerud sredstva za održavanje mogu se grupisati po prostorijama:

●     sredstva za kuhinje (sredstva za održavanje nerđajućeg čelika, za čišćenje šporeta i šporet ploča, čistač podnih pločica…)

●     sredstva za kupatila (čistač stakla i ogledala, sredstva protiv buđi, eliminator mirisa, sredstva za čišćenje tuš kabina, za pločice i fugne, za odčepljivanje odvoda, čistač silikona, čistač kamenca, sredstva za dezinfekciju i održavanje sanitarije….)

●     sredstva za dnevni boravak (čistač stakla, čistač PVC stolarije, čistač parketa i laminata…)

●     sredstva za bašte (čistač lepka, spomenika, za održavanje i poliranje mermera, čistač cementnih ostataka…)

Mellerud sredstva za čišćenje u salonu Diplon kupatila

Pored sredstva za dezinfekciju i čišćenje kupatila, iz ponude izdvajamo nešto drugačije proizvode.

Mellerud čistač lepka je veoma specifično i namensko sredstvo, koje veoma brzo i efikasno uklanja sve tragove sasušenog lepka, kao i nalepnice, etikete, tragove lepljive trake i slično. Posle opremanja kupatla ili kuhinje lepak se brzo suši, te je potrebno primeniti pravilan i bezbedan odstranjivač lepka.

Mellerud čistač silikona je još jedno veoma efikasno sredstvo, koje bi trebalo da ima svako domaćinstvo. Jednostavno i brzo skida ostatke silikona sa svih podloga, kao i sa veoma nezgodnih površina u kupatilu poput pločica, ogledala, osetljive keramike i sanitarije.

Zdravlje je uvek na prvom mestu, a sa tim u vezi i detaljna higijena kupatila i doma. Veoma je važno da čistite svoje kupatilo proverenim i najboljim sredstvima dezinfekciju, koji garantuju zdravlje vaših ukućana. Odabirom pravog proizvoda, koji ne mora biti preskup, kupatilo može biti jedno od najčistijih prostorija u vašem domu.

U salonu Diplon Kupatila na jednom mestu u ponudi imamo veliki izbor Mellerud sredstva za čišćenje i održavanje, koja garantuju blistavost, čistoću i besprekornu higijenu vašeg kupatila.

Na zvaničnoj prezentaciji imate priliku da se upoznate sa aktuelnim proizvodima poznatog brenda Mellerud ali i da dobijete informacije o istorijatu i poslovanju same kompanije.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Održavanje kupatila OTO 2075000400
Čistač nadgrobnih spomenika 500mlTemeljno i bez problema uklanja nečistoće i zelene nas...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
920,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Održavanje kupatila OTO 2075000851
Mellerud sredstvo za čišćenje tuš kabina 0.5lOdstranjuje ostatke vodenog kamenca i sapu...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
820,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Održavanje kupatila OTO 2075001773
Mellerud sredstvo za čišćenje silikona 250mlUklanja silikon sa keramičkih, emajliranih,...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.280,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Održavanje kupatila OTO 2075002060
Mellerud Čistač sanitarija snažniDeluje samoaktivno . Brzo i delotvorno uklanja tvrdoko...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.020,00 RSD

Slični članci

05.
Jun.
2020.
Lifestyle kupatilo
Čišćenje prozora, ogledala za kupatilo, ogledalo za šminkanje i drugih staklenih površina u kući nije nimalo težak posao, ali uraditi to...
23.
Aug.
2019.
Renoviranje kupatila
Ukoliko ste se odlučili da u toku gradnje ili renoviranja sami postavite pločice, važno je ispoštovati procese, pa smo vam pripremili listu od nekolik...
23.
Feb.
2019.
Lifestyle kupatilo
Voda je izvor života. Koristimo je svakodnevno, možda je i više uzimamo zdravo za gotovo nego što bi trebalo, a da li se ikada zapitamo koliko ...

Ostali komentari

  • Dragana
    Dragana

    Poštovani,da li je Vase sredstvo za uklanjanje budji, štetno za kućne ljubimce!?

    14.02.2023. 22:26
  • Diplon Kupatila
    Diplon Kupatila

    Poštovana, sva sredstva za održavanje kupatila i kuhinje iz našeg asortimana su bezbedna i za ljude i za životinje.

    17.02.2023. 15:13